İmzadaki sistemi kullanıyorum tüm ayarlar max da path traycing açık ve Frame Generation 2x - DLAA keskin yumuşaltma var. 95 fps alıyordum Cyberpunk 2077 ile...
En doğru ve en net açıklama bu ama darboğaz denilen olayda bu durum zaten tabi bir çoğun bildiği gibi yanlış anlaşılan darboğazdan bahsetmiyorum. Bu neden...
Hocam artık sıvı soğutmadan memnunum açıkcası. 1000 RPM de hatta 800 900 RPM şerde çok güzel soğutuyor. Fan eğrisini ona göre ayarladım ve çok memnunum...
Cahil olunca bir konuyu bildiğini sanınca böyle oluyor neymiş 7800X3D çok ısınıyormuş yok ya cidden öyle mi herhalde bir tek bu konuda senin haberin var...
Herhangi bir işlemci bile alsan %1 de %0.1 fark eder zaten. Oyunun optimizasyonun kötü olması işlemcinizden kaynaklanan bir sorun değil kaldı ki ihtiyacını...
Yani evet 48GB hali de güzel sadece bana özellikle tek sıkıntısı var taksit seçeneği yok onu yazmayı unutmuşum. Tek çekim 30.000 tebilion’da. Patriot bazen...
Yine ve yine komple teorileri Micron alırsan sorun yaşarsın yok takılma yaşarsın yok sistemin kasar bunları duymaktan midem bulandı. Gayet gönül rahatlı ile...
Son kurduğun cümle çoğu kısmı hatalı anakart ve ram uyumsuzluğu diye bir sorun yok o baktığın veriler (QVL) anakart üzerinde alınmış test sonuçları sadece...
Anakart için diğer sistem parçalarına kıyasla yüksek bütçe ayırdığınızı söyleyebilirim bu bütçe ile daha iyi ram ve ya bence asıl önemlisi daha iyi işlemci...
Katılıyorum ve ekliyorum herkes de E-sporcu kesildi 10-15 fps in peşine düşmüşler. 10800X3D için şuanda ne söylesek yalan olur bilgileri sızmadı ama tek...