Ducktape isimli üyenin son içerikleri

1. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Hocam her şey okeyde 925 mv düşük olabilir stabilite için hem sentetik render hem oyunlarda test gerekir bunuda biliyorsunuzdur hiçbir yerde hata vermese bile bazı oyunlarda direct 11 hatası alabilir örn bf1 gibi oyunlarda uzun saatlerce test gerekir vram oc dede biliyorsunuzdur vramler yüksek...
  2. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Adamım adamın konu başlığı amd klasiği watmann hatasıydı bende şimdi gidip yorumlarımı düzenliyim hayat bayram olsun birazdanda benim kartı çekeyim 3000 mhz ye 1 watman ss i bi sürücü çöktü ss i bi siyah ekran ss i ile amd klasiği diye forum açayım
  3. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Hocam her çip farklı silikon tierindedir hazır ayarlarla uğraşmaktansa biraz araştırın ondan sonra test ede ede optimum değerlerinizi bulursunuz hazır ayarla oc genellikle stabil olmaz
  4. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Arkadaşın psu su c e tier arası bi psu 12v kanalından 654 w olarak görünüyor arkadaşın kartı oc yapmadan 175 w civarlarında çeker uv yapsa düşer o ayrı konu ama herşeyi siz biliyorsunuz iyi psu herzaman iyidir ama herkes akıl verir kimse para vermez arkadaşın durumu yoksa acil abi acil hemen...
  5. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Biraz sert çıktım hocam benim ayıbım ama forum şu sıralar gerçekten şöyle tiplerle dolmaya başladı
  6. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Ters çıktığım için kusura bakma ama yaptığın ayarlar gerçekten mağara adamı ayarları hangi Yt kanalı böyle bi içerik yapıyorsa o kanal banlanmalı elindeki kartı stock ayarlarda kullan boşver oc işini hatta uv yap hiçbir ayarla oynamadan sadece voltaj düşürerek stabilite test et oc ile alacağın...
  7. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Bana bi giren çıkan olmaz sadece Aziz Nesini haklı çıkarmış olursun
  8. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Amd fanboyumu ? Ben iş bilmez insanlardan sıkıldım kendin diyorsun adam psu sunu bilmiyor yaptığı ayarlar akıl kârı değil, adam amd bokluyor ben tepki gösterincede öğöğöğ sen fanboysun diyorsun bu kadar iş bilmez olunup elindeki mala bok atamazsın
  9. Ducktape

AMD Wattman Hatası

Attığın ss den yola çıkarak bu kartı böyle kullanıyorsan yada böyle kullanmayı çalışıyorsan pc kullanmayı sal bence ( max amd boklayıcı mp4) game clock 2300 olan kartı 2600 a çekeyim voltajıda fulliyim hop oc oldu olmuyor ekran kartı oc etmek o kadar başit bir şey değil elindeki kart kaç mhz ile...
  10. Ducktape

Ramlerimin Frekansını 3600mhz'e Çekince Oyunlar Crash Atıyor

Biosu son agesa sürümüne güncelleyip bi dene 1800 flck çok ta zor değil ve daha öncede kullanmışsın yeni bios sürümünde xmp aç ister oyunda test et ister tm5 indir onda test et bakalım sorun ram trainingdenmi yokda c die çöp çipmi
  11. Ducktape

Çipler c die büyük ihtimal 1.35 üstü sıkıntı çıkarabilir
  12. Ducktape

Cmos sıfırlamak iş yapabilir yada en güncel agesa sürümlü biosa geçip ( en güncelde değilsen ) xmp açıp bi tekrardan denesene
  13. Ducktape

🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

İlandakini ,sence hangisini kullanıyor olabilirim ?
  14. Ducktape

RTX 4060 mı RTX 4060 Ti mı ?

Elmamı yoksa aynı paraya elma pro mu ? Ciddi zor soru.
  15. Ducktape

🔥İndirim Enermax Revolutıon Iıı 1000w 80+ Gold Güç Kaynağı 5.236₺ (Troy Kart'a Özel)

Kullanıyorum 0 ses bekliyorsanız almayın fan eğrisi agresif değil bi fan eğrisi bile yok belki 600 w yakın çektiriyorum sorunsuz aylardır kullanıyorum fanı sabit bi devirde hep dönüyor ve hava akışı yüksek bi fan montaja göre belki ses yapar yapmaz bilemem ama beni rahatsız eden bi sesi yok
Geri