Arama sonuçları: *

1. qutalbin

Yardım Bu Ram Değerleri Nasıl Alınır mı ?

Ram hakkında yorum yapamam ama param güvendenin olmaması tek başına satıcının güvenilir olmadığı anlamına gelmiyor.
  2. qutalbin

Yardım Bu Ram Değerleri Nasıl Alınır mı ?

Satış yaparken bende param güvende kullanmıyorum. Kesintiden ziyaze ürünü çalıp veya bozup iade yollarlarsa satıcının elinde patlıyor ürün. Satıcı taraf için orantısız bi risk var.
  3. qutalbin

Wallpaper Engine Wallpaper Önerisi

Ben kullanıyorum. Virüs sorununu çözmüşlerdi galiba ama bulaşırsada format atar geçerim düşüncesindeyim.
  4. qutalbin

Bir ara vardı öyle bir muhabbet. Sonra ne oldu bilmiyorum ama şüpheli görünen hiçbir şeyi indirmiyorum. Ama aşırı yaygın bir durum değil. Muhtemelen bir sorun yaşamazsın. Özellikle gereksiz derecede yüksek gb olan çince başlıklı ve çince isimli he türlü şeyi anında pas geçiyorum.
  5. qutalbin

Oyun İndirirken Disk Kullanımı Düşüyor

Ben alalı bayağı oldu, piyasayı hiç bilmiyorum şu anda. Bunun için ayrı bi konu açarsan daha bilgili kişiler yardımcı olacaktır.
  6. qutalbin

Oyun İndirirken Disk Kullanımı Düşüyor

Sata ssd nin bu hızlara yetişmesinin maalesef ihtimali yok. Sana en aşağı nvmi gen 3-4 ssd lazım ki fiberin nimetlerinden rahat rahat faydalanabilesin. Bende gen 3 ssd varken bende aynı sorunu yaşıyordum, 1000 mbps hızdan faydalanabilmek için gen 4 ssd aldım.
  7. qutalbin

R5 5600 Den R7 5800x3d Geçmek Mantıklı mı?

Performans farkı olmaz diyemem ama mevcuttaki 5800x3d işlemci fiyatları hemen hemen 9800x3d ile aynı. 1789478146 Ayriyeten 5800x3d için anakart değiştirmende gerekebilir ve o paraya zaten elindekileri satıp, araya biraz fark koyup ddr5 geçersin.
  8. qutalbin

Razer Marka Mouse Alınır mı Ayrıca Gece 3 De Kargoya Verilen Ürün?

Logitech yazılımında bir kere bile sorun yaşamamıştım yıllar boyunca. Ufak tefek sorun olsa yine sorun olmaz ama arada bir rastgele bi tuş çalışmayı bırakıyor ve uygulamaya girip o tuşa baştan komut atamam gerekiyor.
  9. qutalbin

Razer Marka Mouse Alınır mı Ayrıca Gece 3 De Kargoya Verilen Ürün?

Razer mouse ların kalitesi güzel ama yazılımı rezalet. Uygulama kafasına göre mouse u görmüyor, bazı tuşlar çalışmayı bırakıyor vs vs. Bende razer Basilisk V3 X HyperSpeed var ve yazılımı aldığıma pişman etti. Tekrar mouse alacak olsam logitech alırım.
  10. qutalbin

Büyük Ekrandan Küçük Ekrana Geçiş Oyunumu Etkilermi?

Ben yıllarımı laptopta geçirmiş birisi olarak küçük veya büyük ekran beni o kadar etkilemiyor ama hep büyük ekran kullandıysan bugüne kadar seni etkileyebilir. Bi deneyip görmek lazım.
  11. qutalbin

Merhaba Bana 50 - 69 Bin Arasa Ekran Kartı Önerin.

Şahsen bende vermem, çok fazla beyaz haracı istiyorlar. Ama daha uyguna beyaz 4k kartı yok galiba sıfır olarak şu anda. 4 ay falan önfe bu fiyata 5070ti aldım ben
  12. qutalbin

Merhaba Bana 50 - 69 Bin Arasa Ekran Kartı Önerin.

O fiyata 2. El almazsan 4k oynatacak 9070xt var. Aşağıdaki model nasıl bilmiyorum ama bu var. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-sapphire-rx-9070-xt-pure-11348-02-20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965190413.html
  13. qutalbin

Virüs muhabbetinden beri yeni wallpaper eklemedim, sadece eskileri kullanıyorum.
  14. qutalbin

Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

Oled kadar güzeli yok tabii. Yeni nesil oledlerden alırsan ömürleri bayağı uzun oluyor. Eskisi kadar endişelenmelik bir durum yok. Ama illa kafama takarım dersen miniled de bakabilirsin. Oled kadar olmasada yine güzel olanları var.
  15. qutalbin

Yardım RTX 5080 İçin 4k Monitör Mü 2k Monitör Mü ?

4k al, hiçbir performans sorunun olmaz. Zaten dlss ile 5070 ile bile vram sorun olmazsa sorunsuz 4k oynanabiliyor artık.
  16. qutalbin

Çözüldü✓ 2k F/P Monitör Arıyorum

Ktc olan 2k, lenovo 1080p en büyük fark o. 2k için özellikle bir ilgin yoksa 1080p hala gayet güzel görünüyor bana göre. Hem 320 hz olduğundan hem de ekran kartın 1080p ye daha uygun olduğundan lenovo tercih edilebilir. 1789120344 Eğer bütçem lenovoya kadar çıkmaz dersen aşağıya attığım...
  17. qutalbin

Çözüldü✓ 2k F/P Monitör Arıyorum

Ktc h27t22c dün indirimle 6200 e falan geliyordu. f/p olarak daha iyisi çok zor bulunur.
  18. qutalbin

30 Metre Mesafeye 1 Gbps İçin Hangi Ethernet Kablosunu Almalıyım?

Bende öyle bi çözüm bulabilsem keşke, benim evin duvarları kalın olunca modemden 4 metre falan uzaktaki odada internet hızı bir anda çakılıyor, zar zor bağlanabiliyorum. En son eve 2 tane daha mesh cihazı koyacağım galiba.
  19. qutalbin

Green Psu Patlar mı

C tierin altındaki tüm psulardan genel olarak uzak durmak lazım. Hemen patlayacak değil ama sisteminde daima potansiyel bi bomba olacak. Özene özene topladığın bilgisayarımı ben bu psu ya emanet etmezdim.
  20. qutalbin

30 Metre Mesafeye 1 Gbps İçin Hangi Ethernet Kablosunu Almalıyım?

Yeterince iyi bir kart alırsan elbette çok iyi hızlar ve gecikmeler alabilirsin. Ama asla kablo stabilitesini ve hızını birebir vermez. Ayriyeten wifi ile alacağın performans duvarların yerlerine ve kalınlığına çok bağlı. Arkadaşın tam performans aldığı mesafede senin kesinti yaşama şansın...
Geri