❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Peerless Assassins’in iki fanını da P12 Pro ile mi değiştirdiniz? Ses yapıyor mu? Geçmişte ben de P12 Max ile değiştirip kullanmayı düşündüm. Bir arkadaş aynısını yapmış, yorumlarda görmüştüm. Orta fanın çok ses yaptığını yazmış. Orta fanda orjinal fana dönünce sorunun düzeldiğini belirtmiş. Sizde durum nasıl?
Kendi fanından çok daha sessiz hocam. Orta fandan kastın arada kalan fansa neden fazla ses yapsın ki fan bozuk değilse yani ortada olmasıyla ses olmasını bağdaştıramadım.

Kendi fanından çok daha sessiz hocam. Orta fandan kastın arada kalan fansa neden fazla ses yapsın ki fan bozuk değilse yani ortada olmasıyla ses olmasını bağdaştıramadım.
Ben değil, deneyen arkadaş yazmıştı ürün yorumlarında. O yüzden sormak istedim. Bazı fanlar rezonans yapıyor deniyor farklı kullanım senaryolarında. Ondan kaynaklı olabilir. bahsettiğim durumda arkadaş P12 Max ile denemiş, o yüzden size de sormak istedim. ısılar kaç ° düştü sizde P12 Pro'ya geçince?

Ben değil, deneyen arkadaş yazmıştı ürün yorumlarında. O yüzden sormak istedim. Bazı fanlar rezonans yapıyor deniyor farklı kullanım senaryolarında. Ondan kaynaklı olabilir. bahsettiğim durumda arkadaş P12 Max ile denemiş, o yüzden size de sormak istedim. ısılar kaç ° düştü sizde P12 Pro'ya geçince?
Derece olarak ölçüm yapmadım 5600 kullanıyordum 9800x3d ye geçince bu fanları taktım. Dereceler pek umrumda değik ama gayet sessiz bir fan profili kullanıyorum boşta işlemci 50 derecede takılıyor oyunlarda değişmekle birlikte hiç 65 dereceyi geçtiğini görmedim işlemcinin. Tabi 2k da oynuyorum onunda etkisi vardır. Gördüğün gibi %30 la idare edebiliyorlar işlemciyi.
1783882487353.webp

Bracketi aldım. Bu konudaki soğutucuyuda aldım fakat buna uyumlu değil. Sadece hava soğutucuyla kullanılıyor bu. Lütfen bir dahakine yanlış bilgi verme. Contact frameyi iade edeceğim şimdi.
ben lga 1700 bracketi ile kullanıyorum uyumlu olmama şansı yok 4 tane bracketli sistem kurdum 3ünde sıvı soğutucu var beceriksiz oluşunuzu bana mal etmeyin lütfen 1 2 hafta öncede lga 1851 bracketi ile bir sistem kurdum.

üstteki 2 delik alttaki 2 delik soğutucu delikleri kuracağın soğutucunun bracketle alakası bile yok.

1784061212667.webp

ben lga 1700 bracketi ile kullanıyorum uyumlu olmama şansı yok 4 tane bracketli sistem kurdum 3ünde sıvı soğutucu var beceriksiz oluşunuzu bana mal etmeyin lütfen 1 2 hafta öncede lga 1851 bracketi ile bir sistem kurdum.

üstteki 2 delik alttaki 2 delik soğutucu delikleri kuracağın soğutucunun bracketle alakası bile yok.

Alıntıyı görüntüle
Tamam hata bende arkadaki ILC tutucu eski soğutucu frameye yapışmış yeni gelende o olmadığından karıştı bu işi becermekle alakası yok.

Tamam hata bende arkadaki ILC tutucu eski soğutucu frameye yapışmış yeni gelende o olmadığından karıştı bu işi becermekle alakası yok.
Bir insanı suçlama işini iyi becerdiniz ama ben bunu yapamadım bir destek verin deseniz sanki yardım etmeyecektik hayırlı olsun

NZXT H510i kasam için dün gece kurulumu tamamlamış bulunmaktayım, şu anlık görüntü ve performans açısından gayet iyi ve aynı zamanda fazlasıyla sessiz. Sorusu olan/desteğe ihtiyacı olan yanıt bırakabilir. (Kurulumu linkteki videoyla yaptım, adım adım gösteriyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,964
Üyeler
199,255
Son üye
aydunus

Geri