Arama sonuçları: *

• Users: Zleh
  • Order by date
  1. Zleh

Hikayeli oyunları oynamayan biri için oyun önerisi

Bende böyleyim ama metro serisini çok severek bitirmiştim halen daha özlerim oynamayı, bi değerlendirin bence.
  2. Zleh

5G test sonuçlarınız nasıl ? (Anketli)

Bulunduğum yerde 30 - 40 mbs'lerden, 400mbs download a çıktı 5g ile ben memnunum.
  3. Zleh

Gigabyte 27" VA GS27QC 1MS 165HZ KAVISLI GAMING MONİTÖR 2560X1440 (5967 TL)

Ghosting ile ilgili şikayet görmedim kanıtınız var mı?
  4. Zleh

Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Amd sallamak da ucuz muhalefet oldu, şu sıralar nvidia da yaşanan yazılım sorunlarına kulağı kapatıp amd de sorun yaşanınca saydırmak da güzel kafa, rx 6600, rx 6700xt kullandım kullanıyorum bir gün üzmedi sallamayın.
  5. Zleh

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3800A 13999TL

Anlamsız diyenler 1440p ile 4k bir mi? 4k kalitesi tartışmaya açık değil şahsen, hz önemliyse zaten 1440p alın bu monitör ile 4k da 300 fps alacak kartınız varsa çoğu oyunda ki yok 160hz gayet yeterli, 5070ti, 5080, 5090, 4080, 4090 gibi ekran kartı olanın alabileceği bir monitör.
  6. Zleh

Yardım Sıvı soğutma önerebilir misiniz?

Msi i240 kullanıyorum memnunum alabilirsin.
  7. Zleh

🔥İndirim MSİ MAG FORGE 121A B75 750W KASA DİP FİYAT 4.019 TL

Yıllardır vatan ocak söndürdü, şu son aylarda hayret ediyorum ucuz ve vatan algım bozuldu :D
  8. Zleh

Alanlara hayırlı olsun, ekstra kalite beklemeyin tabii ki mag serisi sonuçta, mpg serisi kasa tek başına psu olmadan bu paradan fazla oluyor, ama fp olarak işinizi görür.
  9. Zleh

Kötü değil diye biliyorum, FP ürün psu kalitesi nasıl bilgim yok ama üzeceğini de sanmam, xigmatek vardı 3200'e 750w kasalı ama onda psu da coil whine şikayeti çok var, 4k bu şans verilebilir gibi geldi bana anlayanlar yorum yapsa tabi daha iyi olur, bende msi a650bn var psu çok memnunum bunda...
  10. Zleh

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

Akıl sağlığımı kaybetmeye başlamıştım özellikle valorant kitle tam bir akıl hastası insanların oyunu sanki hastanedeyiz ve tüm deliler o saatte girip deliriyoruz iyice gibi, iyi insan görünce çölde su bulmuşa dönüyorduk, inat ettim bıraktım zamanında lol de öyle bıraktım zar zor aklı olan da...
  11. Zleh

Hilecilerin Allah Belasını Versin!

İnsan büyüyüp olgunlaştıkça bu tür saçma durumları kafa kaldırmayıp online oyunu azaltıyor ya da bırakıyor, sizi de en yakın zamanda solo oyunlarda takılmanızı öneririm, şu sıralar online oyunların çoğunda feci bir toksik ve hile kitlesi var.
  12. Zleh

Arkadaşlar son 1 yılın en düşük fiyatı yazıyor, değerlendirilebilir; https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-msi-mag-forge-121a-airflow-b75-argb-fanli-750-w-atx-kasasi-fiyati,1053225874.html
  13. Zleh

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE 9070 (25 799TL) +9 taksit

Nasıl bir vakte geldik hile hurda yapan dürüst, yapmayan enayi bilgisiz, yazık bu ülkenin bir avuç kalmış namuslu dürüst insanına ne diyeyim ki daha.
  14. Zleh

Hangi 6700XT alınmalı ?

Msi gaming x modeli güzeldir öneririm.
  15. Zleh

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE 9070 (25 799TL) +9 taksit

Şark kurnazı işte, bir de buna ticaret deniyor, buna ticaret diyen adam ticaretten bi halt anlamıyodur, hadi diyelim dedin ticaret yasaldır vergi vermen gerekiyor al sat aslında yasal değil, bir de bunların farklı tipleri var yok çocuğum hasta, yok öğrenciyim gibi dramlar yaratıp senden ucuza...
  16. Zleh

1440p monitör önerisi ve yaşadığım kaos

Maalesef düşük bütçede acı gerçekler bunlar, bu gözler forumlarda 6 7 kez ölü pikselden iade edip halen ölü pikselsiz monitör bulamayanlarda gördü, vatanda ölü piksel testi vs yapılabiliyor alacağınız model orda çok da pahalı değilse ordan alın derim, g65b kullandım ama çok aşırı kavisli...
  17. Zleh

1440p monitör önerisi ve yaşadığım kaos

TUF serisi malzeme kalitesi rezalet ötesi, panel fena değil ama ben şahsen hz önemsemesem ve biraz daha bütçe çıkabilseydim oled alırdım, size kalmış hocam ama ben TUF için uyarımı yapayım dedim monitörü aşağı yukarı indirirken elim monitöre girecek gibi sesler geliyor vg249qml5a yeni çıkan...
  18. Zleh

1080p vs 2k monitör Karşılaştırma

Net fark edersin farkı sana kalmış.
  19. Zleh

Yani geçilir ya öyle diyeyim deneyimlemek lazım sistem yetiyorsa imkan varsa geç ama 24 1080p'den geçeceksen imkan yoksa zorlama aman aman bi fark yok.
  20. Zleh

Ben piyasaya hakim değilim olan arkadaşlar önersin, yani yüksek rank oyuncusu değilsen pek de önemi yok keyfine bak, hatta ppi oranı daha yüksek olduğu için daha dengeli keskin gözükür ekran, 24 1080p den geçince wow demezsin ancak yinede güzel durur, ben her zaman diyorum imkanı olan sistemi...
Geri