Sorunu çözdüm belki yıllar sonra biri gelir aynı sorunu yaşayan. AMD uygulamasından performans kısmında varsayılandan bi kere özele getirdim hiç bir ayarı değiştirmeden ses kesildi.
Ekran kartımı neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. Şanslı insanlardan olacam ki ne coil ne başka bir sorun sıkıntı yaşamadım imzadaki sistemimle. Yaz geliyor diye üstüne yeni fanlar almıştım sistemi bi güzel temizleyeyim dedim. İşin en sonunda her şey sağlam hiç bir sıkıntı yok fakat mouse da bulunan...
Zamanında world karta oldu axese arada geliyor şimdi paraf veriyor 9 taksit bakalım benim teb bonusa ne zaman böyle 9 taksit fırsatları gelecek. Amazon olmasa 9 taksite bişi alamayacam onda da çok nadir sağlam bişi denk geliyor.
%5'in altında çalışmıyor diye tercih ettim. Bu fiyata başka çalışmayan var mı sanmıyorum. Biosdan ayarını yaptıktan sonra rahatsız edeceğini sanmıyorum. Oyunlarda da zaten barım barım bağırmadıkça fan sesinin ciddi anlamda rahatsızlık vereceğini sanmıyorum.
İşte bir tık dan biraz fazla tık...
Bende ilk defa sipariş veriyorum. Önce 5li şet sipariş vermiştim sonra bu kampanyayı görünce iade ettim 6 saat içinde iade gerçekleşti. İstersen bekle 2-3 güne kargom gelir daha kampanyanın bitmesine 4 gün var ama stok kalmayabilir. Sana kalmış dostum.
Benimde amacım o yavaş yavaş topluyorum. Hayalim noctua ama tanesi 3k dan başlıyor. Bunlardan yavaş yavaş toplayacam bakalım ram olur hava soğutma olur. Yaşlanmaya başlıyorum heralde gözümü almaya başladı rgbler :D
Tam yükse yüksek ihtimalle bunun sesi daha fazladır 3000 devir döndürüyor çünkü. %5 in altında çalışmadığı için tercih ettim bu fanı ayrıca fiyatı baya bi uygun geldi
https://www.jumbum.com.tr/Arctic-P12-Pro-120mm-PWM-Fan
Ürün kodu (ACFAN00305A)
[H4 id=''][/H4]
Bir çok sitede 800-1000 arası. 6 tane sipariş edip birde 10 lu hub aldım.
https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Case-Fan-Hub-10X
Akakçe deki ürünle tek farkı birbiriyle birleştirip anakarta direk bağlama...
Acil ihtiyaçtan dolayı satılıktır. (Ürünlerin hepsi garantili, kutulu, faturalıdır. 2024'ün 5. ayın 14 ünde alınmıştır) Fiyatı gerçekten çok uygun. Kendinizde parça parça internetten bakabilirsiniz internet üzerinden.(ORDU/ÜNYE) (Uzaktan almak isteyen olursa kargo yüksek ihtimalle çok tutucak...