evet hocam xne ye karar kıldım ben de sistemimde son parça ram kaldı onu bekliyorum onu aldığımda alıcam monitörü fiyatı çok oynamıyor sanırım zaten ben de...
hocam type c olanı alınca ek bi şey almam gerekmez değil mi bir de şey sorucaktım mikrofonu nasıldır profesyonel olmasına gerek yok discordda oyunda voice...
hocam typec alınca dahili ses kartı olmuyor mu içinde neden ek ses kartına 600 tl vermemiz gerekiyor o yüzden tam anlayamadım mantığını type c olan bi...
Waner 2'nin oyun performansı daha kötü Klean sv'ye göre. Waner red lion tuningine yakın yani warm ve oyunlarda daha iyi bir şey istiyorsan kiwi ears belle...
Sense pro kullanıyoru memnunum ama daha iyi bir şey almak istiyorum. CS2 rekabetçi oyunlar oynuyorum öncelik ses kasma ve müzik dinlemek vs genel kullanımda...
hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o...
benim de yaklaşık olarak böyle bi sistemim var kararımı Q27G42XNE de kılmıştım siyahların daha güzel olması falan cazip gelmişti geçmişte hiç monitör...