moonshine07 isimli üyenin son içerikleri

1. moonshine07

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR 14000₺ VARAN PARAFPARA KAMPANYASI

Ben geçtiğimiz 5000tl puan kampanyası için dijital kredi kartı çıkartıp anında alışveriş yapabildim. Yüklenen 5000TL puanı da şok markette Halkbank Puan ile ödeme yapacağım, ödeme şekli QR olacak diye belirterek kullanabildim.
  2. moonshine07

🔥İndirim ENERMAX Revolution D.F. X ARGB ATX3.0 PCI-e 5.0 1650W 80Plus Gold 7,899TL

Hocam bende Rm850x var psu 3.0'dan da eski. 2x8 pin kabloyu dönüştürücü ile kullanıyorum. Bu şekilde risk yükseliyor mu?
  3. moonshine07

❌İndirim Bitti! Patriot 48GB(2x24) Viper Xtreme 5 RGB 8000mhz CL38 DDR5 Ram 24.299TL

Bu hızlara çıkabilen belleklerin hepsi Hynix A - M die oluyor. Expo XMP yok diye kafaya takmayın manuel timing ile 6000cl30 rahatlıkla çalışır. Hatta extreme seri olduğu için soğutması ve seçilen belleklerin silikon kalitesi de buna göredir daha iyi timing değerleri bile yakalanabilir. Kaldı ki...
  4. moonshine07

❌İndirim Bitti! MSI MPG 321URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 40.299TL

Ben geçtiğimiz yıl parlak kaplamalı G85SD ve mat kaplamalı G80SD, G61SD modellerini kullandım. Şuanda da kampanyalarla 32 bin lira civarına denk getirdiğim parlak kaplamalı Gigabyte MO32U modelini kullanıyorum. Evde hem G61SD hem de MO32U var, ben Samsung'un bir önceki nesil kaplamalarını...
  5. moonshine07

❌İndirim Bitti! MSI MPG 321URX QD-OLED 31.5" 0.03 ms 4K 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü 40.299TL

Deneyim olarak bence daha iyi, teknoloji olarak bir nesil geride. Özellik olarak Asus bir tık daha iyidir yakınlık sensörü vs gibi özelliklerle.
  6. moonshine07

Valla monitörde Amazon'dan şaşmam asla. Monitör kutudan kırık çıksa bile açarken bi video çekseniz adamlar sorgusuz iade alıyor.
  7. moonshine07

Pek hata sayılmaz. Aynı panele sahip ürünler. Sadece MSI'da Type C 90W ve daha iyi yazılım gibi avantajlar var. Ekstra olarak 9 taksit var.
  8. moonshine07

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Hocam sizin yorumdan sonra bi Cloud II takıyorum bir bu ürünü, ben sizin bahsettiğiniz gibi bir fark hissedemedim. Hatta bu ürün bass'da bir tık daha doyurucu geldi. DtsX açıksa kapatmayı deneyin o özellikle atmosfer seslerinde (cadde, orman, kafe) bir tık boğukluğa yol açıyor.
  9. moonshine07

❌İndirim Bitti! 4300 TL HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah

Mikrofon aparatını çıkartıp kullanıyorum ben. Kendi üzerindeki dahili mikrofonlar beklediğimden çok daha kaliteli çıktı. Ses net ve yüksek. Hesapladım, tam 51 aydır Cloud II kullanmışım. Ben bu tarz kulaklıkları iyi konforla her işi belli bir nebzede kotarabildiği için seviyorum. Bu ürün de...
  10. moonshine07

🔥İndirim EA Play ilk seneye özel senelik $19.99 (~875₺)

Ea play proyu 3 sene önce yıllık 999 TL'ye almıştım. Üç senedir aynı fiyattan yeniliyor fifaya battlefield'a servet ödememe gerek kalmadı 😅
  11. moonshine07

❌İndirim Bitti! Kioxia 2 Tb Ssd 7699TL

Şuan stok var.
  12. moonshine07

🔥İndirim SAMSUNG Oled G6 500HZ öğrenci mağazasında 34.475,00 TL

İlk neslini kullandım bir süre, mini hdmi portlu olanı. Sanırım sitede gözüken model yeni nesil ürün. Deneyim olarak gayet iyiydi. Çok agresif olmayan bir kavisli var. 21:9 oyun ve içeriklerde keyifli bir model. Benim satın aldığım ilk nesil qd oled panel olduğu için metin netliği fena olmasa...
  13. moonshine07

Hoc Hocam aç bi dene son ses seviyesi nasıl genel kullanım nasıl. Sen beğenirsen biz de açalım 😅
  14. moonshine07

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 OLED 27" 2K 180Hz Monitör 20.399TL

Bir kez OLED'e bulaşınca LCD'de mutlu olmak imkansız. Bu karmaşada "ideal model" gibi bir kavram da yok. Ben sorunsuzluğu sebebiyle hep QD-Oled panelli monitörler kullandım ve hem 2K hem 4K modellerden hemen her konuda memnun kaldım. Şuan evde iki tane OLED monitör var. Bir senedir G61SD...
Geri