Gpu sıcaklığına bir şey diyemeyeceğim ama eğer cs2 yi ultra ayarlarda ve pencereli tam ekran oynuyorsan alta aldığında bile %100 olması normal. Sıcaklık...
4 sene kullanmak istiyorum diyen birisine "şu an" yetecek öneride pek bulunmamak lazım. Bugün bile oyun oynarken arkaya bir iki bir şey açınca 16 gb yetmiyor.
2x16 lazım 4 sene götürsün diyorsan ama 4060ti 2k için yetmeyebilir. Ama evet genel olarak 2x16 yeterli olur. Bir de elin değmişken 500 gb ssd 4 sene seni...
Uzun süre derken ne kastetiğine bağlı ama 4060ti ile güncel oyunları 2k yüksek grafiklerde oynayabilirsin muhtemelen ama bundan 2 sene sonra oynatmaz...
Sistem ddr4 olduğundan yapılabilecek çok bi yükseltme yok zaten. Belki elindeki ramleri satıp 2x16 alabilirsin, belki ekran kartını 9060xt 16gb veya 5060ti...
Bende bundan var, 2.4ghz asla düzgün çalışmıyor ve modem yan odada olduğundan 5ghz çok az çekiyor ve sürekli kopuyor. Modem biraz daha yakın olabilse düzgün...
Hiç dell kullanmadığımdan iki sorunun cevabıda bende yok. İnternet sitelerine bakarsın iletişim bilgisi için ve muhtemelen 2-3 gün içinde cevap verirler.
Öneri vermeden önce cihazın adaptöründeki ve laptoptaki bilgilerin yazılı olduğu yerin resmini çekip atabilir misin?
1784156691
Adaptörü atmışsın zaten.
Bi yemek yeyip geldim 11 sayfa olmuş konu. Ben olsam 3090 dan 5070 e geçmezdim. Biraz daha para teklif edip 5070ti sormak lazım en azından geçmeye değmesi...