Zleh isimli üyenin son içerikleri

1. Zleh

🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

Bu ürünün hitap ettiği kitle başka arkadaşlar neden bu kadar kastınız ki? Bizim gibi sıradan kullanıcı ve oyunları ciddiye almayan adam gider bu paraya oled alır zaten ki bence daha mantıklı, fps'i bırakın beyler kamu spotudur :D
  2. Zleh

🔥İndirim Dell Alienware Aw3425dwm 34" Kavisli Va Monitör 14.729 TL!

Bunun ghostingi araştırdığımda baya iyiydi bu fiyatta alınabilir gibi.
  3. Zleh

30 Bin TL'ye Kadar Apu Sistem Önerisi

Bu bütçede sıfır olarak en iyi apu sistem nasıl olmalı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  4. Zleh

İkinci Elde RTX 3090 Fiyatları Neyin Kafası?

Bunlarda bu iş için alacak adamlara bu fiyattan geçirmeye çalışıyor yani anladım.
  5. Zleh

Bencede ben bi kaç ay önce bakmıştım sanırım 23 25 civarıydı fiyatları yanlış hatırlamıyorsam bak bu okey bir fiyattı, ama 50k uçuk geldi, özellikle dümdüz oyun oynayan bi insan için aşırı gereksiz pahalı gibi.
  6. Zleh

Bende 6800xt 16gb var memnunum mesela hiç üzmedi, ama ben sıradan kullanıcıyım oyun oynarım, video izlerim, basit işler yaparım yani ai falansa evet teknoloji konusunda yazılım vs nvidia bambaşka seviyede onu biliyorum, ama fiyatlar fırsattan istifade uçmuş gibi geldi bi tık :D
  7. Zleh

Anladım, sanırım bu krizde cidden işe yarıyor ki artmış fiyatları, ama ben oyun oynayan adam için aşırı şişmiş buldum fiyatları, dediğiniz gibi ai içinse haklısınız sanırım.
  8. Zleh

Anladım hocam ai içinse zaten müşterileri de çok olacağını sanmam ilanları bol süreler durur gibi geldi, kaldı ki 4090'lar da 5080 fiyatında ikinci elde, bu 5000 serisi vram daha tasaaruflu kullanmıyor muydu ben pek bilmiyorum teknik detayını ama 5080 veya 5070ti almak daha mantıklı olmaz mı...
  9. Zleh

E hocam 4k için derseniz 6800xt 16gb vram var? ve 14 15 bin maks yani 24 gb vram ne işe yarayacak ki? onuda geçtim 3090 artık yaşlanıyor ve 4k kartı değilde 1440p kartı olmaya doğru gidiyor bana pek anlamlı gelmedi yinede bu fiyatlar.
  10. Zleh

Arkadaşlar ben görünce inanamadım ama sarı sitede pek zeki arkadaşlarımız 50k+ civarı yazmışlar 3090'a bunlar neyin kafasını yaşıyor bilen var mı? yoksa ben mi bir şey kaçırdım çözemedim, hani üstüne 10 15 koyar indirim saymıyorum bile standart fiyatından 5070ti falan alırım saf güçte yener...
  11. Zleh

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Yani bize aşırı mantıksız zaten, Amerikada aylık 3 bin dolar alıyosan en az ve elinde 16 17 pro falan varsa gider onu verip iphone duo veya 18 pro serisi alırsın hocam koymaz o fark, ama bizim gibi 5 bin dolarsa bi telefon ve aylık 600 dolar kazanıyosan delilik tabii :D
  12. Zleh

🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Asgari ücretliler bu şaheser için banka kapılarında bekliyorlar, mobilden krediyi alan vatandaşlarımız ön siparişlerini vermiştir :D şaka bir yana Amerika'da yaşasam alırdım çünkü eskisini de iyi paraya alıyorlar onlara pek koymuyor kazandıkları para ile ama bizim için bu telefonlar ütopik...
  13. Zleh

Sistem Montajlamak İçin Öneri ve Yardım

Hocam inanın basit kasa toplamak video izleyin zaten göreceksiniz, kaldı ki sonra temizlemeniz gerekince yine bilgisayarcılara para bayılırsınız, benim size önerim öğrenmeniz.
  14. Zleh

Heinz Seriously Good Cam Mayonez 460gr 217 TL

Yorumları da çok iyi görünce aldım hocam sağolun.
  15. Zleh

27 Ve Üstü Boyut Monitörler Büyük Gelen Var mı?

Olabilir evet 24 den sonra 27 wow demiyor insan bencede bi 32 bide 24 çok ideal olurdu. bence bi 24 setup bide 50 - 60 inç arası tv, hikaye oynayacağın zaman tv den oyunu aç fps de 24 de bu da mantıklı geliyor düşününce.
Geri