Zleh isimli üyenin son içerikleri

1. Zleh

🔥İndirim Ea İlk Ay Aboneligi 1,20$

Aynen ea play pro almıştım ukraynadan tr den uyguna gelmişti onda mesela her şey sınırsız o 5 dolar olsa kesin alınırdı, ama siz de haklısınız kâr etmeleri gerekiyor.
  2. Zleh

Saat muhabbeti beni deli ediyo hocam ya.
  3. Zleh

Bf6 olmaması çok saçma ea pro zaten kazık ukraynadan almama rağmen kazık geliyor, indirimde bf6 alırım daha iyi diğer oyunlara gelirsek zaten çoğu indirim zamanı %80 - 90 indirime giriyor pek bi anlamı yok bence ea playın.
  4. Zleh

Sistem Kaç Para Eder?

Hocam ileride düşünüyorum da üstte arkadaş da demiş sürekli zam yiyor ddr5 geçicem de böyle giderse zor geçicem gibi, biraz baktım sıfır sistemlere uçmuş ahahah.
  5. Zleh

Sistem Kaç Para Eder?

Bana da 35k gibi geliyor piyasaya baktım da şimdi biraz, bu arada gerçekten 40k zor çünkü o noktada az daha koyup ddr5 sistem olabiliyor.
  6. Zleh

Sistem Kaç Para Eder?

Piyasayı tam takip edemedim şu sıralar ve parça parça mı yoksa direkt kasa mı satsam daha karlı olur? Sistem: -Msi mpg b550 gaming plus anakart -R5 5600 işlemci -Rx 6800xt gaming x trio 16gb -2x16 ddr4 3200mhz ram -Nzxt kraken elite 280 sıvı soğutma -Montech xr kasa ve montech alpha bronze 850w...
  7. Zleh

Soğutucu Önerisi-Tercihi ?

Yani hocam amazonda normalden fazla fiyat diyor, yani n11 de betaplus satıyor 3200 TL'ye güvenilirdir oradan alabilirsiniz amazon şart değilse.
  8. Zleh

Montech Xr, Atx Mid-Tower PC Oyun Kasası 2949 TL

Kullanıyorum güzel kasadır, soğutması fena değil.
  9. Zleh

🔥İndirim Amazon Vantilatör İndirimleri🔥

Philips olanı kullanıyorum öneririm on numara sessiz ve serinletiyor.
  10. Zleh

Tamam onuda alabilrsin peerless de üzmez.
  11. Zleh

Phantom spirit 2 3 derece daha iyi almışken bu bütçede phantom spirit öneririm.
  12. Zleh

Tamam o zaman 240mm enermaxlar vardı fena değil diye biliyorum o işlemciyi soğutur, bide phantom spirit de iyidir onu da alabilirsin.
  13. Zleh

Yani hocam o işlemciye kule tipi de uygundur ama ileride yükseltirim derseniz vs. https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-acfre00180a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1094956510.html bu üründe güzeldir, 240mm istiyorsanız başka da öneririm.
  14. Zleh

Hocam işlemci nedir bütçene göre iyi ürünler var.
  15. Zleh

Bence 3'ü de fiyatını hak etmiyor.
Geri