Arama sonuçları: *

• Users: Zleh
  • Order by date
  1. Zleh

15.000tl Ye Kadar Ekran Kartı Önerisi!

bu paraya sıfır kart önermem, bütçe çıkarsa ikinci elde 9060xt 16gb kovalayabilirsin.
  2. Zleh

2 Yıllık Elektrikli mi Sağlık mı

Yani kardeşim oralara girmek de zor haberin olsun, her zaman b planın olsun bi bölümde okumayı seçtiğin zaman, tercih senin elektrik kötü değil hiçbir şey yapamasan elektrik bilgin gündelik hayat da da geçerli olur.
  3. Zleh

İnan ki zor atanmak hele ki özel sektörde hem maaş düşük hemde iş bulabilirsen öp başına koy, cerrahi teknikerim 1 senedir işsizim bak sadece bu sürede deneyimsiz olarak 1 iş ilanına başvurabildim :D o da almadı tabi, kpss çalışıyorum da millet diyor işte 2026 çok alım olacak falan ben şahsen...
  4. Zleh

Sağlık okuma torpilin yoksa, yarımız güvenlik oldu diğer yarımız kpss çalışıp aklını kaybediyor :D diğer kısmı da artık varsa aile mesleği yoksa marketlerde, he dersen benim temelim vs iyi kpss de 85+ alırım o zaman oku ama paramedik ve görüntüleme'nin atama puanları da çok yüksek onlar için ben...
  5. Zleh

Özel Sektör Mu Yoksa Ortaöğretim Kpss ile Katiplik mi?

Liseden adalet zabıt katipliği mezunuyum ve şöyle söyleyebilirim ki savcılık katibi olursan ki ben savcılık da staj yaptım, savcılık katibi olmak gerçekten diğer mahkemelere kalemlere göre zor, sanma ki mobbing katiplikte yok, en düşük memur maaşı alacaksın yemek paran olmayacak yol paran da...
  6. Zleh

Ekran Kartı Önerisi 2. El

Katılıyorum spike ile birlikte 6800xt 600w psu da sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek.
  7. Zleh

Kpss Önlisans Çıkacak Konuları Nereden Bulabilirim ?

Yani hocam o zaman çıkmış soruları tarzı bi soru bankası gibi bi şey alabilirsiniz ben telefonda her an çözebildiğim için uygulamalar daha rahat geliyor ama siz nasıl rahatsanız öyle devam edin çalışmaya.
  8. Zleh

Kpss Önlisans Çıkacak Konuları Nereden Bulabilirim ?

play store de kpss çıkmış sorular vardı hocam ben önlisansa oradan da bakıyorum.
  9. Zleh

Bu Sıvı Soğutucuya Göre İşlemci Sıcaklığı Normal mi?

Yüksek, montajı doğru yaptığına emin misin? Veya en son ne zaman termal macun sürüldü? Nasıl bir ortamda oynuyorsunuz çok mu sıcak bi yer?
  10. Zleh

🔥İndirim Asus Tf120 Beyaz ARGB Fan 499 TL (Premiuma Geçene 399 TL)

Anladım o zaman 500 den alacağıma az daha koyup nyota almak daha mantıklı olur demi 3'lü olarak.
  11. Zleh

🔥İndirim Asus Tf120 Beyaz ARGB Fan 499 TL (Premiuma Geçene 399 TL)

Bende premium var ama 499 diyor.
  12. Zleh

Yardım Ukrayna Vpn ile Fc27 Almak

Ukrayna vpn ile ea play pro almıştım sorunsuzdu, bu oyunda da sorun çıkacağını sanmam.
  13. Zleh

❌İndirim Bitti! Xiaomi G34wqi Monitör 10.999 TL(Resmi Mağaza)

Bu paraya kaliteli 34 inç ultrawide olmaz, ghosting zaten atılmış yani o ghosting değerinde başınız ağrır söversiniz bi kaç saat sonra 27 inç olsun miniled olsun derim.
  14. Zleh

100 Kiloya Çıktım Psikolojik Olarak Da İyi Değilim...

Mesele şu kalori takibi ve günlük hareketi arttırmak bu dediklerimi yaparsanız kilo vermemeniz imkansız (hastalık yoksa) sana tek tavsiyem disiplinli olmak ne olursa olsun diyetini bozmamalısın cheat day yaparsın kg verme durumuna göre ama haftada 3 4 gün bol bol yiyip 2 3 gün az yersen kg falan...
  15. Zleh

Önlisansta Okuyup Hem Önlisans Hemde Ortaöğretim Kpss Girilir mi

Ben önlisansa başvurdum geçen mezuniyetim çıktı orada ama okuyor olarak gözüküyorsa da girilebiliyor mu emin değilim, bu arada 2 alana aynı anda girmeyi ilk defa duydum bence olmaz, çevremde çok lisans mezunu, mezun olmayıp ortaöğretime girme derdinde bu arada ama ortaöğretim ile önlisans arası...
  16. Zleh

Yardım Servispoint Asus Mağduriyeti ve Tr'deki Garantilerin Berbatlığı

TUF monitörlerden bende çok çektim, o yüzden forumda gördükçe önermiyorum TUF modellerini almayın başınız ağrır, garantim var da demeyin alın size canlı örnek konu.
  17. Zleh

Rx7600 Oc Upgrade Tavsiyesi?

Aile katma soyunu sopunu elden geçiririm Ben şurada çocuğu akıl verirken sen niye atlıyosun bilader dallama mısın?
  18. Zleh

Ben öneririm alabilirse sağol önerin için der konu kapanır, alamazsa bütçem çıkmaz der bizde o bütçeye göre şu mantıklı deriz, kaldı ki 5060 alacak adama 8gb kötü git 16gb 5070ti al demiyorum, eğer çocuk değilse çalışıyorsa 15k fark çıkılmayacak bir fark değil bilader dicem de gene anlamıcan git...
  19. Zleh

Tabi senin gibi 14 15 yaşındaysa 15k çoktur doğrudur.
  20. Zleh

Sana kalmış hocam 7600 kötü kart değil 6800xt geçince çok aman aman fark etmez 9070xt daha iyi bir upgrade olur ben ondan dedim rx 6600 falan kullansanız neyse de 7600 dediğim gibi kötü kart değil.
Geri