Futbola bakıyorsan neden benim yorumlarıma hazmedemedin(sadece benim değil bir çok kişinin) o zaman onu söyler misin ben rezalet futboluna ve oyun içi yaptığı çirkinliğe deyindiğim de neden zoruna gitdi onun açıklamasını yap o zaman. Her arjantinden nefret eden insan Ronaldocu değil bunu anla...
Gün geçiyor dervan dönüyor Türk Tarihi boyunca bir çok ülke ile savştı bunlar içinde Türk - Türk savaşları da vardı buna bakacak olursak hiç bir ülke ile barış sürecein de olamazsın. Gelelim Osmanlı Devleti ile İspanya Savaşlarına Preveze, Cerbe ve Fas bu 3 savaşda da Osmanlı Devleti içinden...
La senden bana inanmanı beklemiyorum zaten sen kimsin de seni kafama takacağım. Bana küfürsüz cümle kuramıyorsun diyor karşı taraf ne okumasını biliyor ne de yazmasını hahahah
Sen doğduğunda evet lisye gidiyordum tahsilim Yazılım Mühensisi uzmanlığım Mobile Application Dev(Kotşlin-KMP, React Native), Backend Dev. Daha yazmayıo bilmi,yor bana liselisin diyor kodumun veledi
1784540826
Al bunu da tekrar oku okuman gelişsin mesajı daha uzun hale getirdim senin okumana...
33 Lan var mı daha diyeceğin bir şey zırlamaya devam et. Önce okuma yazma öğren sonrasında gel. Ben 10 şey sunuyorum sen bir şey sunuyorsun ben 5 şey sunuyorum sen yaş kaç diyorsun öğrenemedin mi okuma yazmayı yada zekan gelişmedi mi bir Fikir sunma konusunda. Ben sana diyorum rezil bir futbol...
Ondan sonra da başını alırsın 3 yersin 1 i sayılır takımda 2. olur tarih seni hatırlamaz(Hatırlanırsa en rezalet finali izlettirmeye çalıştığı için hatırlanır). O kadar cahilsin ki birde beni futboldan anlamıyor olarak yaftalıyorsun. Ufak şans bile değerlendiremedi hatta tenezzül bile etmedi(her...
Hala daha Arjantin takımını savunan var 120 dakika boyunca ispanya kalesine isabetliyi bırak herhangi bir şekilde şut çekemedi son anda rastgele karavana şut sayılmayacak 3 pozisyon oldu. Dünya kupasını kadınlar ligine çevirdiler durmadan geri yaslandılar o kadar rezil bir takım. Bu da yetmezmiş...
Ben daha öncesinde sohbetim oldu hatta bu sayede adamın dolandırıcı olduğunu anladım ve bu durumu yaymak istedim. Birileri yazsın bakalım elden alalım deyince ne diyecek merak ettim
Kaynak: *** siz anladınız forum nezaketine uyalım bu nasıl bir bilgi olabilir ya msi'ın 2 fanlı modeli var ki hiçbir önemi yok isterse 3 fanlı olsun ekran kartı 5090 da olsun sığar kaldı ki marka model belirtmeden bu fikri nasıl sunmuş ben onu anlamıyorum.