• Ceesry
      Ceesry, Hangi Monitörü Almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      evet hocam xne ye karar kıldım ben de sistemimde son parça ram kaldı onu bekliyorum onu aldığımda alıcam monitörü fiyatı çok oynamıyor sanırım zaten ben de...
    • Ceesry
      DM'den yollarım bir ses kaydı bakarsın
    • Ceesry
      Ceesry, Iem Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam type c olanı alınca ek bi şey almam gerekmez değil mi bir de şey sorucaktım mikrofonu nasıldır profesyonel olmasına gerek yok discordda oyunda voice...
    • Ceesry
      hocam typec alınca dahili ses kartı olmuyor mu içinde neden ek ses kartına 600 tl vermemiz gerekiyor o yüzden tam anlayamadım mantığını type c olan bi...
    • Ceesry
      kiwi ears belleyi araşıtırıcam hocam sağolun
    • Ceesry
      Waner 2'nin oyun performansı daha kötü Klean sv'ye göre. Waner red lion tuningine yakın yani warm ve oyunlarda daha iyi bir şey istiyorsan kiwi ears belle...
    • Ceesry
      Ceesry, Yardım Sense Pro Dan Hangi Iem Kulaklığa Geçilir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      +++up
    • Ceesry
      Sense pro kullanıyoru memnunum ama daha iyi bir şey almak istiyorum. CS2 rekabetçi oyunlar oynuyorum öncelik ses kasma ve müzik dinlemek vs genel kullanımda...
    • Ceesry
      hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o...
    • Ceesry
      tamamdır hıcam uzatma almayı düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor tangzu waner sg2 veya moondrop chu 2 falan nasıldır hocam bütçe aşıyor biraz iem + harici...
    • Ceesry
      hocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olur
    • Ceesry
      hocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor
    • Ceesry
      tangzu xue tao bakabilirsiniz mikrofonu da iyi diyorlar ama o çıkıntı sizi rahatsız eder mi bilemedim
    • Ceesry
      Tamam sen benim a serisi al veya patlak Çin malı psu al dediğimi nerden cıkardın? 😃 Ne yani bütçeyi zorlama diyince patlak psu mu al demek oluyor.
    • Ceesry
      Ceesry, 7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      benim de yaklaşık olarak böyle bi sistemim var kararımı Q27G42XNE de kılmıştım siyahların daha güzel olması falan cazip gelmişti geçmişte hiç monitör...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,475
Üyeler
200,946
Son üye
Acepela