Gece 22.00 - 06.00 arası indirimler olur. Uzun süredir PC ürünlerinde indirim olmuyordu dün yapıldı. Dönemsel olarak sürdürdükleri için bence birkaç gece...
Hocam ben kaç paraya ne aldığıma bakıyorum genellikle.
Özellikle 4K çözünürlükte olduğum için 16GB Vram şart. Bunun yanında 5000 neslinde saf güç anlamında...
Banka kampanyaları da kovalayın geçen ay Paraf Vatan'a özel 5000TL parafpara veriyordu. O dönem biz Inno3D'yi 39 bine almıştık çok iyi fiyatına göre :D
Hocam sen güvenme o beş yıl garantiye çünkü uluslararası geçerli bir garanti. Sen burdan kartı göndersen kart geri gelmez. Ayrıca sistem +2 yıl uzatma...
Hocam o size bağlı. Ben elimde 4K QD OLED monitörle 5070 Ti kullanıyorum bir kez olsun performans düşük demedim. Hani monitörün bir tık üstü daha yok...
5070 Ti fiyatlarını birbirine çok sıkıştırmışlar. SSF olmama şartı varsa
5070 Ti Zotac Solid Core: 49k (SSF olmayan giriş seviyesi, 2 yıl garanti)
5070 Ti...
Arkadaşlar Zotac ile Inno3D aynı çatı firmanın alt firmaları. Kendi deneyimlerime dayanarak iki markanın da board anlamında sorunsuz ürünler ürettiğini...
Bu model aylarca 35 bin lira seviyesinde satılıp stoklar bittikten sonra 39.000 liraya sabitlenmişti. Geçen ay 39.000 liradan satın aldım. Daha sonra 32" 4K...
Oyun modunun panel gecikmesiyle alakası yok hocam. Hatta giriş gecikmesiyle de pek alakası yok.
Panel hızını daha hızlı veya extreme'de tutmayın standartta...
Gigabyte tam yükte kaç watt çekiyordu hocam? Inno3D ssf var tam yükte yüzde 60 fanla 75'i geçmiyor çünkü 300w limit ile geliyor kart. Aynı boyutta hemen...
Asus rog gladius aimpoint gibi üst seviye serileri kullanma fırsatım oldu. Bir sene sonra tekerlek cırtladı. Garantiye gönderdim yaptırdım ama garanti...
Yeni gibi demediğine göre ve muhtemelen alınıp iade edildiğine göre bir problemi var. Sıfırıyla arasında devasa fiyat farkı var.
Tahminime göre pompa sesi...