Magegee Light 75 Çalışmıyo

Ceesry

80+
Reaksiyon skoru
44
Klavyyei gayet beğenerek kullanıyordum bi anda gitti sarj da olmuyor

• Kablo takılı durumdayken FN + Space veya FN + ESC tuşlarına 10 saniye boyunca kesintisiz basılı tutun.
  • Basılı tuttuktan sonra tuşları bırakıp 5 saniye bekleyin.
  • hocam pcye de taktım adaptöre de taktım ışık yanmıyor tepki alamıyorym
    intte bu kombinasyonu gördüm deneyebilir misin

• Kablo takılı durumdayken FN + Space veya FN + ESC tuşlarına 10 saniye boyunca kesintisiz basılı tutun.
  • Basılı tuttuktan sonra tuşları bırakıp 5 saniye bekleyin.

• intte bu kombinasyonu gördüm deneyebilir misin
denedim olmadı klavyeyi takınca tepki alamıyorum sarj olma ışığı yanmıyor pcden usb sesi gelmiyor tel adaptörüyle de olmuyor

denedim olmadı klavyeyi takınca tepki alamıyorum sarj olma ışığı yanmıyor pcden usb sesi gelmiyor tel adaptörüyle de olmuyor
en son nasıl kullandın? şarjı dolu muydu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

garantisi var mı?

en son nasıl kullandın? şarjı dolu muydu?

garantisi var mı?
hocam 2.4 le pc de kullanıyordum bi anda gitti o andan beri böyle garantisini bilmiyorum incehesaptan almıştım

hocam 2.4 le pc de kullanıyordum bi anda gitti o andan beri böyle garantisini bilmiyorum incehesaptan almıştım
ne zmana aldın bak incehesapa. typec yuvada bakabilirsin çıkar bi üfle oraya diğer uca da aynı şekil.

üfledim hocam hala tık yok
kasayı açıp düzeltemeye çalışabilirsin dicem ama yapar mısın bilmiyorum. bataryayı alıp kablolu takman lazım

bataryasız doğrudan güç ile de çalışmazsa kart bozulmuştur

kasayı açıp düzeltemeye çalışabilirsin dicem ama yapar mısın bilmiyorum. bataryayı alıp kablolu takman lazım

bataryasız doğrudan güç ile de çalışmazsa kart bozulmuştur
sabaha kadar sarjda bırakıcam sonra garantiye bakıcam garanti varsa göndericem yoksa açıcam mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,287
Üyeler
204,410
Son üye
GamerMonsterHamza
Geri