hocam cpu pump’a fan takmışlar gibi geliyor bana ama emin de olamıyorum. Anakart marka modelini söyler misin? Senin cpu Pump neredeymiş ona da bir bakayım ben
Ama kasayı aktardılar dedin, demek ki bir şeyler yanlış yapıldı. Buradan çözmek biraz zor ama halledebiliriz. Pompadan 2 kablo çıkar bir ARGB bir de pompanın güç bağlantısı. O güç kablosunun hangi sokete takılı olduğunu anlayalım ilk
Fanlar deli gibi çalışıyor ama soğumuyorsa pompada bir problem var gibi ama illa kırılmasına falan da gerek yok. Belki bağlamamışlardır veya yanlış bağlamışlardır
Hocam Bios üzerinden pompa çalışma ayarını her zaman %100 yapar mısın sana zahmet? Bir de fan eğrisi ayarı yapabilirsen iyi olur. Umarım montaj sırasında pompaya zarar gelmemiştir
Dostum öncelikle fotoğraflar için teşekkür ederim. Soğutucu olması gerektiği gibi duruyor. Eğer montaj sırasında pompasına zarar gelmediyse macun kaynaklıdır. Bu arada arctic mx4 tavsiye ederim. 4 gram 300 TL’ye aldım ben. Son derece başarılı ve yeterli bir ürün. Mx6 ve mx7 gereksiz pahalı bana göre