Charlster

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Charlster
      Charlster, Bende 5G açıldı ve hala yavaş. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gaziantepteyim bende de bi anlık öyle göründü. Cloudflare speed test yaptım 40 verince açıp kapadım 4.5 oldu geri
    • Charlster
      Charlster, IPhone 16e mi iPhone 15 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arkadaşlar 50 60k arasına çıktığımzda ne tavsiye edersiniz düz 16 128gb var aklımda ama 17e güncelliğinden ötürü çekiyor kamerasını bilemedim tek kamera çok...
    • Charlster
      Charlster, Galaxy Watch 6 alternatifi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      44 47mm den hangisi hocam aralarında çok fark var batarya olarak
    • Charlster
      Charlster, Samsung Akıllı Saat Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam tüm yorumları okumaya üşendim kendi deneyimlerimi aktarayım. Galaxy watch 6 40mm siyah kullandım 6ay. Bir yere vurduğunda boyası çıkıyordu ayrıca...
    • Charlster
      Charlster, LEPTOPUN PARMAK İZİ SENSORUM ÇALIŞMIYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şimdi biraz araştırdım parmak izi sensörünün cihaz içindeki kablosunu söküp tekrar takınca düzeldiğini söyleyen birisi var. içini açman gerekicek yani çok...
    • Charlster
      Charlster, Kaç günde duş alırsınız? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      genel olarak 2 günde 1 duş alıyorum ama psikolojime bağlı olarak bazen hiç evden çıkasım gelmiyor 5 6 gün kadar yıkanmadığımda oluyor ama en fazla bakkala...
    • Charlster
      Charlster, Oyunlarda Kapalı Havaya Katlanamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Elden ring geldi direk aklıma atmosferi göz alışana kadar çok itici geliyo
    • Charlster
      Charlster, Okuması en zor mühendislikler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Valla öznel yorum arıyorsan 2.yıllık mekatronik bitirmiş ve 4 yıllık eee okuyan birisi olarak yorumum 1.makine mühendisliği 2.mekatronik mühendisliği...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,998
Üyeler
190,847
Son üye
avsaadasitatilrehberi
Geri