Arama sonuçları: *

1. Charlster

Elden Ring i Hangi Platformdan Almalı?

Valla ben crackli almıştım vaktiyle yamada kurdum hatta. 30saat oynadıktan sonra steamden satın aldım. O koydumun fire giantı yüzünden kalan bütün bosslarda Furlcalling Finger kullanarak yardım aldım. Zaten en başından beri böyücü olarak mimic ile oynuyodum yine zor geldi. Ama bitirdim mi bitirdim
  2. Charlster

Oyunlarda Cızırtı yapıp donuyor

hocam meraktan soruyorum ekran kartı ya da ana kart asus marka mı
  3. Charlster

Yazlık Ev için Hangi Konumu Seçersiniz?

Ata demirerin filmlerinde gördüğümüz o Çanakkale çok hoşuma gidiyor benim. Oraları tercih ederdim.
  4. Charlster

Raspberry pi 5 5A şart mı?

Geçenlerde raspberry pi 5 aldım ve besleme için spigen'in 47w adaptörünü kullanıyorum 5v3a çıkış verebiliyor. Şu anda rpi de sadece basit görüntü işleme kodları çalıştırıyorum ama sürekli low voltage uyarısı veriyor. taktığım webcam 5v 0.3a çekiyor yani çok fazla güç çekmiyor aslında ama yine de...
  5. Charlster

Yapay Zeka ile 1 Saatte Web Projesi Yapılabilir mi? - Sifre.xyz

Şifre kırma süresini bruteforce yöntemine göre mi hesaplıyor
  6. Charlster

❌İndirim Bitti! SAMSUNG AKILLI SAATLERDE ÇOK İYİ FİYATLAR TRENDYOL

Watch 6 da performans sorunları yaptığı haberini okumuştum. Watch 6 40mm kullandım yarım yıl kadar şu an 7 44mm kullanıyorum. Kordon dışında sorun görmedim. Hatta gümüş renk olduğunda vurunca belli de olmuyor
  7. Charlster

Böyle bir işte çalısmak istermiydinz?

Hocam ailen maddi olarak seni bunalmıyorsa istediğini alabiliyosan frlan çok kasmaya gerek yok diyebilirim. Ustalık işi öğrenme konusu bu şekilde çünkü ama tersi ise çekilmez
  8. Charlster

Gang Type CNC Makinası Nasıl Öğrenilir?

Konudan bağımsız sorucam fanuc tipi daha iyi değil Mi
  9. Charlster

Arduino ile ambilight yardımı

hocam en basit yolu söylüyorum bi adet ledi feda ederek erkek olan soketin olduğu yerden kesiniz. 3 adet bakır geçiyor ortalarıdan. ordan kesin ve bi lehim atıp bağlayın resimdeki gibi. eğer yapmk istemezsenzde dişi soketin ortadaki bacağına dişi jumper ile 6 numaralı pine beyazı gnd kırmızıyı...
  10. Charlster

MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ AKIŞKANLAR MEKANİĞİ DERSİ

Bu olabilir mi hocam
  11. Charlster

Yüzüm için neler kullanabilirim

Valla hocam bende benzer sorun vardı. Yediklerinin fazla yağlı olmamasına dikkat et bide doktora görün. Bende yağlı egzama çıkmıştı. Psobetazol köpük frlan vermişti
  12. Charlster

Galaxy watch 7 44mm gümüş 5749tl

Hocam 5k ya satmaya çalışıyorlar onu nasıl yakaladınız
  13. Charlster

Watch 8 var hocam ama ui8 güncelemsi geldi bunada donanım aynı
  14. Charlster

Kullanılmış yeni gibi seçerseniz 5141.40tlye alabilrsinix
  15. Charlster

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V89DCQ?m=A1W1A54GZC1UNN&tag=epeyt-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=6 Amazondan vade farksız 3 taksitle alınabiliyor gümüş rengi.
  16. Charlster

Windows 11 OneDrive kayıtlı klasörler

onedrive ayarlarından yedeklemeyi devre dışı bırakıp başlangıçta açılmasını ve uygulamayı kapatabilrsin. ayrıca onedrive yedeklemelerindeki dosyaları silerken dikkat et benim bilgisayardaki dosyaları sildiği var ordan.
  17. Charlster

Ülkede herkesmi böyle yoksa bu bir sosyal medya algısımı?

bende de benzer bir düşünce var. özellikle staj yaparken cnc tornada çalıştım 21 gün boyunca. staj sonrası devam eder misin diye sorduklarında yok dedim emekliliğe kadar 40 yıl böyle geçmez dedim. şu anki meslek görüşüm ise kendi tamirci dükkanımı açmak istiyorum diyebilirim. çalışırken...
  18. Charlster

Yardım HP OMEN Max 5080 AMD işlemci mi almalıyım İntel mi?

arkadaşlar ben intel modeli ile rog strix 9955hx+rtx3070ti modeli ile arasında kalmıştım. hp intel işlemcisi olan model testlerde 105 dereceyi görüyor. sıcaklığı düşürmek için 45w civarına felan sınırlıyorlar ayrıca genel olarakta bi çekimser kaldım ne dersiniz. rog strix mi alayım yoksa hp omen...
  19. Charlster

🔥İndirim GOOGLE GEMİNİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE 1 YIL ÜCRETSİZ!

O mailin onaylanması daha sonrasında satın alımı yapman lazım. Ben öğrenci maili ile onaylayıp kişisel hesabıma aldım
Geri