Son zamanlarda youtube shorts kaydırmayı fazla kaçırmışım galiba, telefonun alt kısmında youtube ikonları yanık oluşturmuş. Telefon 5 yıllık olduğundan yakında değiştirecektim zaten ama ilgincime gittiğinden konusunu açmak istedim.
Düzeltmenin bir yolu var mı?
Bizim millette alıpta üründe bir sorun olmadığı halde iade eden çok kişi var. Bakıyor, "hoşuma gitmedi" deyip iade ediyor veya "daha ucuzunu buldum" falan diye iade edende var.
Monitör ve hazır sistem başlıklarının yorumlarına bakarsan daha ucuz alternatiflerini buldukları için iade eden çok...
Onu bi msi'ı arayıp sormak lazım ama bence sıcaklıklarına bi bak, sorun yoksa kullan gitsin. Senden önce birisi kullandıysa bile en fazla 2 hafta kullanmıştır. Ssd nin sağlığında ve sıcaklıkta sorun olmadıktan sonra bir şey olmaz.
Bi esnaf olarak, müşteriye ürünü göndermeden önce kontrol amaçlı içini açıp baktığım oluyor. Özelliklede önceden şikayet aldığım konular için. Bunun ikinci el olduğuna doğrudan işaret olduğunu düşünmüyorum.
En iyisi geldiği zaman gerekli sıcaklık testlerini yapıp ssd yi falan kontrol edersin...
Tek sorun orasındaki düz metalin ayrılmasıysa sanayideki bi kaynakçı metal bi destekle orjinalinden daha iyi hale bile getirebilir belki. Ama garantiyle iletişime geçmekte fayda var.
Aynı marka olmamasının performans olarak hiçbir farkı olmaz. Ekran kartlarının içlerindeki çip ve ram birebir aynı zaten. Tek değişen şey dışındaki soğutma bloğu.
Zannetmiyorum. Mouse u geri göndermeni istemeleri veya müşteri memnuniyeti için hiç para istemeyip hediye etmeleri daha olası. Satıcıya ulaşabilirsen onun pazarlığını yaparsın kendin.