55" olan da 38 bin TL o da iyi fiyatta.
Ben iffalcon'un 50" olanını aldım görüntü kalitesi falan çok iyi. Sadece siyahlar tam siyah değil o da normal düşük...
Ben bu ürünü kullanıyorum Şok'tan birkaç ay önce 350 civarına almıştım. Fiyat ve boyutuna göre güçlü bir alet. Mobilya, koltuk, sandalye vidası falan...
Kararsızım hocam bu çok makul geldi fiyat anlamında. Kampanyalarla 31 bine falan mal olacak, 4k oled monitör yok bu paraya :D
Iffalcon çok iyi TV iade...
Bence uzun süre açık kalacaksa ve statik logo içeren uydu yayınları izlenecekse oled olayına girilmez.
Iffalcon U95A güzel bir seri. Tcl c6k/q6c ile aynı...
Dün ekstra %5 daha indirim aldı bu modeller ama Vatan'da olağanüstü bir durum vardı hemen her ürüne %20 uyguladılar. Belki siparişler iptal olabilir.
Model...
Stok kontrolü yapıyorlardır bir sürü ürün deli gibi sipariş geçildi ve bazen stokta olmamasına rağmen almaya müsaade etti.
Eğer iptal gelmezse muadil ürün...
Hocam 4K 120Hz olması yeterli, 144Hz ile arada çok ciddi deneyim farkı bulunmaz. Ama bu modellerde hala doğrulayamadık 4K120Hz VRR olup olmadığını. Ben...
Hocam bildiğim kadarıyla aralarında çok fark yok. LG'nin panellerini kullanıyorlar. Görüntü işleme işlemcileri yok sanırım, kullanıcılar biraz yerel...