Arama sonuçları: *

1. Agronomist

İnce ve Sıska Kemik Yapısından Kurtulamıyorum Yardım Edin

Kemik yapını değiştiremezsin ama kemiklerin üzerine bağlanan kas yapını geliştirebilirsin. Bunun yolu da 5x5 ve 3x5 gibi egzersiz programlarıyla kalori fazlası almaktan geçer. Vücut kütlenin 2.2 katına denk gelen miktarda protein (örnek:70 kiloysan 70*2.2 gram protein), 70-80 gram yağ ve gerisi...
  2. Agronomist

AMD'den Am4'e ve Am5'e Yeni İşlemciler.

O dediklerinin fiyatını artırma çabası
  3. Agronomist

Yks'ye Tabletten Test Çözerek Hazırlanır mı?

Teknoloji sınav hazırlığı sürecinde insanda çok parazit yapar. En verimlisi eski usul kitaptan fiziksel olarak çalışmak.
  4. Agronomist

AMD Smart Access Memory Açılmıyor.

Sadece smart Access memory mi sıfırlanıyor yoksa tüm bios ayarları mı? 1789112652 Windows hızlı başlatmayı kapat, DDU ile Driver silip en günceli yükle, chipset driverın en güncelini yükle ve bios update et
  5. Agronomist

Doğum Günüm Bir Dilim Alın ;)

Doğum günün kutlu olsun hocam, nice sağlıklı senelere
  6. Agronomist

AMD Smart Access Memory Açılmıyor.

Sistem bileşenlerin nedir?
  7. Agronomist

Yardım AMD Driver Problemi Kurma Ekranında Kalıyo

1- Yeni sürüm driverı bilgisayara indir. 2- DDU indir. 3- İnternetini devre dışı bırak. 4- DDU ile driverı sil. 5- PC yeniden başlatılınca driverı kur. 6- İnterneti geri aktif et
  8. Agronomist

🔥İndirim Converse Ayakkabılar Dip Fiyatta

Yaş 34 neredeyse 20 yıldır giyiyorum. Dağ yürüyüşü yapmışlığım var bu ayakkabılarla
  9. Agronomist

2. El-Sıfır Karışık Ddr5 Sistem Topluyorum

Antalya’da bir bilgisayar satıcısı bu sistemi 55k’ya satıyordu. Hala satılık mı bilmiyorum ilgilenirsen sorabilirsin. Beyaz sistem instagram/alternatifbilgisayarant
  10. Agronomist

AMD 6950xt Vs Radeon RX 9070 XT - FPS Farkı %10

Bakımını yaparsan ve kasanın da hava akımı iyiyse öyle bir sorun yok ama bu ince bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bakımsız bir kart kıt bir hava akımı olan kasada ciddi ısınıyor
  11. Agronomist

🔥İndirim Converse Ayakkabılar Dip Fiyatta

Benim için dünyanın en rahat ayakkabıları. Ayakkabılık ayakkabı dolu ama her defasında içgüdüsel olarak Converse giyiyorum
  12. Agronomist

Full Range Psu Önerisi 3000 Bin TL Bütce

C tier, 650 watt Psu’dan ne beklentin var ki tam olarak
  13. Agronomist

Full Range Psu Önerisi 3000 Bin TL Bütce

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-forge-120a-b65-650w-80-plus-tempered-glass-rgb-fanl-atx-kasa.html kasayı da yenilemiş olursun
  14. Agronomist

24 gb ddr4 ram mi? :kekw:
  15. Agronomist

Tam olarak bu yüzden ekran kartını upgrade edemiyorum ben de. Tutacak %20 performans verecek (bendeki 6900 xt). Hissedebilecek miyim hayır, o kadar fps'e ihtiyacım var mı hayır. Oynadığım tek bir oyun Nvidia ile daha uyumlu çalışıyor, onu da şu an oynamıyorum. Sırf oynarsam diye 5070 ti veya...
  16. Agronomist

Radeon RX 6900 XT ile Ryzen 9 7900 Temelli Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum

Psu bozulduğu ve o sırada nakit sıkışıklığım olduğu için 750 watt bir psu ile bir süre kullandım 6900 xt'yi. Ayarlarını ince ince yaptım ve sorunsuz diyebileceğim şekilde birkaç ay kullandım. Ardından arkadaşlarla Cs girmeye başladık, Cs'de çözünürlük, grafik ayarları vs değiştirirken sürekli...
  17. Agronomist

Radeon RX 6900 XT ile Ryzen 9 7900 Temelli Bir Sistem Toplamayı Düşünüyorum

Haftalık watmann hatası konusu açarsın
  18. Agronomist

🔥İndirim İtopya 9060xt 16gb 1tb SSD 59.999tl

Gamegaraj olan daha iyi, bir tek işlemci soğutucu Dx240 yapılırsa daha iyi olur
  19. Agronomist

Uygun Fiyatlı Laptop

3050, 4050, 5050 ekran kartlı 16 Gb ve üstü Ram olan her laptop işini görür
  20. Agronomist

PC'den Konsola Geçiş Deneyimleri

Playstation Plus varsa Ps5 keyif verir ama bir süre sonra sıkıyor
Geri