Arama sonuçları: *

1. flyingatm

🔥İndirim Thermalright Frozen Warframe 360 Se ARGB Beyaz 360mm 4.499 TL

Ne diyon dostum sen? 1786484963 Gülünce tablonun Arctic hariç çöp ürünlerin karşılaştırması olduğu gerçeği değişmiyor dostum, mujka seni boşa engellememiş zamanında 😂 Diğeri de sake, geçen gün attığı postları shit post sanmıştım ama ciddiymiş adam demek ki cehaletinde. Sizi temizlemek lazım...
  2. flyingatm

Kimseyi etiketlemene gerek yok. AIO'lar konusunda Reddit forumunda %1 commenter'ım, hakimimdir AIO'lara. NZXT'lerin, Corsair'ların, Ocypus'ların, Lian Li'lerin, Arctic'lerin olmadığı; MSI dahil (1'i hariç listedeki) tamamı çinden marka basılma ürün içeren bir liste bu, kötülerin savaşı gibi bir...
  3. flyingatm

Listede 1 tane elle tutulur AIO yok bu arada ya 😂
  4. flyingatm

Yardım NZXT H5 Flow 2024 360mm Aıo Uyumu

Görseldeki ürün Kraken Elite V2, hata olmasın ona göre tavsiye verelim.
  5. flyingatm

Anakart Secimi Sifirdan Kasa İcin

Zaten yardım isteğinize hiçbir şey diyen yok ki. Buradaki insanlar sadece buraya attığınız değil; daha önce görmediğiniz sayısız AM5 soket anakart modeli biliyoruz. Şu an NZXT modelinin indirimde olduğunu ve normal ederinin 13-14 bandında bir anakart olduğunu biliyoruz. 4 tane PCI-Ex16 pratik...
  6. flyingatm

Sistem Değerlendirilmesi

Çok yahu, arkadaşa hyte touch ekranlı 9070xt sistemi 9700X işlemci ile 120'ye topladık geçen hafta. Çok daha mantıklı parçalar seçilebilir.
  7. flyingatm

4 tane PCI-e x16 mümkün değil. Soketin ve çipsetin yapısının sunabileceği PCI-E bant genişliği belli. Bu ürünlerde Gen 3 ve üstü 1 tane X16 olur ve CPU'dan beslenir, diğerleri ise çipset yongasından beslenerek en fazla x4 ya da %90 x1 hızda olur. Ve yine, fiziksel olarak 3-4 tane X16 olması...
  8. flyingatm

NZXT'nin Asrock'a özel olarak ürettirdiği anakartlar bunlar. Asrock 24 senedir Anakart üretiyor. Asus, MSI, Gigabyte, Asrock, Foxconn ve diğer no-name sayısız anakart kullanmış birisi olarak; Asrock çok iyidir.
  9. flyingatm

Bu. Başka bakmayın. Bu fiyata da bir daha bulamazsınız.
  10. flyingatm

🔥İndirim MSI Pro Z890-A Wıfı 9200mhz (Oc) Ddr5 Lga1851 M.2 HDMI Dp Atx Anakart 13.299 TL

Sıcak fırsatla uzaktan yakından alakası yok maalesef.
  11. flyingatm

🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı Intel Z890 Soket 5.729 TL

Yok, Intel daha ucuza geliyor. Adamlar Cuma günleri gaming gecesin'de 16k'ya 270K Plus satıyor. Sana oyunlarda ve iş kullanımında 4-5 sene işlemciyi unutturacak bir işlemci. Bununla birlikte geliyor 22 23 bine.
  12. flyingatm

İntel Arc B580 İçin Termal Macun Önerisi

B580'ler aşırı ufak formatta çok çok az ısınan kartlar. Eski sahibinin içini tamir sebepli açmadığına emin misiniz?
  13. flyingatm

Fiyat çok iyi de, görsellik için upgrade yapıcam ya sanırım. Elimdeki anakart yetiyor şu an. Maxsun alırım bütçe çıkarınca.
  14. flyingatm

MSI Pro B860M-A var 265K işlemci ile. Z serisi mobo almam şart CPU undervolt için, benim B serisi MSI'da yok. Alsam mı ya? Gözüm Maxsun Icraft B860M Cross Pro'da (CPU core voltajı açık bios'unda) ama...
  15. flyingatm

Patriot Ram ve MSI Anakart

MSI'da micron kullanıyorum, piyango işi galiba
  16. flyingatm

Evga Nvıdıa Geforce RTX 3080 Ftw3 Gaming 10 GB

Adam satıcı arkadaşlar, niye böyle konu açsın. Kendince reklam yapıyor işte. Şu devirde N11'den 3080 alanlar bana PM atsın; elimde 7800x3D ve 32GB Ram var 5 bin liraya.
  17. flyingatm

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

250cd az be. NZXT Kraken Elite V2 var, ekranı 690cd. Onu ortalama 250-300 verecek kadar kısınca zor görüyorum. Oradan pay biçersem bilemedim.
  18. flyingatm

🔥İndirim Asus Prime Ap202 Kasa 5000lira

Baktım baktım hocam, onda da benim kavisli cam birleşimi sevdam devreye giriyor. Kaliteli kasa ama işte bu tarz ufak farklar genelde seçimi etkiliyor.
  19. flyingatm

Her şeyin alıcısı farklı ya. Bu da bana çok çirkin geliyor mesela, o 2 camı birleştirmek için arada kullanılan cam hele, bakamıyorum bile. Fütüristik bir kasa. ATX olsa şu an çekerdim.
  20. flyingatm

Şahane kasa. Keşke ATX olsaydı. mATX anakartlar genelde B/A serisi oluyor. Z ve X serilerindeki anakartların çoğu ATX...
Geri