Anakart neydi? İşlemciye yeterli güç veremiyor olabilir. Bir de soğutucu neydi, çok sıcak çalışıyor olabilir mi? Ayrıca cpu yükseltmesi yaptıysan driverını...
Ben pek konsol insanı değilim (gene de evde var) ama böyle özel oyunlar için Ps5 pro daha iyi bir seçenek. En azından kafan rahat olur ki Playstation...
Bİ tekrar açıp bakacğaım yarın bugün 2-3 kişi baktık yarım saat taktık çıkardık hep erkek boşta kalıyor. her fandan 1 dişi 1 erkek geliyor evet egzoz...
Fanlar aslında daisy chain bu durumda en sona 1 dişi 1 de erkek kalması gerekiyor. Kıyıda köşede bir tane dişi olmadığına emin misin kıvırdılarsa bir...
Erkekten erkeğe bağlantı yapacak iki ucu da dişi olan bir pwm kablo lazım sanırım sana. Gücü satadan alırsan %100 hızda çalışır sadece. Kasanın önden de...
Corsair Vengeance ramlerde Nanya chip kullanılan kitler var. Teyit etme fırsatın varsa Nanya chipli serilerden uzak dur derim. Ver 8.31 ve Ver 8.35’ti 8...
Ben kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama ilk zamanlarda ayağın alışana kadar yer yer sürtünme kaynaklı yara yapabiliyor. Baharda çorapla giyince çok...