Arama sonuçları: *

1. Q

Model alması mantıklımı?

Önüme gelen ilk cihazları yolladım. 5 yıl falan önce fazla araştırmadan msi gf63 thin almıştım 3050 ti intel i7 11800h olan ve şu anda bile canavar gibi çalışıyor. Benim arkadaşta monster 30500i laptop vardı o da hayvan gibi çalışıyor aynı performasla, diğer bir arkadaşımda 3050ti asus tuf...
  2. Q

Model alması mantıklımı?

Onu bilgisayarın içini açmadan veya incelemeden asla bilemezsin. Sen bi 5060 ve 5070 laptopların incelemelerine ve sıcaklık değerlerine bak youtube dan. Sorun çıkarma ihtimali olmasın dediğinde ilk gideceğim marka monster olmazdı şahsen hele hele bu fiyatla. Gpu sıcaklığı 80 i pek geçmeyen cpu...
  3. Q

Model alması mantıklımı?

70 bin tl ye 5050 mi? Rezil rüsva bi fiyatlandırma. Asla alınmaz. O fiyata 5070 laptop alır üzerine az daha koyup rami 32 yaparsın https://www.epey.com/laptop/msi-cyborg-15-b13wgkg-847xtr.html 1775771178 https://www.epey.com/laptop/hp-omen-gaming-16-am0044nt-cd8m2ea.html...
  4. Q

7800x3d mi 9800x3d mi almalı

Fps artışı istiyorsan ekran kartını yükseltmen lazım işlemciyi değil. En az 4080, 4080 süper, 5070 ti ve daha üzeri gpu lazım sana. En düşük ayarlarda oynamayacaksan işlemcinin faydası olmaz.
  5. Q

7500x3d vs 7800x3d İşlemci

Benim arkadaşımda 9700x var o da çatır çatır kullanıyor. O da alınabilir. Zaten oyunları ultrada oynayacağın için işlemcinin ne olduğu çok farketmiyor. Fps kısmında değişen bir şey olmayacak. 9700x de alsan 7500x3d de alsan 7800x3d de alsan ultrada oynarken sana gram performans farkettirmeyecek...
  6. Q

7500x3d vs 7800x3d İşlemci

Yetmesine 7500x3d tabii ki yeter ama alabiliyorsan aradaki 3-3.5k farka 7800x3d değer. Ama imkanı yok alamam diyorsan 7500f bile yeter zaten. Olay yetmesinden ziyade ömrü ve uzun süreli kullanımı ve performansında.
  7. Q

KTC H27t22C Hakkında

1080p versiyonu var bende ve asla parlaklığını 100 de kullanmıyorum. Taş çatlasın 60 - 70 ki oda çok odaklanmak istersem. Yan yana koyup bir bakarım. Teşekkürler dönütün için.
  8. Q

KTC H27t22C Hakkında

Bende aldım ama 3 olup olmamasında görüntü açısından fark var mı? Hdr 400 aman aman önemli bir sertifika değil zaten ve hoparlörde çok önemsemiyorum. Aralarında başka fark oluyor mu?
  9. Q

200Hz monitör önerisi bütçe 4500tl civarı

1080p aradığını varsayarak bunu kullanıyorum ve memnunum. https://www.epey.com/monitor/ktc-h25t7.html
  10. Q

Sessiz PSU önerisi lazım

Corsair rm850x rm750x rm1000x e sessiz diyorlar. Ciddi yük gelmediği müddetçe fan açmıyormuş. Kendime aldım bir tane ama daha gelmedi kargoda.
  11. Q

Aklımdaki 4K Monitör Fantazisi

Ben 4k kartı demiyorum zaten. Bir süre seni 4k oynatır diyorum. Ve saf güçte 80 90 fps kısmınada katılmıyorum. Rekabetçi oyun oynamıyorsan sabit 60 fps standarttır, dlss kullan veya kullanma farketmez. Akar gider. Yeterki %1 falan düşük olmasın. Hatırlatmam gerekirse yılın oyunu olan elden ring...
  12. Q

2. El Ekran Kartı Öneriniz Varmı 10-13K Arası?

oyuna girince uyarı alma hitimali var " intel desteklemiyoruz oyunu iade edin" diye. Hiç girilecek risk değil
  13. Q

4K da dlss performansa görüntü 1080p veya 2k daki kadar bozulmuyor. Hatta neredeyse hiç bozulmuyor. Ve günümüzde dediğim oyunlar şu ana kadar çıkmış tüm oyunlardan bahsediyorum. Mevcutta crimson desert, resident evil requiem veya slient hill f gibi 3-5 dışında 4k da gerçekten 60 alamayacağı oyun...
  14. Q

Mfg açmazsa dlss dengeli veya performansta yinede 60 fps alır gibi çoğu oyunda (dlss kullanmasa bile günümüz oyunlarında 60 alır zaten) günümüzde. Zaten vram kullanımında da 2k ile 4k arasında aman aman farklar olmuyor.
  15. Q

Dlss mfg falan derken vram şişmediği müddetçe 4k oynarsın muhtemelen. Yeni oyunlarda stabilite için ayarları bir tık düşürmen gerekebilir ama yinede sorunun olmayacaktır. 4k incelemelere baktın mı?
  16. Q

Hangi Mouse'u Almalıyım?

2000 e razer Basilisk V3 X HyperSpeed aldım memnunum.
  17. Q

Turknet vs Türk Telekom; İSS Önerisi

Tt altyapısındsn turknet 1000 mbps kullanıyorum ve sorunum yok.
  18. Q

O dönem bir sürü ödemem vardı bir tek tt sorun yaşıyor ama. Bana mesajda atmadılar ve davalık oluyordum "kurumsal" firmayla. İnterneti belki düzgün veriyordur ama diğer her şey çöp olduktan sonra alakam olmaz. O zamandan beri turknet kullanıyorum hiçbir sorunum yok.
  19. Q

Kurumsal dediğin firma 10 yıl öncesinden kalan OTOMATİK ÖDEMEDEKİ aboneliğimden ödemeyi çekmeyip banada haber etmemiş ve geçen gün bana dava açacaklarını öğrendim. İnternetten ödemeye çalıştım kabul etmediler, şubeye gittim sistem çöktü dediklerinden 2 gün ödeme yapamadım. En son internetten...
  20. Q

Bir kere yaptım o hatayı bir daha kapısından bile geçmem
Geri