Ankara'da yaşıyorum, bir bilgisayarcıda ürünleri gezerken kapalı kutusunu gördüm hiç açılmamış ürün poşetli duruyordu adamda 3500 tl deyince direk aldım...
Ya bir kereliğine alıp deneyeyim demiştim şunu. Bu kadar rezalet bir tat olamaz, sadece şeker tadı geliyor kaç ay geçti hala duruyor dolapta. Konuyu görünce...
Kasa 2. Elde en sıkıntı çıkarmayacak parça. Hor kullanılsa bile maksimum düşüp bir yeri ezilmiştir ya da çizik vardır. Suluçeşme dilencisi gibi gözükmedikçe...
Meydan yakınında oturuyorum. Sen alacağını al termal bakım yapmak istersen hallederiz. O dediğim instagram sayfasına da mutlaka bir göz at. Her türlü kart...
Meydan yakını. 7800 xt’ler 15-16’ya düşebiliyor acelen yoksa biraz bekle istersen. Bir de Perla Bilgisayar var instagram’dan bulabilirsin o arkadaşa da bir...
8 çekirdek işlemciler bazı x570’lere bile kalın gelebiliyor. Benim anakart mesela, özellikle Lol’de kararsızlık durumu çok oluyor. Ekran kartının yoğun...
Geçmiş olsun o da etkili olduysa bile İntel 13 ve 14. Nesil işlemciler 1999’da elinde benzinle kendini yakmaya çalışan insanlar gibi, yanmış da olabilir