flyingatm isimli üyenin son içerikleri

1. flyingatm

Yardım 2k Monitörden 1080 E Düşmek

Anladım hocam demek istediğinizi, keza HDR content oyunlarda da bazen geliştirici tarafından sallandığı çok oluyor ve ekstra programlar ile HDR optimizasyonu yapılıyor topluluk tarafından; bunu da sıkça gördüm bazı reddit postlarında. Benim için ana kıstas, SDR'de de olabildiğince max...
  2. flyingatm

30 bine kadar bakıyorum daha çok, Asus'a bütçem yeter. Benim gözüm parlaklığa fazla alışık, önemli bir kıstasım bu. Telefonu bile sadece max parlaklıkta kullanırım. Asus bu yönden üzmez sanıyorum. 1784733134 İncelerim hocam, bütçemi 25+'ya çekemezsem alternatif olur bana da
  3. flyingatm

Hocam atılan xioami'ye ne diyorsunuz?
  4. flyingatm

IPS diyor hocam ama, miniled mi bu? Miniledmiş
  5. flyingatm

1300 nits HDR parlaklık, 450 nit SDR parlaklık. Gayet yeter bana da. Şu an ki evde kullandığım monitor, Lenovo Legion R27QE. Bundan biraz parlak olsa yeterdi zaten.
  6. flyingatm

Haftaya konu açacaktım, bana da iyi oldu bunlar. Teşekkürler hocam. @Mfatihunv hocam siz de bunların dışına çıkmamaya çalışın. OLED'de, OLED kullanıyorum dedirten en önemli şeylerden birisi HDR performansı gerçekten. Ben de haftaya bu üçünden birini seçeceğim. Benim için en önemli şey absürt...
  7. flyingatm

Kesinlikle katılıyorum. Ben de son 1 senedir özellikle bunu fark ediyorum. Tüm gün baktığımız şeye, bize kasanın gücünü presente eden öğeye halbu ki en büyük bütçeyi ayırmamız gerek. Ancak devasa pahalı kasalara, 250cd 2K monitorler ihanet gibi bir şey. Hocam, sizlerin arkadaşa budget OLED...
  8. flyingatm

Ben teşekkür ederim
  9. flyingatm

İşte bu konuda sizinle aynı gemideyiz. Ben de 1'nde maaş ile OLED arayışına gireceğim; ofisteki OLED'den sonra, evdeki üst düzey sayılabilecek bile olsa IPS panel monitorume ekmek veresim gelmiyor. Ama OLED monitorler konusunda bilgisiz sayılırım. Çok fazla ek özellik var, HDR, HDR'ının...
  10. flyingatm

24" 1080P sonrası 2K 27" upgrade'den çok alışma meselesi. Spesifik olarak 24" 1080P tercih eden ve rekabetçi oyunlarda çok iyi olan arkadaşımlarım da var. Tamamen tercih meselesi. Ciddi indirimler oluyor OLED monitorlerde, sanırım 24-25 bine de güzel aletler var. Bütçeyi arttırmak ve OLED...
  11. flyingatm

Şahsi tavsiyem, ofisteki 1080P 144hz monitoru alın. 24" ise özellikle rekabetçi oyunlarda 27" 2k'ya göre ciddi farklar hissedilmeyecek ya da zamanla alışacaksınızdır. Ardından, bu kullanım sürecinde bütçenizi daha üste çekip; iyi bir OLED 2K monitor alın. IPS'den çıkmaya çalışın. Ben ne zaman...
  12. flyingatm

Yardım Sparkle Intel Arc B580 Luna Alınır mı ?

Güle güle kullanın hocam. Gelince de fotoğraf atın yahu karttan, çok merak ediyorum
  13. flyingatm

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

Konudan biraz alakasız ama, Lenovo Legion R27QE monitorumu OLED harici güncellememe gerek var mı sizce?
  14. flyingatm

Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

Kopartma yaaa, ölcem şimdi, seni arıyodu gözlerim konuda ahahhaahhaahahahah. Sorunun kaynağı gerçekten ram gibi hissettiriyor bu arada ya da ekran kartı. Eğer mobo logosu sonrası reset yiyorsa genelde bu ram'e bağlı oluyor. Tek ram ile de deneyin bir.
Geri