Arama sonuçları: *

1. Agronomist

Bilgisayarcıda Bu İşlemleri Yaptırmak Ne Kadar Tutar?

3000-3500 civarına hepsini halleder sanırım bilgisayarcı. Montaj işine ilgin yoksa uğraştığına değmez parasını ver geç
  2. Agronomist

6750xt Hayattan Soğuttu

Clear C-mos yap. Xmp aç 3600 MHz ve fclk 1800 MHz elle kaydet Dram voltajı 1.36 yap Soc voltajı 1.1 yap Resize bar aktif et Pbo ve curve optimizer varsa kapat. Ekran kartında overclock ve Undervolt varsa kapat Formattan sonra kurmadığın bir Driver olmadığından emin ol. Chipset, ses Driver...
  3. Agronomist

Termal Macun Önerisi Lazım

Mx7 faz değişimli termal ped gibi. Soğuyunca donuyor
  4. Agronomist

Corsair Vengeance Ram Fiyatı

0 ürüne göre fiyatı uygun ama 6-7 bin arası temiz 2. el 3600 mhz bulunabiliyor. Hatta geçen biri 5.5'tan veriyordu gskill 32 gb 3600 mhz cl18 kiti
  5. Agronomist

5k Ya GTX 850m Laptop Alınır mı?

Bilmem belki de bendekinde bir sorun vardı. Hayırlı olsun WiFi sorunsuzsa hala iş görür o laptop
  6. Agronomist

Özel Seri Ekran Kartları

Amerika’da veya Çin’de tanıdığın varsa ya da seyahate gidecek olan biri varsa çevrende onlardan isteyebilirsin ancak. Türkiye’ye getirmiyorlar o serileri. Msi 5070 warcraft vardı en son çıkanlardan. Yeston’ın şöyle bir serisi var. Özel seri değil ama hep böyle şeyler üretiyor firma. Çin...
  7. Agronomist

9070xt 7800x3d 750w Yeterlimi

850w B tier ve üstü olmayan Psu alma o sisteme. Gamepower 750w saatli bomba olur o güçlü bileşenlerle
  8. Agronomist

Bu Beyaz Setup Ne Kadar Eder?

Beyaz diye bir sisteme ya da parçaya 1 TL fazla verdiğim günü görmeyeyim mümkünse. Siyahı ne kadar ederse beyazı da o kadar eder
  9. Agronomist

❌İndirim Bitti! - İptal - AMD Ryzen 7 7800x3d Tray

Bu siteden hiç alışverişim olmadı, yaptıkları bu hareketten sonra olmaz da zaten. Amerika’da mı yaşıyoruz biz de vergisiz fiyat yazıyorsun oraya? Amerika’daki bundle fiyatlarıyla bundle sat madem
  10. Agronomist

İşlemci mi Ram mi Almalıyım?

Senin ramin de işlemcinin de güncellenmeye ihtiyacı var, elindeki rami satıp ikili kit 2x8 Gb Ram yapıp bir de 5600 aldığın senaryoda çok rahatlarsın
  11. Agronomist

13600kf 3080 Ti Sistem 2026 Da Alınır mı?

Sistem güzel ama fiyat çok fazla. 3080 ti hala canavar gibi bir kart üzmez. 5060 önerenlere kulaklarını tıka. 3080 ti üzerine saf performans koymak için 5070 ti alman lazım
  12. Agronomist

Yardım Ryzen 5 7500f Soğumuyor :D

Fsp nc5 ARGB kule tipi var n11’de 821 TL’ye geliyor 6 borulu. Şu an en f/p o
  13. Agronomist

Yardım Ryzen 5 7500f Soğumuyor :D

Stock fan o işlemciyi nasıl soğutsun
  14. Agronomist

Fanlar Bir Saniye Yanıp Sönüyor, Bilgisayar Açılmıyor

İşlemci ölü yüksek ihtimalle
  15. Agronomist

R5 7500x3d mi R5 9600x mi

Elinde olan veya alabileceğin rame bağlı karar ver bence. Düzgün bir ramle 9600x 7500x3d ile aynı değerleri verir. Tek slot veya yavaş Ram kullanacaksan 7500x3d daha iyi olur
  16. Agronomist

70 Bin TL'ye Sistem Önerisi

3 ay dayanırım dersen parça parça indirime girdikçe çok daha iyisini toplarsın, belki daha ucuza bile gelebilir. Abdullah’ın yeni videosunda olduğu gibi. Bu tavsiyeyi çok kişiye verdim, niyeyse herkesin acelesi var ama kimsenin parası yok. Bu lafım sana değil yanlış anlama genel bir şey...
  17. Agronomist

RTX 3080 Galax Resmen Yanıyor

12 Gb olan modelden bulursan çok güzel olur
  18. Agronomist

RTX 3080 Galax Resmen Yanıyor

Dostum yanlış anlama ama bakım için ne alacağını bilmiyorken bakımı kendin yaparsan, ertesi gün bakım yaptım kart çalışmıyor diye konu açarsın. Bir bilene yaptır
  19. Agronomist

Sizce Radeon 6900xt Alınır mı?

Sıcaklıklar vs iyi ama ilk fotoğrafta güç tüketimi çok düşük, fps de öyle. 2. Fotoğraf ideale biraz daha yakın ama fps hala düşük. Emin olamadım hocam. 2. Fotoğrafta ekran kartı ayarları neymiş driverdaki
Geri