Ducktape isimli üyenin son içerikleri

1. Ducktape

Asrock Phantom Gaming RX 6900 XT İçin Termal Pad ve Macun Önerisi

Laf sokmaya çalışmıyorum hocam sizin düşüncenize saygım var herkes aynı kapasitede değil , herkes mantıklı düşünücek diye bir kural da yok . Size ameliyat kadar komplike gelen bir işlev benim için sadece vida söküp vida sıkmaktan ibaret bu işlemde ne bir risk görüyorum nede bir zorluk , bakım...
  2. Ducktape

Net çözüm , tornavidayla donanım deşmek ? Ve sorunu undervolt la KÖKTEN ÇÖZMEK anlıyorum çok bilgili birisine benziyorsunuz sizinle tartışmaya gerek yok .
  3. Ducktape

Hocam güvenli sınır dediğiniz kart hotspot 90 dan sonra mhz kısmaya başlıyor kartın tam performansını alamadıktan sonra ne anlamı var o kartın orijinal olmasının kendimde kullanıyorum ve 6000 serisi kartlar ısınan kartlar değiller kart orijinal olucak içi açılmıcak derken bi sabah soğuk lehimle...
  4. Ducktape

Normal sıcaklığı 85 leri görüyosa hotspot 100 lerde belkide 100 den bile fazladır. Bende 6900xt nitro se var pad şemasını internetten bulman lazım genellikle 3 farklı kalınlıkda pad gerekiyor ve kartın yorgun bi kart değilse padler genellikşe eskimez memtest vulkan ile bi test yap bellek...
  5. Ducktape

Almak İstediğim Kasa Nasıl Sizce ? Tavsiyeniz Var mı ?

9800ile 7800 arasında dehşet fark yok hocam 100 lira bütcede 7800x3d ile 5080 li sistem bile toplarsınız . 1780101676 İndirim bekleyip bütceyi biraz esneterek yoksa düz 5070 li sisteme 100 lira abartı
  6. Ducktape

Ptm 7950 Alternatifi?

Daha yeni ben almıştım bitmiş galiba betaplus (gaming gen) sıcaklık konusunda ortalama bi termal macun kalitesinde mx- 4 mx 6 gibi tavsiye ederim fiyatıda uygundu ptm 7950 fiyatları uçuyor malum . Çöp diyen uygulamayı becerememiştir overcloklu 6900xt 345 w güç çekerken fanlar %60 furmarkta 60 a...
  7. Ducktape

Yardım Asus Tuf RX 9070xt Sıcaklık Değerleri Normal mi?

Uv denenebilir 9070xt için birde tek parça soğutma bloğu varsa kartlarda laptop misali birlikte ısındıkları için yüksek olabilir bellekler bende sapphire nitro se 6900xt var gpu ile belleklerin soğutma blokları ayrı parçalar belleklerim max 75 c görüyor ama bellek hızları ve voltajlarıda farklı
  8. Ducktape

Ryzen 5 5600x 6000 E Alınır mı? Kutulu Garantili

2. El 5600 kovalamanı tavsiye ederim
  9. Ducktape

Ryzen 5 5600x 6000 E Alınır mı? Kutulu Garantili

5600x e max 5 lira oda verilmezde işte
  10. Ducktape

❌İndirim Bitti! Obsbot Meet 2 4k Webcam 800 Tl

İptal gelir gibi
  11. Ducktape

Amd Vs Nvidia Linç Yeme Zamanı

Hocam bi yok alınmaz diyorsunuz şimdi güzel fiyat a alınır diyorsunuz ve 5000 serisi ile 6000 serisi kartlar bambaşka ürünler rdna 1 ile 2 mimarisi arasında fark çok var en basitinden 5000 serisi kartlarda ışın izleme teknolojisi yok ve siz aynı kefeye koyuyorsunuz 6000 serisi ve 5000 serisi...
  12. Ducktape

Yok ? 6000 serisi pis mi hocam yada kokuyomu neden dışlıyorsunuz xtxh çipli bi 6900xt yi çoğu kart deviremez kusura bakmayın
  13. Ducktape

shhhhh hocam bu konuda mantıklı düşünmek, sorun çözmek, sorunun kaynağını bulmak yasak gtx 780 ti nvidia olduğu için iyiydi babaydı oyunu 60 fps açıyordu 6700xt pis kokan amd çöpü olduğu için kastı kendini ele verdi arkadaş en doğrusunu yapmış konu tartışmaya kapalı .
  14. Ducktape

Yardım Ekran Kartı Takas Yapacağım

Furmark testi 8x msaa ile yapılır aa kapalıyken bile 7600 ün vramler 90 derece görmüş .
  15. Ducktape

6900xt ve 6800 Fiyat Farkı Saçma Değil mi?

Devran dönmedi hocam 3080 3080 ti 3090 cılar hala uçuyor hemde çok yüksekten uçuyolar
Geri