Arama sonuçları: *

1. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Artctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Soğutucu Troy Karta Ozel 4.570 TL

Kupon var sepette uygulayabiliyorsun lakin alış ekranında troysuz kart girince direk uyarı veriyor ya kuponu kaldır ya troy kart gir diye.
  2. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Artctic Liquid Freezer 3 Pro 360 Soğutucu Troy Karta Ozel 4.570 TL

Satıcı magic olan var 5.100 e onda uygulayabilirsiniz kuponu. Troysuz almanın bir yolu yok mudur bu arada ?
  3. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 20.218,15 TL

Amazonda şu an bile birden çok karta 9 taksit 22 küsüre alınıyor. Çoğu zaman 21.700 lere de düştüğü oluyor.
  4. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800x3d 20.218,15 TL

20 bin küsür peşin vermektense 22 ye 9 taksit her türlü çok daha avantajlı geliyor bana.
  5. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Enermax Liqmaxflo ARGB 420mm Sıvı Soğutma 3000 Lira

Şu sıvı soğutucuları öne tam olarak hangi şekilde nasıl takmamız lazım hava akışı nasıl olacak boru altta mı üstte mi ömür biter mi bitmez mi adam gibi birisi herşeyiyle bir video çekse alcam öne de, herkes bambaşka bişiler söylüyor
  6. Onur.kyr

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd Ekran Siyah/Beyaz 2.499 TL

Parlaklığı yetersiz gelmişti bana da. Yazılımı da çok ağır bu sebepten iade etmiştim. Ayrıca 2. ekran olarak kullanılamıyor. İnfo panel aida64 vb. destekleri çok sınırlı bilginiz olsun. Zamanla belki bu destek sayısı artar.
  7. Onur.kyr

7700xt Bu Değerler Normal mi?

Gayet normal ezbere şu kadar fark var diye her kart aynıymuş gibi davranmaya gerek yok her kartın yapısı soğutması şusu busu farklı. Zaten tehlikeli bir durum olsa ekran kartı müdahale eder. Model nedir bilmiyorum bendeki sapphire pulse fanını silmek harici bakım yapmadım hotspot 80-90 arası...
  8. Onur.kyr

Beyaz Plat Psu- Rog-Strıx-1000p Tam Modüler 10.239,63 TL -

Kabloları da komple beyaz mı acaba bilginiz var mı ? Ayrıca bende halen 8x2 li güç girişli ekran kartı var geleceğe yatırımlık olarak düşünüyorum onu da bağlayabiliyor muyuz yeterli kablo bağlantısı var mı ?
  9. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Derece olarak ölçüm yapmadım 5600 kullanıyordum 9800x3d ye geçince bu fanları taktım. Dereceler pek umrumda değik ama gayet sessiz bir fan profili kullanıyorum boşta işlemci 50 derecede takılıyor oyunlarda değişmekle birlikte hiç 65 dereceyi geçtiğini görmedim işlemcinin. Tabi 2k da oynuyorum...
  10. Onur.kyr

Kendi fanından çok daha sessiz hocam. Orta fandan kastın arada kalan fansa neden fazla ses yapsın ki fan bozuk değilse yani ortada olmasıyla ses olmasını bağdaştıramadım.
  11. Onur.kyr

kasa nzxth7flow bunu alsam üstte boşluk kalacak. Üstüne 2023 üretimi 3 yıldır depoda bekliyor fiyat çok iyi ama sipariş edip iptal ettim. Doğrumu yaptım yanlış mı bilemedim. Peerles assasins hava soğutucum var üstünde articinp12pro fanları takılı 9800x3d ile baya iyi performans alıyorum...
  12. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Arkadaş durduk yere girdi 3.4 3 taksitle alacaz artık sindire sindire :D. kasa h7flow 360lık güzel bişi sığardı ama güvendiğim markalar değildi güvendiklerimde çok pahalıydı. Neyse elimde thermal phantom spirit 120 SE argb var ordu ünye civarında alıcısı varsa çok uyguna veririm
  13. Onur.kyr

Kule Tipi Soğutucuma Sadece Lcd Ekran Takılır mı ?

Teşekkürler fakat demek istediğim tam olarak buydu 3k gibi bir ücret gereksiz yüksek geliyor ve kasanın orasının boş olması benim hoşuma gidiyor. Düz lcd minik bir ekran istiyorum cpu soğutucunun üstüne minimal bir şekilde 2. resimde gösterdiğim orijinali gibi. Ayrıca o ekran büyük onu cpu nun...
  14. Onur.kyr

Kule Tipi Soğutucuma Sadece Lcd Ekran Takılır mı ?

Şöyle bir şey özetle. Sadece lcd olarak satılır mı ya da bulabilir miyim ?
  15. Onur.kyr

🔥İndirim MSI Spatıum 2tb Nvme M.2 SSD 9.449,00tl

4 tb lik bi m2 gen4 bekliyorum şöyle 15-20 arası bakalım düşecek mi
  16. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

Ucuz etin yahnisi hesabı bunlar pek hoşuma gitmiyor. Bunları almaktansa 6 taksite daha bilinir sağlam kendini kanıtlamış sıvı soğutucuları almak bana çok daha mantıklı geliyor. Bu fiyatlara çift kuleli hava soğutma çok daha güvenilir hissettiriyor. Elbette ki sizin bileceğiniz iş.
  17. Onur.kyr

🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BVWB869H/ref=ox_sc_act_title_5?th=1 Şu karta denk daha şık görünen 9 taksite alabileceğim bi kart bekliyorum kaç gündür 3 aşa 5 yukarı bişi bakalım ne zaman çıkacak.
  18. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Asus Rog Ryujın Iıı 360mm ARGB Extreme Lcd 16.329 TL Son 6 Ayın En Düşüğü

Aga ciddili bi paran olsa alınır ya valla performansı falan geç de görüntüsü çok güzel
  19. Onur.kyr

❌İndirim Bitti! Arctic P12 Pro Pwm 446 TL // Arctic Mx-7 - 4 Gr 334 TL

Zamanında almıştım 6 tane aynı siteden. Fanlar çok güzel bunun sessizi noctua falandır öyle söyleyeyim. Alabileceğiniz en fiyat performans fandır bence. 3k devirde uçak kaldırıyor e bi zahmet zaten. 800'e kadar 0 ses nerdeyse 1200 de ben burdayım diyor ama oyun oynarken duymuyorsun 1500 de...
Geri