Arama sonuçları: *

1. flyingatm

Claw's Jc12 4gr 12.8w/Mk Termal Macun - 199 TL (Hb Premium ile)

Macunu 3 aya yakındır kullanıyorum. Kötü değil. Ben verim kaybı görmedim. 10/7'lik bir macun.
  2. flyingatm

Amazon 9070xt Stokları Yenilenir mi? Gigabyte Gaming Oc Alınabilir mi?

9070xt kartlarında sff mantığı yok. GİGABYTE önermem.
  3. flyingatm

80-100 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi ?

Bu tarz işler için 32-48 gb vram iş görecektir qwen'in q8 modeli ile ama yine de bu işler yine cloud'da pahalı değiller. Burada hibrit AI modelleri kullanmanızı önerebilirim böyle bir fiyat farkına local llm sistemi hazırlamaya gömmek yerine. Eski qwen 3.6 modellerinin maaliyeti yok gibi bir...
  4. flyingatm

Yardım Elimdeki Kutusu Açılmamış Arc B580 Ni Satıp 2080ti Almalı Mıyım?

Minning'den korkma. Yapandan kork. Zamanında çok minning center'la çalıştım. Bir çoğu inanılmaz hassas, buz gibi odalarda, gayet kontrollü bu işi yapan insanlardı. Bu kartların hiçbir zararı yoktur. Ha bir de insan var, minning yapıcam diye anam babam usulü 2 vantiratör tutup, sera etkili odada...
  5. flyingatm

80-100 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi ?

Etiket için teşekkürler. Local'de AI hobi düzeyinde değilse gerçekten *bana göre* 96 GB Vram altında yapılmaz. Local LLM sistemleri hakkında sormak istediği soru varsa konu sahibinin yardımcı olabilirim.
  6. flyingatm

İşlemci Sıcaklığı Aniden Yükseliyor

Bir problem yok, Intel 1851 sokette de böyle durum. Yükteki sürekli sıcaklık güvenli sınırlarda kaldığı sürece sorun yok.
  7. flyingatm

Yardım DLSS Açınca Görüntünün Rezil Görünmesi

dlss zaten böyle bi' şey. xess deneyin. dlss her şeyi over smooth eder. insanlar neyini seviyor anlamıyorum.
  8. flyingatm

🔥İndirim İncehesap 30.09.2026 Günün Bombası

hangi ürün be
  9. flyingatm

2 Sistemden Hangisini Seçmeliyim?

Aslında değil ama 5800x3d gereksiz pahalı bir işlemci
  10. flyingatm

2 Sistemden Hangisini Seçmeliyim?

2. sistemde ekran kartı hariç işe yarar bir parça yok. işlemciyi upgrade etmek istesen edemezsin anakartı upgrade etmeden; üstüne ram takman lazım. Birisi illa çıkıp "eme epgrade edelebeler 2. sestem, 2'ye eeel" diyecektir. Demesin. Daha 16gbram daha takıcak dual channel için. Upgrade edilebilir...
  11. flyingatm

Anakart ve İşlemcim Bozuldu Yeni Öneriler Bekliyorum

yani ddr4'de kalacağım derseniz; Intel 1700 soket en mantıklısı. 14600KF ve vrm beslemesi yeterli bir B760M (DDR4 yapıda) mantıklı olabilir ikinci elden. Anakartla birlikte işlemci ikisini 12-13 bine gelecektir.
  12. flyingatm

Yardım 6000 Series Çıkana Kadar Ayamı Yerden Kesecek Akran Kartı Arayışı Bütce Dostu .

O zaman önermem B580. Bütçeniz dahilinde 2. el güvenlik bantlı RX 6800XT veya varsa 6900XT'ye yönelmenizi öneririm.
  13. flyingatm

Yardım Samsung Galaxy Tab S11 Alınır mı??

Bu da zamlanmış bu arada: https://www.trendyol.com/honor/magic-pad-4-3-8ghz-12gb-256gb-12-4-inc-android-siyah-tablet-klavyeli-kilif-magic-kalem-p-1124892658?boutiqueId=61&merchantId=107638 43999 idi 4 gün önce. Sonumuz hayrolsun.
  14. flyingatm

Dediğim gibi hocam, ikisi de üzecek aletler değiller. Ben sadece MTK işlemciler güçlü olsalar da uyumluluk ve sürücü durumları sebebiyle tercih etmemeye çalışıyorum. Magicpad 4'de; DEX'e benzer bir masaüstü modu mevcut. Üstüne touchpad'li klavye ile gelmesi (ki inanın bu 1-2 bin liraya satılan...
  15. flyingatm

Hayır UFS 3.1 farketmez, en azından yapacağınız işler için. Tabii ki ekosistem için S11 daha iyi. 40 bin bütçede zaten alınabilecek 2 mantıklı tablet var; birisi magicpad 4 diğeri de S11; hani arası yok. OLED'siz tablet asla önermiyorum çünkü. İkisi de sizi asla üzmeyecektir. Güncelleme...
  16. flyingatm

Selamar hocam, etiket için teşekkürler. Ben Honor Magicpad 4 alırdım çünkü 44 bin liraya + kalem + çok iyi bir klavye touchpad seti alıyorsunuz. Tableti mağazada deneyimledim. Paneli S11'e daha göre canlı geldi (ikisi de OLED); ama bu ciddi bir fark elbette değil; ikisinin de ekranı çok çok...
  17. flyingatm

9060xt 16 GB Lı Donanım Fiyat Bilgilerim

Texture shading'in vram'e paylaşımını anlatmak isterdim de, gerek yok. Benim de komiğime gidiyor ama enerjim yok. 16gb yerine 8 öner hatta insanlara sen. Kullanamıyor sonuçta destekçisisin arkadaşın bu konuda. GPU computing ve shaderların vram üzerinde dağılımını bile bilmeyen insanlardan 3...
  18. flyingatm

Adam 9060 xt 16gbram besleyemiyor diye bir cümle kurabiliyor, verdiğin cevaba bak. 9070 önermesi de bilgisizlikten geliyor. Aynı sürücü, aynı çipset. İyiliğimizi düşünen yok, rekabetten bahsettim ben. Okuduğunu anladığında PM at bana.
  19. flyingatm

Aynı sıkıntılarla boğuşanlar genellikle aynı hataları yapanlar. Daisy chain, pigtail ya da işlemci ve ram sorunu. O sayısız kişiyi çok iyi biliyorum. Sayısız kişinin de AMD'de sorun yaşıyorum diye açtığı konularda sorunlarının güç beslemesini hatalı yapmaları olduğunu sayısız kere düzelttirip...
  20. flyingatm

Flight Simulator Neden Bu Kadar Karmaşık

Uçak sürmesi de karışık ve eğitim gerektiren bir şey diye olabilir. Sonuçta adından belli, simulatör.
Geri