Agronomist isimli üyenin son içerikleri

1. A

AMD Ryzen 7 9800X3D Isınıyor! Sorunu Çözemedim!

hocam cpu pump’a fan takmışlar gibi geliyor bana ama emin de olamıyorum. Anakart marka modelini söyler misin? Senin cpu Pump neredeymiş ona da bir bakayım ben
  2. A

Evet normal ama bizim anlamamız gereken cpu pump portuna pompayı mı bağladılar yoksa başka bir şey mi yaptılar
  3. A

Çözüldü✓ İncehesap Gaming gecesinden R7 7800x3d işlemci için hangi anakart alınır

Colorful çok iyi ama bu WiFi olmayan modeli
  4. A

Ama kasayı aktardılar dedin, demek ki bir şeyler yanlış yapıldı. Buradan çözmek biraz zor ama halledebiliriz. Pompadan 2 kablo çıkar bir ARGB bir de pompanın güç bağlantısı. O güç kablosunun hangi sokete takılı olduğunu anlayalım ilk
  5. A

Fanlar deli gibi çalışıyor ama soğumuyorsa pompada bir problem var gibi ama illa kırılmasına falan da gerek yok. Belki bağlamamışlardır veya yanlış bağlamışlardır
  6. A

Kablolamayı yanlış yapmış olabilirler mi? Pompa kablosu cpu pump’ta mı takılı? Bir de fan kabloları cpu fan’da mı yok huba falan mı takılı
  7. A

Hocam Bios üzerinden pompa çalışma ayarını her zaman %100 yapar mısın sana zahmet? Bir de fan eğrisi ayarı yapabilirsen iyi olur. Umarım montaj sırasında pompaya zarar gelmemiştir
  8. A

Dostum öncelikle fotoğraflar için teşekkür ederim. Soğutucu olması gerektiği gibi duruyor. Eğer montaj sırasında pompasına zarar gelmediyse macun kaynaklıdır. Bu arada arctic mx4 tavsiye ederim. 4 gram 300 TL’ye aldım ben. Son derece başarılı ve yeterli bir ürün. Mx6 ve mx7 gereksiz pahalı bana göre
  9. A

Kasanın içinden radyatör ve fanlar görülecek şekilde de fotoğraf atar mısın
  10. A

🔥İndirim Philips IPS 2K 260 Hz 0.03 ms Beyaz Monitör 9.999 TL

Bu modelin siyahı var bende, çok memnunum. Her ürünün daha iyisi vardır, karar senin
  11. A

Yardım DDR 5 32 gb 13 bin sarı site

Şu dolandırıcı hesapları kapattıra kapattıra bir hal oldum. Telefon numarası paylaşmayan adamdan alışveriş yapmayın
  12. A

Yardım RTX 3070 Ventus Bakımı Hakında.

furmark test sonuçlarını paylaşabilirsen tavsiyede bulunmak daha kolay olur. Macun kâğıt üzerinde iyi gibi sürülebilir
  13. A

7800x3d iade edilmeli mi?

Kutusunu açmadıysan iade edip indirim bekle. En kötü ihtimalle aynı fiyata alırsın zaten
  14. A

THH başvurusu sonucu masraf çıkar mı?

Babam bir dönem THH’de görev yaptı. Sana masraf çıkmaz
  15. A

🔥İndirim Gigabyte RTX 5070 Windforce OC SFF - 29.872,31 TL (Outlet)

https://www.sikayetvar.com/pttavm/emperor
Geri