Agronomist isimli üyenin son içerikleri

1. Agronomist

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

O da verilmez de liste fiyatı 27 olup indirimlerle 24’e satarlarsa belki ama bu fiyata imkanı yok satamazlar
  2. Agronomist

Ryzen 5600x RX 9060 XT Ddr4 Sistemim Yük Altında Kapanıyor

Kronik anakart sorunu olarak benim literatürümde sadece x3d katili Asrock anakartlar var. Başka kronik sorunlu anakart bilmiyorum. Bir arkadaşın varsa ve PC söküp takmaktan anlıyorsan farklı Psu ve anakartla dene istersen.
  3. Agronomist

Ryzen 5600x RX 9060 XT Ddr4 Sistemim Yük Altında Kapanıyor

Hocam öncelikle elindeki Psu aşırı kötü onu söylemiş olayım; 1- Tüm güç kablolarının tamamen takılı olduğundan emin ol 2- Bios pilini çıkarıp 15 dk falan bırakarak Bios sıfırla 3- Bios update yap 4- Xmp/Expo açma ramleri fabrika ayarlarıyla kullan ilk 5- İşlemci termal macunu değiştir 6- Sorun...
  4. Agronomist

🔥İndirim Ön Sipariş! Xfx Swift RX 9070 Gre Beyaz Ekran Kartı 30.999,07 TL🔥

27 deseler gene almam ki 9070 düşüyor o fiyata hem de 16 Gb. Bu kart olsa olsa 24 eder. Bu fiyatlandırmaya uyup önsipariş açacak kadar alık olan firmaların da aklına yanarım alacak olanın da. 30-32k arasına 9070 xt’ler düşüyor ki afaki bir örnek de olsa 27k’ya 9070 xt nitro+ satıldı yakın tarihte
  5. Agronomist

9700x 10.999 TL İtopya

Bir sebebi var mı yoksa kişisel bir şey mi
  6. Agronomist

Cs2 1080p 200 - 250fps Oynatacak Ekran Kartı Önerisi

R5 5500 alma çok kötü işlemci. R5 5600 güzel tavsiye ederim. Ekran kartı olarak da 3060 12 Gb veya 6700 xt alabilirsin
  7. Agronomist

Kuzenime Gaming Laptop Almak İstiyorum Bütçem Max 35k

8 Gb ram’le windows 11 ancak yüklenir
  8. Agronomist

12k-14k Arası İkinci El En İyi Ekran Kartı

3070 ti ile mining yapılmadığı bilgisi sana nereden geldi :D
  9. Agronomist

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

Bana ulaş sana satayım
  10. Agronomist

Valorant Oynarken Yaşadığım Donma ve Çökme Sorunu (AMD)

Ekran kartına Undervolt vs yapma zaten ama işlemciye Curve optimize yapabilirsin belki. Expo’yu da açıp denersen daha iyi olur. Sorunun ne olduğunu anlamana yardımı olur
  11. Agronomist

Thunderobot Rs16 Alınır mı?

Almayı düşünüyordum ben de ama evde 6 laptop, 2 PC, 1 switch, ps4, ps5, tabletler vs var. Bir şey daha alsam benim hanım kesecek beni
  12. Agronomist

Valorant Oynarken Yaşadığım Donma ve Çökme Sorunu (AMD)

Oyun esnasında işlemci sıcaklığın kaç oluyor? Bir de Expo kapalıyken böyle oluyor demişsin, Expo açıkken de aynısı oluyor mu?
  13. Agronomist

B450m S2h Gigabyte+ İntel Arc B580

B580 kartı am4 sistemle kullanacaksan 2k’da kullanman gerek. Ayrıca Anakartının da pcie 4 desteklemesi gerek ki performans alabil
  14. Agronomist

Thunderobot Rs16 Alınır mı?

O işlemci çok başka seviye bu arada, profesyonel işini de çok iyi yaptırır muazzam oyun da oynatır. Watt değerleri de çok iyi adaptörü de 250w olması lazım harcadığından fazlasını sağlıyor yani
  15. Agronomist

Montaj Zor Mu Youtubedan Rahat Anlaşılır mı

Zor değil ama nelere dikkat etmen gerektiğini iyi öğrenmen lazım. Evde eski püslü hazırda bir PC varsa bir iki kez söküp takarsan olayı anlarsın. Tabi eski de olsa öncesinde birkaç video izle mutlaka
Geri