flyingatm isimli üyenin son içerikleri

1. flyingatm

Abi En Sorunsuz AMD Ekran Kartı Ne

Atıyorum, PSU'n no-name sınırda bir PSU'dur. PSU'ndan çıkan 8pin güç kabloları daisy chain'dir. AMD profilinde "nolcak yeha" deyip rage profilini falan açmışsındır. Aldığın kart 2. eldir ama vram uçmuştur, occt vram testi yapmazsın; AMD sürücüleri bozuk sanarsın. Bunlar driver hatası olarak...
  2. flyingatm

Abi En Sorunsuz AMD Ekran Kartı Ne

Hepsi sorunsuz, taki PSU'n ve AMD profilin sorunsuz ve ekran kartın arızasız olduğu sürece.
  3. flyingatm

9070xt Nitro+ Sıcaklık Değerleri

Yok yok, bu kart dikeye gitmez zaten ya
  4. flyingatm

Fazla hocam. Ortam sıcaklığı da önemli ama bu sıcak çalışıyor gerçekten. Hani deltaya bakarsam fiziksel bir hasar yok derim. Ama dikey* taktıysanız pumpout daha sık yaşanıyor. Hatta ben de satan arkadaşa sorayım; belki dikey kullanıyordur o da 1788722525 Dostum, kart benim değil. Görmemişim...
  5. flyingatm

Nitro+'daki kablo saklama yuvası ben baştan çıkarıyor. Kaç senelik kart?
  6. flyingatm

Bazı kartların gerçekten çekirdekleri fabrikasyon daha çok ısınır halde geliyor. Buna ben de şahit oldum. PTM bile uygulasan o kart soğumuyor. Bu mikron boyutunda çekirdek eğriliğinden bile olabiliyor. Soğumuyor. Bu da öyle bir kart büyük ihtimalle.
  7. flyingatm

Çok güzel taicihi'ler de. Ama Nitro+ ayrı bir tasarım yahu.
  8. flyingatm

Bana da öyle geliyor, 4-5 bin fazla vereyim ama kafam rahat etsin serin bir kart alayım diye düşünüyorum
  9. flyingatm

Açılmamış ki ama
  10. flyingatm

RTX 50×× Kartlarda Neden Super Serisi Yok?

Vram yoxdur begim, vram yoxdur. Ama hazır olun, 12GB'lı super'leri kitlerler insanlara yakında
  11. flyingatm

Tabii o da olabilir. İnsan en kötüyü düşünüyor genelde
  12. flyingatm

Fazla hocam fazla. Sorun şu, macun kuruması değil; pumpout bu. Kurusa gpu temp de yüksek olurdu. Şimdi, fabrikasyon macun neden pumpout olur 1.5 senede? Bunun bir tarafı da şayet ağırlık tutucu aparat doğru kullanılmadıysa; PCB'nin eğilmesi de olabilir düşününce.
  13. flyingatm

Razer Kishi V3 Pro Xl - 9.399 TL

Çöpe gitmiyor aslında, ben arıza sonrası iadeye yolladım; ilk 6 ayda bir üründe arıza yaşanırsa ürün özürlü kabul edilir ve iade hakkı doğar direkt. Ben iade paramı aldım. Ama tekrar almaya elim gitmedi. Arıza genelde hep aynı şey; batarya şarj almayı kesiyor.
  14. flyingatm

İçi açılmamış kart, garantisi sürüyor hocam 6 ayı daha var. Vatan'dan alınma. Vatan'da şube müdürü arkadaşım var onu aradım, güvenli sınırlar içinde kabul edildiği için sapphire servisinin keyfine kalmış dedi. Sorun yok deyip, geri yollayabilirlermiş. Bu durumu yaşayıp; bakım yaptırdınız mı...
  15. flyingatm

Razer Kishi V3 Pro Xl - 9.399 TL

D8 Pro da alabilirsiniz. Gecikmesi ve tuşları iyi. Ama dediğim gibi, çoğu kişide 3. ayda arıza yapıyor.
Geri