moonshine07 isimli üyenin son içerikleri

1. Samsung Odyssey G61SD Oled 240Hz Monitör Tertemiz

Satılık Samsung Odyssey G61SD Oled 240Hz Monitör Tertemiz

Ürün Mart 2025 Samsung Shop faturalı ve fatura tarihinden itibaren iki yıl garantilidir. Ürün hakkında forumda çok detaylı bir incelemem de mevcuttur, aldığım tarihten itibaren ana monitörüm olarak oyun ve içerik tüketimi amacıyla aldım. Günde ortalama 2 - 3 saat çalıştı, son bir aydır işim...
    18,500.00 TRY
  2. M

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Öncesinde Honor 200 Pro kullandım, Magic OS genel olarak akıcı fakat bazı eksikleri olan bir arayüzdü, 9 ile biraz daha mesafe katetmişler. Saymaya kalksam eksikleri çok one ui'a göre fakat 20 binlik cihaz için düşününce eksik gibi gelmiyor. Konuyu daha fazla hortlatmayacağım kaçıran...
  3. M

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

Arkadaşlar almayı düşünenler var ise ilk izlenim çok olumlu. Bence 18 19 bandının da üstünde kalitede bir cihaz. Özellikle ekran ve kamera noktasında 50 bin liralık S25+ sonrasında en ufak bir eksiklik hissetmedim. Pil ve performansa bakıp editlicem.
  4. M

Snapdragon 888 ayarında. Performanstan ziyade verimlilik ile öne çıkan bir cpu. Gündelik her senaryoda kurtarır fakat telefondan sık sık video işleyen, oyun oynayan biriyseniz performans düşük gelecektir. Ürünün termal dengesi iyi, işlemci performansını çok uzun süre sürdürebiliyor fakat işlemci...
  5. M

İptal bekliyordum ama önce fatura kesildi şimdi de kargoya verildi mesajı geldi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler.
  6. M

🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Gigabyte ürünlerin üç yıl garantisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Çok güzel fiyata çok güzel ürün.
  7. M

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evet o şekilde oluyormuş. Zaten muhasebesel olarak açıklayamazlar başka türlüsünü.
  8. M

Kısmi iadede neden elimizde patlasın. Dün paylaşmıştım 31 bin liraya Zenbook aldım çok temiz bir ürün gönderdiler fakat ürünün başlığında ve özelliklerinde Lpddr5x (8500 mt/s) ram yazmasına rağmen gelen ürün lpddr5 (7500 mt/s) rame sahip. Ben varsa elinizde değişim istiyorum dedim bana %10 iade...
  9. M

Oled monitörlerde ışık sızması olmaz. Samsung'un oled modellerinde yansımayı azaltan bir kaplama var bu kaplama ışığın ekrana yansıdığı bir senaryoda ışığı alabildiğince ekrana yayıyor. Yani parlak ekranda 5 10 cm olan ışık yansıması Samsung kaplaması ile ekranın ciddi bir bölümünü...
  10. M

MacBookdan çok memnunum aslında ama android cihazla senkron çalışmıyor. Geçen hafta iPhone 15 plus alıp sattım, hem alışamadım hem de S25 plus sonrası eşeğe binmiş gibi oldum. Muhtemelen mac elden çıkarırım android + windows daha uygun benim için. Macbook air m4 16 256 da kullandım bu arada...
  11. M

İki cihaz da temiz ikisini de uyguna aldım sayılır birini seçip diğeriyle devam edeceğim işine yarayan olursa diye yazdım 😂
  12. M

Ben zenbook aldım amazondan macbook kendi cihazım.
  13. M

Amazon'dan aldığım Zenbook teslim edildi. kutusu, kutu içeriği eksiksiz. Sisteminde 02.2027'ye kadar garantili gözüküyor, muhtemelen yeni satın alındı fakat Asus ithalat tarihini baz aldı. Ssd smart verilerinden kontrol ettiğim kadarıyla ssd'si 15 saat çalışmış 500 gb veri okuyup yazmış...
  14. M

Viewsonic XG272 Oled 240 Hz QHD 27 İnç Monitör - Mediamarkt - 23800TL 4 Taksit

Herkese merhaba, Mediamarkt web sitesinde dolanırken fark ettim. Bu fiyata fena olmayan bir model. Tipik parlaklık 450 cd/m olarak belirtilmiş. Muhtemelen LG üretimi woled panele sahip. Piyasası genelde hep 25 bin üstü...
  15. M

Maximum Amazonda taksitli 25 üstüne 1250 tl maxipuan veriyor. E ticaret kampanyasına 200 tl veriyor. Bana özel 600 de varmış. Komboladım.
Geri