flyingatm isimli üyenin son içerikleri

1. flyingatm

Kasamda Kule Tipi Soğutucu Yamuk Yardım?

Derecesine bir bakın. Baya baya yamuk bu arada.
  2. flyingatm

4 Bin TL Bütce Kasa Önerisi?

mATX anakart varsa, maksimum mATX destekleyen kasa almanızı öneririm; kasayı doldurur. Burada da handikap; ileride şayet hoşunuza giden bir ATX anakart olursa ya da indirime giren; alamıyorsunuz o kötü oluyor...
  3. flyingatm

Ryzen 7 9700x ile 30 Dakika Cs:Go Sonrası Sıcaklıklar

deme öyle deme kocaman ekranı var
  4. flyingatm

2. El Hazır Sistem Fiyat Önerisi

Bence etmez ya
  5. flyingatm

Benim 253W 265K işlemciyi 240MM AIO'da OCCT'de 101'e vurduğu görseli atar parçalarım burayı
  6. flyingatm

Ben de diyorum kuru buz kullanıyo' herhalde bunlar nasıl sıcaklıklar
  7. flyingatm

İmac Alcam Da Bu Satıcı Güvenilir mi Sizce Sorun Yaşarmıyım Biri Cevap Verir mi

Onun çözümü var yahu, hidpi açınca ya da fake dongle sistemleri var; 3440x1440 monitorde bayağı sharp kullanabiliyodum. MacOS'in text render'i çok sinir bozucu.
  8. flyingatm

Daha ucuza da bulursunuz. iMac spesifik olarak şart değilse; mac mini + 4k oled monitor daha mantıklı bir yatırım oluyor genelde.
  9. flyingatm

Tamamen meraktan soruyorum. Bunun yerine mac mini alıp bir de güzel bir oled 4k monitor alsanız; daha mantıklı değil mi?
  10. flyingatm

Bilgisayar Toplamaya Nasıl Başlamalıyım

Ekran kartlarında zaten şu an fiyatlar zamlı, her geçen gün de yeni zam açıklanıyor. Fırsat varsa 9070XT almaya; alın. Driver sorunu falan yok. Sonrasında da yanına gaming gecesinden bir 270K Plus + güzel bir Z890 anakart çekin. Tertemiz.
  11. flyingatm

9700x Termal Macun Önerisi

https://www.hepsiburada.com/claw-s-jc12-12-8w-mk-termal-iletkenlikli-yuksek-performans-termal-macun-2gr-pm-HBC0000787MWC Buyrun
  12. flyingatm

Ani FPS Droplar Sürücü Sorunu AMD

Adam gibi adamsın, delikanlı birisisin. Her gün eli çimene değen, toplulumuza katkısı olan ve yakışıklı, ailesi tarafından çok sevilen birisisin. Yaparsın tabii ki.
  13. flyingatm

Sistem Upgrade Yardım

İllümünati'ye davetiye gibi, bu nasıl soruş
  14. flyingatm

Ya aslında adam konuyu çok kibar açmış. Cümlesini kurarken bıçaklanmış falan olamaz mı, son nefesinde göndere basabildi belki
  15. flyingatm

sg
Geri