O dönem bir sürü ödemem vardı bir tek tt sorun yaşıyor ama. Bana mesajda atmadılar ve davalık oluyordum "kurumsal" firmayla. İnterneti belki düzgün veriyordur ama diğer her şey çöp olduktan sonra alakam olmaz. O zamandan beri turknet kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
Kurumsal dediğin firma 10 yıl öncesinden kalan OTOMATİK ÖDEMEDEKİ aboneliğimden ödemeyi çekmeyip banada haber etmemiş ve geçen gün bana dava açacaklarını öğrendim. İnternetten ödemeye çalıştım kabul etmediler, şubeye gittim sistem çöktü dediklerinden 2 gün ödeme yapamadım. En son internetten...
1.5 yıl taahhütlü internet asla kullanmam, ayriyeten turktelekom altyapısında kullanıyorsanız tt ve turknet arasında hiçbir fark olmayacak. Modeminizin marka modelini atabilir misiniz acaba? Ping girmesinin sebebi büyük ihtimal modeminizden kaynaklanıyor.
Burada sizlerin de yardımıyla 5070 Ti ve 7800X3D bilgisayar topladım ve hafta içi kuracağım.
Bunun yanına bir de renkleri canlı ve doygun gözüken 2K monitör istiyorum. Daha çok hikayeli oyun oynayacağım. Arada da arkadaşlarla BF1 CS falan girerim o kadar. Ana isteğim renklerin canlı gözükmesi...