Psu büyük ihtimal işi bırakmış o değişecek böyle sağlıklı olmaz ekran kartı çok ısınıyor ona bakım yapman lazım macun değişimi yeterli olur işlemcine bi...
Hocam sıcaklıkların hepsi sıkıntı senin bilgisayarda işlemci 100 derece görüyor ekran kartı 95 derece anakart üzerinden gözüken 3v 1.9 v gözküyor ekran...
Bu testteyken ki değerlermi çünkü ekran kartı yüke girmemiş boşta çalışıyor ve w değerleri çok düşük çekilen voltajlarda aşırı az hem işlemci hem anakart...
Hocam benim bildiğim ön tarafa montajda hortumlar aşağıda kalır radyatörün içinde havada olduğu için havanın yukarıda kalması için sizin büyük ihtimal şuan...
Hocam biosdan sıvı soğutmanın pompasını sürekli full performansa çekin ve tekrar aynı sorunları yaşıyormusunuz bi bakın pompa hızlanana kadar iş işten...
Hocam 3060 ti 8 9 lira piyasada ki bu fiyatlardanda kimse pazarlık falan yapmaz en ucuz 4060 10 11 lira ve bu fiyatlardanda kimse pazarlık yapmaz kolay...
Çin merkezli bi firma galiba belki daha önceden markasız endüstriyel üretim yapıyolardı bilmiyorum Türkiyeyede yeni yeni girdiler ve işini iyi yapan birçok...
Test devam ederken orada parametler olması lazım işlemcinin voltajı sıcaklığı falan o ekranı scroll ile aşşağı kaydırın anakart mosfet sıcaklıkları ve ve...
occt indirdim ilk defa yaptığım için bilmiyorum kusura bakmayın sadece power a tıklayıp testi başlat dedim 1 saatin sonunda galiba sonuçları gösterir ss...
Orijinal ptm var hocam sadece honeyvell değil fehonda markasının tavsiye ederim honeyvelli hiç kullanmadım ama bahsettiğim üründe testlerde aynı dereceleri...
Pc nin güm diye kapanması genellikle voltaj düşüklüğünden oluyor herhangi bi undervolt veya oc yapmadıysan sistem stock ayarlardaysa occt indirip bi power...