Yani hocam o zaman çıkmış soruları tarzı bi soru bankası gibi bi şey alabilirsiniz ben telefonda her an çözebildiğim için uygulamalar daha rahat geliyor ama...
R5 9600X işlemciyi phantom spirit kule tipiyle kullanıyorum yaz sıcağında bile 60-70 ortalama sıcaklığım. Bana sizin sıcaklık çok normal gelmedi hocam. 1.5...
Bu paraya kaliteli 34 inç ultrawide olmaz, ghosting zaten atılmış yani o ghosting değerinde başınız ağrır söversiniz bi kaç saat sonra 27 inç olsun miniled...
Teşekkür ederim hocam haklısınız, benim en büyük sorunum birkaç gün dikkat edip sonrasında tamamen bırakmak zaten. Son yaptırdığım kan tahlilinde kolesterol...
Mesele şu kalori takibi ve günlük hareketi arttırmak bu dediklerimi yaparsanız kilo vermemeniz imkansız (hastalık yoksa) sana tek tavsiyem disiplinli olmak...
Ben önlisansa başvurdum geçen mezuniyetim çıktı orada ama okuyor olarak gözüküyorsa da girilebiliyor mu emin değilim, bu arada 2 alana aynı anda girmeyi ilk...
Bu fiyat segmentinde alınacak en iyisi.
Kardeşim kullanıyor ve çok memnun.
Kaliteli bir kulaklık düşünenler var ise hiç düşünmeden bu hem kaliteli hem de...
TUF monitörlerden bende çok çektim, o yüzden forumda gördükçe önermiyorum TUF modellerini almayın başınız ağrır, garantim var da demeyin alın size canlı...