Ben basit birisi olarak xbox 9. Nesil alıp gećtim zamanında. Mevcut piyasayı ve gamepadleri bilmiyorum maalesef. Hangi gamepad almalıyım diye konu açarsan orada daha iyi bilen kişiler yardımcı olur.
Benim 3050 laptop last of us bile açmamıştı. Zaten 2 senedir falan güncel oyunların önemli kısmını açamıyordu. Masaüstü olsa yine neyse ama laptopun açabileceğini zannetmiyorum.
2070 super gücündeki ps5 de bile çalışan oyun senin sisteminde hele hele çalışır.
1787923366
Çok zor. Belki muazzam optimizasyonu olur ve düşük ayarlarda oynarsın ama oynatmama ihtimali daha yüksek.
Aman aman rekabetçi oyuncusu değilsen ve elindeki mouse un bi eksikliğini hissetmiyorsan gamepad al. Arkada yaslanıp hikayeli oyun oynamanın keyfi bi başka oluyor.
Aras kargo kısmını yanlış hatırladım galiba. Dhl sitesine girdiğinde orada kargo kodu oluşturma kısmı var. Oradan kendi adresini ve bilgilerini, göndereceğin kişinin adresini ve bilgilerini giriyorsun ve sana bi kod veriyor. Göndereceğinde şubeye o kodu gösteriyorsun. O şekilde 150 tl ye falan...
Buradaki en önemli soru ne tarz oyunlar oynuyorsun? Gelişigüzel mouse yükseltmesi önerilebilir ama rekabetçi oyunları fazla oynamıyorsan ihtiyacın olmaz.
Ben daha yeni sahibinden de anakart sattım. Açıklamaya "ödeme elden veya ibana olacak" yazdım. Ödemeyi ibandan alıp aras kargo kodu oluşturup o şekilde karşı tarafta iletişimde kalarak yolladım. Bir sorun yaşamadım.
Ayıptır sorması neden satmak istiyorsun?
Ben en son laptopumu bilgisayarcıya yeni ssd takıp windows yüklesin diye verdiğimde vidalardan birisi yalama yapmıştı ve açmak neredeyse imkansız hale gelmişti.
Laptop ise farklı, masaüstü ise farklı olur muhtemelen. Ortalama 500-800 tl civarı olacağını tahmin ediyorum termal macun ve temizliğin. Yapan adam belki daha fazla bile isteyebilir. Bir iki video izleyerek çok rahat kendin sürersin, hiç o kadar para vermeye gerek yok.