Puanharca App üzerinden maxipuanlarınızla ufak bir komisyon karşılığında amazon bakiyesi alabilirsiniz ancak sadece Amazon.com.tr satıcılı ürünleri satın...
4K 120Hz verebiliyor.
990A modelinin bir alt segmenti sayılır. Tipik parlaklı anlamında bir tık daha geride, yenileme hızı olarak 975A 120Hz, 990A 144Hz...
Telefonlar iyi hoş da globale verdikleri originos ile Çin'de kullanılan originos arasında özelliklerin bazıları kırpılmış. Bunun dışında düz modelin ses...
Gen 5, 4 pci hattı kullanıyor anlamında.
Anakartlardaki m2 ssd yuvalarında ve ssd modellerinde genellikle x4 pci-e hattı mevcut oluyor, onu belirtmiş...
Vakti zamanında böyle efsane bir kasaya ITX 6700K + 1070 Ti setup yapmıştım. Anakartı görünce aklıma geldi... Ekonomik olarak da zorlamamıştı her parçası...
Bence ihtiyacı olanlar değerlendirsin. Nvidia gibi konforlu olmasa da fiyatına göre baya yetenekli bir kart. Ben RX 9070 test ettiğimde o bile 4K'da iyi iş...
Merhaba.
İki sürüm arası oyunlarda bir tık daha hızlı tepki süresi haricinde ben bariz bir değişiklik görmedim. Oyunlardaki durum da ghosting etkisinin...