Ducktape isimli üyenin son içerikleri

1. Ducktape

Yardım Crucial Ballistix Ram Oc Yapmak

İyi hayırlı olsun
  2. Ducktape

Testi geçebilirseniz interation 5 e errosuz kapanmadan gelebilirseniz ayarlar olmuş stabil demektir şu anki ayarlarınız orta gevşek değerlerde biraz daha sıkılabilir timingsler ve 1900 flck denenebilir ama o iş biraz daha fazla deneme yanılmaya döner çok niş bi süreç ve yine yardımcı olurumda...
  3. Ducktape

Hocam Hocam test hala devam ediyorsa süre bittiği halde cycle 5 i de bitirmesini bekleyin test durdu ise y crucnher i açın bi cmd ekranına benzer bi ekran açılacak en altta text bölümü var oraya değer girerek testleri ayarlıyoruz . 2 yazıp enterlayın yani Component stres tester bölümüne geçicek...
  4. Ducktape

Cycle kaç test kaç hwinfo ekranında whea varmı ?
  5. Ducktape

Test ne durumda ?
  6. Ducktape

Sert dil falan istemek derken benim bilgin kadar bilgili arkadaş varsa diyerek üst perdeden konuşan sensin voltajları ai e verdiriyorsun diyorsun ki tabloyu ona yaptırıyorum değerleri kendim verip ki bunu anlamak çokta zor değildi aslında. Hala 1 usmus diyorsunuz ki ben zaman kazanmak adına ve...
  7. Ducktape

Tekte patlamadı yani antha 777 exteremde
  8. Ducktape

Tamam hocam ayarlardan şunları değiştirin Twr 12 Trfc580 Trc60 Biostan memory try it ve memory fast bootu kapatın her açılışta tekrardan eğitsin bellekleri Trcdrd 20 Trp 20 Bu ayarlarlada hata alırsan 3733 mhz 1866 flck da bilki ramlerin cl 16 da bu hızları istemiyor olabilir ayriyetten bu...
  9. Ducktape

Hocam öncelikle 1800 flck yani 3600 mhz denetmemim sebebi sorun imc demi yoksa timings demi anlamaktıki anladım sorun subtimings ayarlarında ki onlarıda düzeltebiliriz ve hocam kusura bakamyın tm 5 ya extereme anta 777 absolute da yapılır daha düşük stres yapmanın bi anlamı yok çünkü ayar stabil...
  10. Ducktape

Hocam bir kere hata alıyorsan her zaman aynı olur sizden bir şey isteyeceğim biosa girin flck i 1800 yapın başka bi ayarla oynamadan geri girip test deneyin 1784380911 İmc den mi patlıyoruz yoksa timings denmi
  11. Ducktape

Latency yüksek görünüyor arkada hiçbir uygulama güvenlik duvar vanguard bilmemne dahil kapalı test etmen lazım ve hocam kimden aida istesem herkes nırmal versiyon kullanıyor ben bulamadım bi türlü hep trial versiyon kullanıyorum ve her ayarı göremiyorum ana sistemimde nereden indirdiniz bu...
  12. Ducktape

Tekte açılmadı çok güzel ayarlar güzel olmuş olabilir tabi olmayadabilir daha belli değil ama boot almak harika . Hocam test işine gelirsek şuan bende kendi pcimde uğraşıyorum 5 cycle toplam 1 saat 30 dk falan sürüyor ilk 3 cycle rami ısıtıyor ve optimum sıcaklığa getiriyor kalan 3 veya 2 cycle...
  13. Ducktape

Yoksa biosda arkada kendi ayarlıyordur sana seçtirmiyordur boşver onları kendi ayarlasın Rtt nom disable kalsın diğer ayarları auto bırak Üçüncü command rate 1 auto yap gear down modu enable yap
  14. Ducktape

Tamam verdiğim tablodaki ayarları tek tek yerlerini bulup gir sonra bakalım sistem boot edecekmi etmeyecekmi etmezse düşürmen gereken ayarlarıda vermiştim altında eğerki tekte açılırsa bana doğrudan bi zentimings ss i at
  15. Ducktape

Ayarları girdin ve pc açıldımı ? Birde indirirken yoksa zentimings de indir
Geri