Arama sonuçları: *

1. Ceesry

Hangi Monitörü Almalıyım

evet hocam xne ye karar kıldım ben de sistemimde son parça ram kaldı onu bekliyorum onu aldığımda alıcam monitörü fiyatı çok oynamıyor sanırım zaten ben de arkadaş gibi arıyordum baya mantıklı geldi xne
  2. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

hocam type c olanı alınca ek bi şey almam gerekmez değil mi bir de şey sorucaktım mikrofonu nasıldır profesyonel olmasına gerek yok discordda oyunda voice chatte falan iş görüsen yeterli
  3. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

hocam typec alınca dahili ses kartı olmuyor mu içinde neden ek ses kartına 600 tl vermemiz gerekiyor o yüzden tam anlayamadım mantığını type c olan bi modeli mantıken 600 tl daha ucuza almış oluyoruz neden aynı segment bi type c olan kulaklık yerine jak girişli alayım onu anlayamadım 1786316425...
  4. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

kiwi ears belleyi araşıtırıcam hocam sağolun
  5. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

hocam bakayım attığınız ieme bu iyi mdiir bu fiyat aralığında ilk defa görüyorhm kasanın önüne takmayı ben de düşündüm ama type c girişi yok kasamda o yüzden ya dönüştürücü alıcam ya da uzatıcı ,dac dediğiniz şey gerekli mi o kadar hocam bir de attığınız kulaklığın type cıkışı yok sanırım type c...
  6. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

tamamdır hıcam uzatma almayı düşündüm ama bütçeyi biraz aşıyor tangzu waner sg2 veya moondrop chu 2 falan nasıldır hocam bütçe aşıyor biraz iem + harici mikrofon almayı düşünüyorum 4k falan ayırıcam ikisine de
  7. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

hocam uzatıcı alınca ses kalitesi düşüyormuş sanırım bir de ek olarak bi şeyler almak istemiyorum attığınız kulaklığı da gördüm ama bütçem max3k olur
  8. Ceesry

Iem Kulaklık Önerisi

hocam sağolun çıkıntıdan ziyade kablo uzunluğu mevzusu kafamı karıştırıyor masaüstü pcde 1.20 metre az kalır gibi geliyor
  9. Ceesry

7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi?

benim de yaklaşık olarak böyle bi sistemim var kararımı Q27G42XNE de kılmıştım siyahların daha güzel olması falan cazip gelmişti geçmişte hiç monitör kullanmadım ben ama o yüzden karşılaştırmak için bir şey diyemiyorum
  10. Ceesry

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

thermal macun ve havit mikrofon nasıldır kaça düşerse alınır
  11. RAM ALINIR

Alınır RAM ALINIR

Her türlü ddr5 ram alınır sıfır veya iknce el fark etmez
  12. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

anlaıdm hocam teşekkürler va diye ön yargı var insanlarda ama baktığım incelemelere göre iyi bi va panel olduğunu ve sıkıntı olmayacağını gördüm o yüzden buna yönelicem teşekkürler yeniden 1784734760 hocam şeyi de sorucaktım ölü piksel vb durumunda aoc yetkili servis nasıldır yardımcı olurlar...
  13. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

Hocam önderdiğiniz Aoc q27g42xne monitörü alıcam sanırım daha elimde ram yok zaten biraz daha indirim bakıcam belki indirim falan olur kaç k fiyata indirim dersinis bu monitör için
  14. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

[H3 id='Lenovo+Legion+27Q-10+68C6GAC4TK+27+0.5+ms+2K+Pivot+IPS+240+Hz+Oyuncu+Monitrhocam+bu+nasldr']Lenovo Legion 27Q-10 68C6GAC4TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü hocam bu nasıldır[/H3]
  15. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

hocam anladım teşekkülrer peki Aoc q27g42xne 180hz ya 180 hz yeterli midir kullanım için fp olarak baya iyi geldi bana 12 bin nere 8k nere
  16. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

hocam öncelikle dönüşünüz için teşekkürler şu monitör nasıldır peki [H3 id='AOC+Q27G4ZR+27+260HzOC+1ms+HDMI+DP+Adaptive+Sync+HDR400+Pivot+QHD+Fast+IPS+Gaming+Monitr']AOC Q27G4ZR 27" 260Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör[/H3] marka olarak da mı bakmak lazım...
  17. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

hocam teşekkürler bu attığınız ile bu monitör arasındayım sanırım [H3 id='AOC+Q27G4ZR+27+260HzOC+1ms+HDMI+DP+Adaptive+Sync+HDR400+Pivot+QHD+Fast+IPS+Gaming+Monitr']AOC Q27G4ZR 27" 260Hz(OC) 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR400 Pivot QHD Fast IPS Gaming Monitör [/H3] 1784663175 hocam biraz pahalı...
  18. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

hocam hiç monitör kullanmadım o yüzden bilmiyorum size bırakıcam ama 27 falan iyidir herhalde
  19. Ceesry

Monitör Önerisi Arıyorum

taksit önemli değil hocam
Geri