1300 nits HDR parlaklık, 450 nit SDR parlaklık. Gayet yeter bana da. Şu an ki evde kullandığım monitor, Lenovo Legion R27QE. Bundan biraz parlak olsa...
Hocam öneriler için çok teşekkür ederim, Samsung almaktan vazgeçtim an itibariyle. Maaş yattıktan sonra konuya tekrardan dönüp önerileri inceleyeceğim...
Haftaya konu açacaktım, bana da iyi oldu bunlar. Teşekkürler hocam.
@Mfatihunv hocam siz de bunların dışına çıkmamaya çalışın. OLED'de, OLED kullanıyorum...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gx704a-26-5-0-03-ms-2k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,1206934770.html
Eğer bu videodaki sorunlar dert...
Kesinlikle katılıyorum. Ben de son 1 senedir özellikle bunu fark ediyorum. Tüm gün baktığımız şeye, bize kasanın gücünü presente eden öğeye halbu ki en...
Monitör ekran kartı kadar önemlidir diyorum da ben bazıları monitöre o kadar para mı verilir falan diyor. 60k-70k-100k sisteme para veriyorsan evet verilir...
İşte bu konuda sizinle aynı gemideyiz. Ben de 1'nde maaş ile OLED arayışına gireceğim; ofisteki OLED'den sonra, evdeki üst düzey sayılabilecek bile olsa IPS...
24" 1080P sonrası 2K 27" upgrade'den çok alışma meselesi. Spesifik olarak 24" 1080P tercih eden ve rekabetçi oyunlarda çok iyi olan arkadaşımlarım da var...
Şahsi tavsiyem, ofisteki 1080P 144hz monitoru alın. 24" ise özellikle rekabetçi oyunlarda 27" 2k'ya göre ciddi farklar hissedilmeyecek ya da zamanla...