Birde hocam 100 hotspot kesinlikle normal değil ptm aşamasında ya bir hata var yada kart şimdiden nasıl başardıysa pump out yapmış iade etmekle en iyisini yapmışsınız bu kart bir süre sonra 105 110 diye gider
Evet furmark konusunda haklısınız msa ile core frekansı optimum derece olması gerekiyor bazı kartlar msa yı fulleyince core boostlamıyor bu sebepten soğuk çıkabiliyor benim kart 2.4 ghz e boostlayabiliyorken ki furmark ım o da sorun o değil sizinle daha önceki konuşmamda ben bu ses işini 2000...
Hocam sizinle bi ara bi konuda sesler cızırtı yapıyor diye konuşmuştuk siz mpofixgpu kullanmamı önermiştin ben biraz kurcaladım onuda dc de sesler düzelsede lol sesli sohbette hala sesler takılıyor cızırdıyor bu konuda bi fikriniz varmı tdr fix (def mod) , mpo fix ve bsod fix audio ları msi...
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle galerici sizi dolandırmış hemde işi kitabına uygun yapmış ve üzerinden aylar geçmiş şahsi olarak galericiye açtığınız çok zor bir durum çünkü hem noterde düşük bedel göstermiş ki mahkemede ilk dem vuracağı bu olacak ben piyasasından aşağı sattım diye ikinci...
Biri bana açıklayabilirmi bunların driveri falanmı var nasıl kullanılıyor asura modelini aldım ilk defa kol kullanıcam bide kalitesi nasıl bu asuranın deydimi gerçekden 1700 liraya devil may cry falan oynucam
İşlemciyi 5600 yaptıktan sonra bütcene göre 6700xt 6800xt bakabilirsin 1080 p de ikiside üzmez kullanırsın yine 2 3 sene ama power ın ne ona görede haraket etmeni öneririm
Hocam aynı nitro se 6900 xt var bende lol de dc de sesler bazen kesik , bozuk robotik geliyor r5 5600 ile 2000 flck kullanıyorum ben kendi sorunumu imcnin yaptığını düşünüyordum çünkü çökme vb hata almıyorum ram ayarlarımda bayağı sıkı enermax rev 3 1000 lik psu var bende kabloları da 2 8 lik...