Ducktape isimli üyenin son içerikleri

1. D

Pc upgrade parça önerisi

Arkadaşın dediği gibi tamamen satıp DDR 5 9060xt olabilir bütceniz varsa ama bana sorarsanız 580 i satıp 9 lira civarlarına bi rx6700xt alabilirsiniz biraz işlemci darboğazı olur ama power değiştirmeden uzun süre kullanırsınız eski nesil yeni nesil fark etmez 1080 de hiçbir oyunda üzmez ama...
  2. D

12000tl ile Abdullah abi gibi sistem nasıl toplanır?

Hacım kendimde şuan toplayan biri olarak taktik vereyim kendim geçen açılmamış rx6900xt 5600x noctua kule soğutma 850w sfx gold psu a 20 verdim ki bence bedava . Öncelikle yarım saat de bir sahibinden letgo ve facebook a bakman lazım genel listeleme yapıp her kategoriyi aynı anda araştırıyorum...
  3. D

2026 da BU DONANIMLAR İLE KADA TOPLAMAK MANTIKLIMI

Siz haklıymışsınız kartı açtım padler sapasağlam duruyordu gpu aşırı derece pump out yapmıştı ki krnaut macun ile şuan ısılar bu seviyede aldığım kişi ile konuştuğumdada kartı hep silent bios ta çalıştırdığını öğrendim belkide bundan oldu bilmiyorum ama kartım miningli değilmiş tek istediği...
  4. D

Dediğiniz doğru ve katılıyorum size ama şuan cip krizi yüzünden ddr5 şi mantıklı bulmuyorum şimdilik çip krizi biterse ve ramler mantıklı fiyatlara gelirse drr4 mantıksız olucak .
  5. D

Şuan elimde kurulu rx 6700xt li bir sistem var kullanıyorum benim amacım r5500 rx 6600 lü bir yan sistem kurmaktı bunlar denk gelince birde piyasada utanmadan 5500 lere 3000 3500 lira rx6600 lerede 8 9 yazdıklarını görünce bunları almaya karar kıldım 2 k 4 k dan daha cok keyfi bir durum benim...
  6. D

Kullanıcıdan kutusunu ve 2021 tarihli faturasınıda aldım aldım mini sistemdi çok sıkış tepiş bir ortamda çalıştırmıştı ki eski fotoğraflarını falanda gösterdi kartı 5 yıl kullanmış birde ufacık kapalı kasa içerisinde kullanmış kasa kart kadardı zaten mining olduğunu düşünmedim aldığım kişi birde...
  7. D

Teşekkür ederim ramler 4x8 3200mhz de , a320 anakartımda 2 ram slotu var bunları toplarsam bana birde sağlam bir anakart lazım olucak . Birde ekran kartını açmadım ama kenarından baktığımda padler hep kurumuş çatlamıştı birde söktümü tam bakım yapmak isterim macun içinde bu pump out ile...
  8. D

Herkese merhaba öncelikle , Abdullah abinin videoları ve kendi merakım sonucunda bir kasa toplama furyasına girişitim ve sizlerinde yorumunu merak ediyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim . Elimde eskiden kalma çok kullanmadığım upgrade ettiğim bi a320 anankart vardı bu anakartın üzerine...
Geri