Resmi bir açıklama yokmuş, CES 2026'da yeni grafik işlemcilerle ilgili hiçbir açıklama yapılmayınca yerli ve yabancı basın 2027'ye kalacağı şeklinde haberler yapmış.
GTX 1070 ile güncel olarak pek çok AAA oyun zorlar ama eski oyunlar oynuyorsanız bence elzem değil. Daha doğrusu 4K gereksinimi...
Özellikle Nvidia tarafında fiyatlar uçtu gitti. Kasımdan önce indirim dönemlerinde 40 bin altına satınlan 5070 Ti'ın en giriş seviyesi modelleri bile 48 - 50 bin lira bandına oturdu. AMD kartlar da bu denli zamlanmayınca birkaç ay öncesine göre daha alınası bir noktaya geldi. Fiyatların artış...
Hocam elektronik ürünlerin fiyatları sabit kalmaz artık. Hem asgari ücret zammını hem kurdaki yükseliş trendini yansıtırlar fiyatlara.
Oled monitör elzem değilse, elinizde kaliteli bir IPS varsa fırsat kovalayabilirsiniz. İlla ki denk gelir.
İlle alacam bütçem de 20 bin diyorsanız alın geçin.
Hocam va panellerde yakından bakıldığında bazı renklerde fark edilen scanline problemi oluyor, yatay çizgiler şeklinde. Şuana kadar aldığım her VA'da vardı. Bu modelde var mı?
Aslında böyle ürünleri Amazon Depo'dan almak daha mantıklı. Doğrudan bir ay kesin iade garantisi var. Bir sene içerisinde arıza durumunda da firma çok yormadan para iadesi sağlıyor. Aldıktan sonra üründe bir kusur olursa da %10, %20 gibi kısmi iadeler ile mağdur etmiyor.
Üç gün önce aynı model aynı fiyata denk geldi bana. Muhtemelen alan arkadaş iade etti. Sıfır 5070 Ti denk gelir bu fiyata az bir fiyat değil sonuçta ve soğutma, iç bileşenler anlamında özel bir model değil Prime serisi. Bir de depo'dan asus ürünü aldığında Asus garanti veriyor fakat fatura...
Yaklaşık 18 aydır Zotac RTX 4070 Ti Super Trinity Black Edition model ekran kartı kullanıyorum ve performansından genel olarak çok memnunum. Kartı sıfır, kapalı kutu olarak ikinci elden aldım. 2K ve 4K monitörlerle kullandım; özellikle 4K çözünürlükte DLSS ve Frame Generation ile birlikte çoğu...
Geçenki indirimlerden Gigabyte Gaming OC 9070 modelini 28 bin liraya aldım. Ürün teslim edildi ve termal açıdan ben Gaming OC XT'lerdeki gibi yüksek ısılar görmedim. Yanlış bilmiyorsam 9070 modelinin alüminyum blok kısmı XT modelinden daha dar tutulmuş, bu yüzden termal açıdan korkularım vardı...
Ben yılbaşında antep fıstıklısını ve fındıklısını aldım. Antep fıstıklısı hem dengeli hem lezzetli fakat fındıklısını hiç beğenmedim. Sanki tuzla kavrulmuş fındık ile yapmışlar gibi acı mayhoş bir tat vardı.
Trendyol üzerinde 699TL, bir tane aldım teşekkürler konuyu açan arkadaşa.
https://www.trendyol.com/genel-markalar/usb-yayinci-mikrofonu-p-109106011?merchantId=105286