qutalbin isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Yardım SSD Soğutucu Önerisi

Çok kriter var gibi, bakmaya üşendim. Bu kriterleri akakçeden filtreleyerek orada çıkan soğutucuları atarsan onların arasından hangisinin iyi olduğunu söylemek daha rahat olur.
  2. Q

Am5 Ddr5 Anakart Önerisi

Elimde msi b650m gaming plus wifi anakart var ilgilenirsen. 21 ay garantisi var.
  3. Q

Dark Souls Remastered Türkçe Dublaj Çalışması/ Claymore Dub

Ds1 çoo mu eski kalır, oynasam mı oynamasam mı diye düşünürken dublaj perisi geldi.
  4. Q

F/P Router Önerisi Lazım

7-8 tane falan router kurmayı deneyip hiçbirisinden verim alamayınca mesh sisteme geçtim. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
  5. Q

F/P Router Önerisi Lazım

Geneli öyle zaten. Modemler nedense ek ağ bağladığın zaman cozutuyor. Misafir ağı bile açamıyorsun.
  6. Q

F/P Router Önerisi Lazım

Arttırabilir. İki oda arasındaki duvar kalınsa arttırmayadabilir. Wifinin çekmemesini sağlayan en önemli etken duvar. Modemle cihaz arasına ne kadar çok ve ne kadar kalın duvar girerse o kadar az çeker. Odaların durumuna göre o hesaplamayı senin yapman lazım. En garantisi ve uğraştırmayacak...
  7. Q

F/P Router Önerisi Lazım

Çok kullanmamış olsamda onların düzgün çalışanına şahit olmadım henüz. Onların çalışması için odada wifi çekiyor olması lazım zaten, odada wifi çekmezse onun bağlantısıda düzgün olmuyor genelde. TP-Link RE500X bakabilirsin.
  8. Q

F/P Router Önerisi Lazım

Bütçen varsa bir kere mesh sistem alıp unutmak en iyisi. Öyle yapmak istemiyorsan yine tplink deco cihazlardan kullanımına uygun olan birisini alıp kabloyla bağlayabilirsin.
  9. Q

F/P Router Önerisi Lazım

Bütçen ne kadar
  10. Q

Oyun Önerisi Farketmez

Attığım listeye uncharted ve tomb raider serisinide ekle. Yaz boyu oynayacak harika bir listen olmuş oldu.
  11. Q

Oyun Önerisi Farketmez

Nier outomata Elden ring Rdr2 Celeste Hollow knight Portal Bu tarz bilindik oyunları oynadıysan ona göre önereyim
  12. Q

Oyun Önerisi Farketmez

Ne tarz oyun seversin
  13. Q

Acil Klima Önerisi! Yanıyorum!!!

Daha bismillah, temmuza girmedik.
  14. Q

Bu Sistemi Toplayıp Aldım Sizce Nasıl?

Sistemi satın aldıktan sonra sormanın bir anlamı yok zaten. Anakart ve ekran kartı daha düşük bi model seçilip fiyat düşürülebilirmiş ama sistem güzel. H.o
  15. Q

Yardım Anakart Alma Konusunda Acil Yardım İstiyorum

Bilgisayarı ne için kullanacaksın?
Geri