Size attığım ram ile de expo açıp arkanıza yaslanacaksınız zaten ;). Ben size daha uygun bir ram sundum sadece gerisi size kalmış 2 sininde içi aynı değişen...
Öncelikle yan temperli cama çarpma olasılığı imkansız gözüküyor ram içinde bilgisayarcı fan ayarını yükseltmiş bu şekilde çarpacağımı düşünmüyorum. Eğer...
2 ram için mhz ve cl değerleri nedir bu gibi detayları verirseniz daha iyi olacaktır. Neden diyelim ki biri daha düşük frekansları çalışıyor daha yüksek...
@Sake13 @MeGaDave06 Biraz daha puan alsam 24 çekirdekli işlemci aşağıya alacağım. Cinebench de ama işlemciye şaşırtıcı bir şekilde 235-245w arası güç...
Çok teşekkürler hocam ekran kartı için bazı kişiler neden 9070xt tercih etemdin diye soruyorlar ama benim amacım edit ve yapay zeka modeli eğitmek olduğu...
Hayırlısı olsun ya ne fark eder 1-2 fps de kalsın güzel sistem bende sizin gibi sistemi topladım 2. el ve ya yeni 9 ay ay 0 vade ile mükemmel oldu
İşlemcim...
Ben açıköası spotify gibi abonelik sisteminde geri ödeme için kullanmak istiyordum da öyle bir kampanyaları yokmuş sanısam. Para geçmişine bakmışım hep eksi...
Şu şekilde video çekerken kutuya koy bantla ve artık o özel kutusu size ait olacak kargoya gittiğinde teslime ederkende 1-2dk video çek sonrasında geri...
Aklınızdaki ürünler gerçekten iyi zaten diğer yerden de takip ediyorum herhangi birini yapıştırın gitsin hocam. Yukarıdaki uzunca yazdığım şeyi okursanız...
Bende on digital kullanıyorum bu geri ödemeler(adını unuttum :D ) kredi kartı üzerinden olunca mı oluyor hiç kontrol etmedim. İlk papara sonrasında nays...