flyingatm isimli üyenin son içerikleri

1. flyingatm

Yardım Ekran Kartı Görüntü Vermiyor

Ondan kötü verir
  2. flyingatm

Valo sanmam. Şu anki lolden bile emin değilim. O zamanlar sene 2011 falandı galiba
  3. flyingatm

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Hz Ali aşkına dürüst ol, oyuncu koltuğunda da rgb var mı yok mu
  4. flyingatm

Of beee, az mı kullandım bunu zamanında. lol oynama ekran kartıydı. Soruna gelirsek, kartın sorunsuz olduğuna emin misiniz? Prime zamanında bile bu kartlar 2 senede bozuluyordu
  5. flyingatm

Psu ve Ram Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Elle toplama nasıl oluyor ki
  6. flyingatm

North Bayou Nb F7 Ergonomic Rgb Aydınlatmalı V2026 Monitör Standı (32-60 Inch) 3689 TL

Mgmgmfldld buna da mı rgb takmışlar. Yeteeerrrr. Yeteeeeeerrrr
  7. flyingatm

Bu Videodaki Kasa ve Fanlar Nedir?

Adamın ten rengi ile olan ahengi... Ben bu kasayı taşıyamam bu adam gibi 1782838781 Ya bu?
  8. flyingatm

Bu Videodaki Kasa ve Fanlar Nedir?

Çok özeniyorum şöyle kasa ve fanlara. Nedir bu? https://www.instagram.com/reels/DaFd0s4vVMK/
  9. flyingatm

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Site açılmıyor. Adamlar indirimi bitirmek için sunucuyu kapattı galiba
  10. flyingatm

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Klavyende ışık yok demiş, kulaklığım da var kanka, noldu hıı hııııı? https://www.instagram.com/reels/DSgFkfuCprg/
  11. flyingatm

❌İndirim Bitti! Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Beyaz Işlemci Sıvı Soğutucu 2.165,97 TL

Alan herkese hayırlı olsun, stok kendi sitelerinden ve kullandıkları altyapıdan da düşmüş. Zaten bu AIO'da bir oynama vardı birkaç gündür. Stok bitirmek istediler belli ki.
  12. flyingatm

🔥İndirim Nzxt Kraken Elite 280 4099tl

1 haftadır bu fiyattaymış aslında, hepimizin gözünden kaçmış. Alacaklar geçen haftalardaki Itopya'daki 240MM olanla karıştırmasın aralarında revizyon farkı var. Bu 2023 revizyon (diğeri de 2024), daha ufak ekrana sahip, fanlarının statik basıncı bir tık daha düşük. Ancak gelir mi, gelmez mi...
  13. flyingatm

❌İndirim Bitti! Lian Li Galahad Iı Lcd 280mm Beyaz Işlemci Sıvı Soğutucu 2.165,97 TL

S*çmaya gittim geldim, gitmez olaydım...
  14. flyingatm

Gönderecekler ya içime doğdu, 3-5 stoklu indirim gibi geldi
Geri