qutalbin isimli üyenin son içerikleri

1. qutalbin

Gta 6 Tahminin Sistem Gereksinimi Ne Olur ?

Rahat gelir.
  2. qutalbin

MSI Frıeren 5070tı Ekran Kartı Alınır mı?

İkiside 5070ti zaten, performans farkı yok. Her türlü frieren versiyonu alınır.
  3. qutalbin

Hocam vallahi o piyasayı takip etmeyi bırakalı çok oldu, ama almışken en azından 5060 veya 5060 ti laptop almak iyi olur
  4. qutalbin

Sizce Mouse Mu Yükseltmeliyim, Yoksa Gamepad mi Almalıyım?

Ben basit birisi olarak xbox 9. Nesil alıp gećtim zamanında. Mevcut piyasayı ve gamepadleri bilmiyorum maalesef. Hangi gamepad almalıyım diye konu açarsan orada daha iyi bilen kişiler yardımcı olur.
  5. qutalbin

Benim 3050 laptop last of us bile açmamıştı. Zaten 2 senedir falan güncel oyunların önemli kısmını açamıyordu. Masaüstü olsa yine neyse ama laptopun açabileceğini zannetmiyorum.
  6. qutalbin

2070 super gücündeki ps5 de bile çalışan oyun senin sisteminde hele hele çalışır. 1787923366 Çok zor. Belki muazzam optimizasyonu olur ve düşük ayarlarda oynarsın ama oynatmama ihtimali daha yüksek.
  7. qutalbin

Aman aman rekabetçi oyuncusu değilsen ve elindeki mouse un bi eksikliğini hissetmiyorsan gamepad al. Arkada yaslanıp hikayeli oyun oynamanın keyfi bi başka oluyor.
  8. qutalbin

Öneri 16gb Ddr5 Ram’İmi Hangi Platformda Satabilirim ?

Aras kargo kısmını yanlış hatırladım galiba. Dhl sitesine girdiğinde orada kargo kodu oluşturma kısmı var. Oradan kendi adresini ve bilgilerini, göndereceğin kişinin adresini ve bilgilerini giriyorsun ve sana bi kod veriyor. Göndereceğinde şubeye o kodu gösteriyorsun. O şekilde 150 tl ye falan...
  9. qutalbin

Buradaki en önemli soru ne tarz oyunlar oynuyorsun? Gelişigüzel mouse yükseltmesi önerilebilir ama rekabetçi oyunları fazla oynamıyorsan ihtiyacın olmaz.
  10. qutalbin

Öneri 16gb Ddr5 Ram’İmi Hangi Platformda Satabilirim ?

Ben daha yeni sahibinden de anakart sattım. Açıklamaya "ödeme elden veya ibana olacak" yazdım. Ödemeyi ibandan alıp aras kargo kodu oluşturup o şekilde karşı tarafta iletişimde kalarak yolladım. Bir sorun yaşamadım. Ayıptır sorması neden satmak istiyorsun?
  11. qutalbin

Gamin.Gen.Tr Güvenli mi

Kendi sitelerinden sipariş ettiğin şeyi sana gönderme konusunda güvenilirler ama satış sonrası hizmetleri ne kadar iyi bilmiyorum.
  12. qutalbin

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Ben en son laptopumu bilgisayarcıya yeni ssd takıp windows yüklesin diye verdiğimde vidalardan birisi yalama yapmıştı ve açmak neredeyse imkansız hale gelmişti.
  13. qutalbin

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Laptop ise farklı, masaüstü ise farklı olur muhtemelen. Ortalama 500-800 tl civarı olacağını tahmin ediyorum termal macun ve temizliğin. Yapan adam belki daha fazla bile isteyebilir. Bir iki video izleyerek çok rahat kendin sürersin, hiç o kadar para vermeye gerek yok.
  14. qutalbin

Cs2 Hilelerin Ban Yememesi

2 gün önce takımıma gelen hile maç esnasında vac ban yedi. Şimdiye kadar gelen 100 tane hileden birisi vac yedi.
  15. qutalbin

Psulu Kasa Önerisi Msi Kasa B65 Psu

MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Revenge Nova RGB 3 Fanlı Siyah Micro ATX Oyuncu Kasası
Geri