TMR analogları var, 3 kademeli tetikleri var, analoglar ve d-pad değiştirilebiliyor ve içerisinden çıkıyor, şarj docku var, çantası var, 4 ekstra tuşu var 2...
Biri bana açıklayabilirmi bunların driveri falanmı var nasıl kullanılıyor asura modelini aldım ilk defa kol kullanıcam bide kalitesi nasıl bu asuranın...
İşlemciyi 5600 yaptıktan sonra bütcene göre 6700xt 6800xt bakabilirsin 1080 p de ikiside üzmez kullanırsın yine 2 3 sene ama power ın ne ona görede haraket...
Hocam aynı nitro se 6900 xt var bende lol de dc de sesler bazen kesik , bozuk robotik geliyor r5 5600 ile 2000 flck kullanıyorum ben kendi sorunumu imcnin...
Çok uzun zamandır tarafsız bir yerden bakınca F/P ürünü olan AMD ekran kartlarını önerdim. Uzun yıllar boyunca kullanıp sorun yaşamamış birisi olarak; 2...
Risk budur hocam size kalmış ama bir sıkıntı var piyasada 6900 xt sahibinden temiz ve uçuk fiyata olmayan nadir düşüyo kovalarsanız ama en kötü 7700xt...
Hocam işlemci en kötü 10 lira ki vermezler ram en kötü 8 9 lira kart founders en kötü 15 lira ki onuda vermezler o paraya daha anakart var 1 tb ssd var psu...