2971 puan ile OCCT rekorumu tekrardan tazeledik ve şuanda CO -35(Allcore) şeklinde bunun yanında 265w sistemden güç çekebiliyor işlemci hava serinliliğin...
Arada 6k fiyat farkı var hocam bence azımsanacak bir fark değil ben burada herhangi bir işlemciyi kötülemek istemiyorum, kötelemiyorum da. Her 2 işlemcinin...
Aradaki fiyat farkı için deyeceğini sanmıyorum herkeste en iyisini almak diye bir kültür var ama aldıktan sonra aldıkları şeyin yarısını bile kullanmıyorlar...
O ekran kartı o her 2 işlemciyi de boğma ihtimali yok bütçe anlamında bir limit yoksa r7 9800x3d derdim ama f/p dersen r7 7800x3d derdim yok ben 1 sene(X3D...
Kesinlikle r7 98000x3d aradaki performans farkı fiyatına değmeyecek seviyede çok az ve burdan doğacak fiyat farkında başka bir yerde değerlendirebilirsin...
Bende 240W değerinde 95 dereceyi görüyorum sonra 225w 95 derecede sabitleniyor ama bu testi yaz ortasında yaptım.
Düzeltme şimdi 250w değerini gördüm yoh...
İlk öncelikle kullandığın sıvı soğutmayı bende kullanıyorum ve 225w ile 95 derecede tutabiliyorum kullandığın sıvı soğutma 360mm diye 420mm den daha kötü...
Optiscale ile Enabler açtığında FSR ile çalışmıyor diyorum DLSS Enabler paketin adı zaten oyuna girdiğinde ise Nvidia Multi Frame Gen aktif oluyor 6x de...
Rica ederim, desteğini beklerim nedense az izleniyoruz diye sesimizi de az duyan var asıl forum başlığında daha iyi çalışanı sunuyoruz hala daha zorla...
Optiscaler ile kurunca gerçekten çalıştı hocam. Yine 95 fps alıyorum ama bu sefer akıcılığı hissedebiliyorum harbiden teşekkür ederim neyi değiştiriyor...