Kilit yok zaten. Kartı kasaya sabitleyen vidaları ve arkasındaki dp/hdmi kabloları, pciex güç kablosunu söktüyseniz yukarı sağlı sollu çekerek her türlü...
Kilidin tutan kısmıda çıkmış gibi görünüyor o yüzden belki ekran kartını ufak ufak çekersen çıkabilir.
1783886115
Ama gelmiyor yazmışsın. Kırık parça...
Bir not daha eklemek istiyorum. Evet zaman zaman tartışmalar,sürtüşmeler yaşanıyor ama şunu gördüm ki, bizim forumumuz gerçekten çok iyi. Bunu başka...
4k ips monitörlere hiç bakmadığımdan bilmiyorum o piyasayı maalesef. Aradığın ana özellik ne 2. Monitörde, yüksek hz mi yoksa yüksek görüntü kalitesi mi.
Lianli v100r. Güzel kasa ama şu an alsam bekli daha estetik bir kasa alabilirdim. Gerçi rgb falan kapalı kullandığımdan bana pek farketmiyor.
Atx kasaya...
Bunu ayrı bi konu olarak açarsan daha bilgili kişiler daha iyi yardımcı olabilirler muhtemelen. Ben pek anlamadığımdan bulabildiğim en iyi parçaları...
Genel olarak fena durmuyor ama anakartta hiçbir soğutucu olmaması belki sorun çıkartabilir. Ve 2k ultra oyun oynadığın zaman 12 gb vram yetmeyebilir bazen...
Bu kartlar için güvenli maksimum sıcaklığın 83-85 olduğunu göz önünde bulundurursak uv yapmadan 78 derecede kalmasını gayet iyi olarak değerlendiriyorum...
Elimde kışın alığım palit 5070ti gaming pro s var ve aldığım günden beri forumda sff kartların yaz sıcaklıklarında aşırı ısınacağına dair mesajlar gördüğüm...