Bence ihtiyacı olanlar değerlendirsin. Nvidia gibi konforlu olmasa da fiyatına göre baya yetenekli bir kart. Ben RX 9070 test ettiğimde o bile 4K'da iyi iş yapıyordu, bu ürün daha iyi yapar. İncelemelerine baktığım kadarıyla soğutma ile alakalı bir derdi yok.
Bir ay önceki fiyatlar yok artık...
Hocam arçelik bakıyor fakat servis anlamında hiçbir deneyimim ve fikrim yok.
Iffalcon modeller ben aldığımda 3 sene garantiliydi. Maç ve haber için iffalcon tercih edilir. Film dizi oyun için grundig oled daha makul.
Merhaba.
İki sürüm arası oyunlarda bir tık daha hızlı tepki süresi haricinde ben bariz bir değişiklik görmedim. Oyunlardaki durum da ghosting etkisinin azaltılması olarak yorumlayabilirim. OTA güncellemesi geldi diye biliyorum. Fakat ben normal TV olarak kullanmıyorum o kısımda ne gibi...
İkisi de dramli olduğu senaryoda Sata ile m2 arasındaki farkı gündelik kullanımda hissetmezsin. Kopyalama dosya taşıma vs yaparken hissedersin.
Hdd den ssd ye geçiş çağ atlatır.
Ben hem ayaklı olanı hem de masa üzeri olanı kullanıyorum gayet memnunum. Maliyetleri 400 450 tl civarı.
Masa üzeri olan çok sevimli bir ürün. Fiyatına göre başarılı, en iyisi ile kıyaslarsanız tabii ki yetersiz kalacaktır.
Bu boyutta bu çözünürlük 123ppi sunuyor. 32" 4K 138ppi ile 27" 2K 110ppi arasında bir yerde kalıyor. 4K 32" genel olarak çok keskin geliyor bana. Bu ürün de %100 ölçekte fazlasıyla keskin gözükecektir.
Hayırlı olsun. Soğutma konusunda yaz aylarında biraz fazla yüksek sıcaklıklara ulaşabilir, endişe etmeyin. Undervolt uygularsanız 70 görmeyecek şekilde dengelersiniz.