qutalbin isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Çözüldü✓ N11 ekran kartı indirimleri

Bi indirim göremedim. Birazdan mı teşrif edecek?
  2. Q

Kaliteli Gaming Kulaklık Önerisi?

Steelseries arctis nova pro ama bütçeyi aşıyor mu anlamadım. Bütçe 10k ya kadar mı?
  3. Q

Android S25FE vs A56 fiyat farkına değer mi?

A seriside kağıt üzerinde fena olmasada s serisiyle kullanımda aralarında dağlar kadar fark var. Hem s21 hem a35 kullanmış birisi olarak, aradan geçen 5 seneye rağmen kullandığım s21 canavar gibi çalışıyorken a35 aldığım ilk günden beri anlam veremediğim şekilde kasıyor. Oyundan vs...
  4. Q

Çözüldü✓ Psu ne almalıyım tam modüler

Bütçe ayırasın yoksa @mscofieldd 'ın attığı rm850e de ziyadesiyle iyidir. Onuda tavsiye ederim
  5. Q

Düzeltmişlerdir muhtemelen ama o kadar emek emek topladığım güzelim sistemi mi de emanet istemem şahsen.
  6. Q

Bütçe sıkıntın var mı, yoksa çok para vermek istemediğinden mi soruyorsun? İki türlüde aklındaki psu ları bu linkten aratıp b ve üstü tierdeyse internetten sorunlu mu diye arat. Sorunu olmadığı müddetçe istediğini alabilirsin https://psutierlist.org/
  7. Q

Çözüldü✓ MSI GeForce RTX 5070 INSPIRE 3X alınır mı?

Akakçeye girip 5070 yazıp en ucuzunu almak lazım. Sırf adında msi var diye aynı karta 6 bin tl fazla vermeye gerek yok. 1 tb ssd alırsın o paraya.
  8. Q

Bana kalırsa bu soru bile değil. Her türlü corsair seçerim. Nzxt c1200 reddit diye internette arattığımda en üstte "DO NOT BUY NZXT C1200" diye reddit yazısı çıkıyor. Ki bu yazı olmasada corsair'ı seçerdim.
  9. Q

Yardım Vatan bilgisayar sıvı soğutmayı iade alıyor mu?

Ürün hem açılmış, hem kurulmuş, hemde sorunsuz. Şansını deneyebilirsin ama muhtemelen iade almazlar. En fazla geri yollarlar.
  10. Q

Yardım Vatan bilgisayar sıvı soğutmayı iade alıyor mu?

Ürünü kurdun mu? Kurduysan bi sorunu var mı?
  11. Q

Yardım İndirme hızım çok kötü

Modemde bi sorun yok gibi. İdare eder. Muhtemelen altyapı kaynaklı. Turkcell uygulamasını indirip oradan yazışarak sorabilirsin.
  12. Q

Muhtemelen altyapısal bi sorun var. Hangi modemi kullanıyorsun?
  13. Q

Superonline kullanıyorsan öncelikle turkcell i bi ara veya uygulamadan sor. Sorun yok derlerse modeminden olabilir. Bi bufferbloat testi yapıp atar mısın? 1778187239 Superonline tt altyapısını kullanmıyor diye biliyorum. Belki senin yaşadığın yerde saha ekibi tutmamak için tt ile anlaşmıştır...
  14. Q

Yardım MSI laptop servis güvenilir midir bakım için

Msi gf63 thin 11ud-428xtr mi neydi
  15. Q

Yardım MSI laptop servis güvenilir midir bakım için

Bu arada bilgisayarının ilk sıcaklıkları neyse tekrar ona dönecek. Kafadan kötü diyorum ama benim pc ilk aldığımda da 90 derece çalışıyordu zaten.
Geri