Ducktape

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Ducktape
      Ducktape, Yardım Crucial Ballistix Ram Oc Yapmak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tm5 için https://testmem5.com/ siteye giremedim sende giremezsen vpn ile gir yükle . Karhu paralı unutmuşum onu boşver y -cruncher ile test edersin ve bu...
    • Ducktape
      Ducktape, Yardım Crucial Ballistix Ram Oc Yapmak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çipler aynı çipler hocam sadece fabrikada kesildiği waferın silikon kalitesine göre ayarlar sıkılaşıp gevşiyor ve iyi silikon olup olmadığınıda oc veya...
    • Ducktape
      Bu ayarlarla boot alabilirsen doğrudan bi latency testi yap gecikmeye bak ondan sonra mem5 de anta 777 profilde teste bırak boot alamazsan tekrardan...
    • Ducktape
      Çıkabileceği en iyi, en stabil hız ne ise ona dogru ilerleyelim yani
    • Ducktape
      Hocam şimdi işten geldim ayarlar için yardımcı olayım ilk olarak dram voltage micron e die için max 1.48 civarı vermen lazım ramini özellikle soğutmuyorsan...
    • Ducktape
      Hocam ayarlarınız çok dengesizmiş ilk onu söyliyim aynı belleklerle yapmıştınız bu ayarları ve bu ayarları mem5 sv programlarda denemişmiydiniz çünkü...
    • Ducktape
      1784303597 Timing bilgisi için ai dan öğretmesini isteyebilirsin hangi değerin sınır hangi değerin ne olduğunu ne ile ne kadar oynamanı gerektirdiğini...
      • IMG_2434.webp
    • Ducktape
      Ducktape, En Stabil Vdsl Modem başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hoca en iyi dsl modemden ziyada en iyi işletim sistemi keeneticte kenetecik os ve qoS ayarları kapsamlı bi arayüz ve neredeyse herşeyin kontrolu sende...
    • Ducktape
      Hocam drr 4 zen 3 mimarisinde bellek çiplerinden daha önemli olan şey İşlemcinin IMC silikon kalitesidir işlemcinin üretim tarihi 7nm üretimin olgunlaştığı...
    • Ducktape
      Ducktape, Honeywell Ptm7950 Nerden Bulunur ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Alternatiflerine yönelin gaming gen hala helios v2 getirmedi ama ilk alternatif o getirirse alınır . 2. Fehonda pcm 3 TG phasesheet ptm
    • Ducktape
      Ducktape, AMD Ryzen 5 5600 Overclok Yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam ai bazen sapıtıyor ve yanlış şeyler şeyler söylüyor ben 2 tane sini birlikde kullanarak öğrendim neyin ne olduğunu ve standartların ne olduğunu ama...
    • Ducktape
      Hocam öncelikle bi ayar stock xmp ayarından daha iyi bunu söyleyeyim ama sizin sistem biraz silikon şansı olarak ortalama bi değerde gibi duruyor ne üst ne...
      • IMG_2430.webp
      • IMG_2442.webp
    • Ducktape
      Ducktape, Hikayesi Oyunlarda Anlık FPS Drop başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sıkıntınız avarage fps değil %1 low fps ortalama fps olarak yüksek görsende arka planda sürekli shutter veya micro shutter yaşıyorsun büyük ihtimal ...
    • Ducktape
      Güzel optimize etmişsin gecikmende iyi değerlerde çiplerinin cl değerini kabul etmemesi kötü olmuş her ram ve her işlemcinin ımc si aynı olmadığı için sende...
    • Ducktape
      Ducktape, Ortalama 10k Civarı 2. El Ekran Kartı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      10 liraya alınacak best kart 6700 xt dir kartını yere göğe sığdıramayan nvidia kullanıcıları 3070 ve 3070 ti larına 12 13 lira yazıyolar 10 liraya o...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,869
Üyeler
199,238
Son üye
fbilkem

Geri