Vida söküp takmayı mühendislik harikası veya üstün kapasite belirtisi sanman gerçekten tebessüm ettirdi. Kartın içini açmak maharet değil; asıl maharet...
Laf sokmaya çalışmıyorum hocam sizin düşüncenize saygım var herkes aynı kapasitede değil , herkes mantıklı düşünücek diye bir kural da yok . Size ameliyat...
Net çözüm , tornavidayla donanım deşmek ? Ve sorunu undervolt la KÖKTEN ÇÖZMEK anlıyorum çok bilgili birisine benziyorsunuz sizinle tartışmaya gerek yok .
Hocam güvenli sınır dediğiniz kart hotspot 90 dan sonra mhz kısmaya başlıyor kartın tam performansını alamadıktan sonra ne anlamı var o kartın orijinal...
9800ile 7800 arasında dehşet fark yok hocam 100 lira bütcede 7800x3d ile 5080 li sistem bile toplarsınız .
1780101676
İndirim bekleyip bütceyi biraz...
Daha yeni ben almıştım bitmiş galiba betaplus (gaming gen) sıcaklık konusunda ortalama bi termal macun kalitesinde mx- 4 mx 6 gibi tavsiye ederim fiyatıda...
Uv denenebilir 9070xt için birde tek parça soğutma bloğu varsa kartlarda laptop misali birlikte ısındıkları için yüksek olabilir bellekler bende sapphire...
Hocam bi yok alınmaz diyorsunuz şimdi güzel fiyat a alınır diyorsunuz ve 5000 serisi ile 6000 serisi kartlar bambaşka ürünler rdna 1 ile 2 mimarisi arasında...
shhhhh hocam bu konuda mantıklı düşünmek, sorun çözmek, sorunun kaynağını bulmak yasak gtx 780 ti nvidia olduğu için iyiydi babaydı oyunu 60 fps açıyordu...