Kesinlikle katılıyorum ve test yapar diye umuyorum. Benim amacım başlangıç için rehber olması, istekliyse ve yeterince kurcalarsa en iyi değeri bulur...
Hocam her şey okeyde 925 mv düşük olabilir stabilite için hem sentetik render hem oyunlarda test gerekir bunuda biliyorsunuzdur hiçbir yerde hata vermese...
Adamım adamın konu başlığı amd klasiği watmann hatasıydı bende şimdi gidip yorumlarımı düzenliyim hayat bayram olsun birazdanda benim kartı çekeyim 3000 mhz...
Hocam her çip farklı silikon tierindedir hazır ayarlarla uğraşmaktansa biraz araştırın ondan sonra test ede ede optimum değerlerinizi bulursunuz hazır...
Arkadaşın psu su c e tier arası bi psu 12v kanalından 654 w olarak görünüyor arkadaşın kartı oc yapmadan 175 w civarlarında çeker uv yapsa düşer o ayrı konu...
Ters çıktığım için kusura bakma ama yaptığın ayarlar gerçekten mağara adamı ayarları hangi Yt kanalı böyle bi içerik yapıyorsa o kanal banlanmalı elindeki...
Amd fanboyumu ? Ben iş bilmez insanlardan sıkıldım kendin diyorsun adam psu sunu bilmiyor yaptığı ayarlar akıl kârı değil, adam amd bokluyor ben tepki...
Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300...
Biosu son agesa sürümüne güncelleyip bi dene 1800 flck çok ta zor değil ve daha öncede kullanmışsın yeni bios sürümünde xmp aç ister oyunda test et ister...