Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz belki bir geri dönüş olur. Normalde alırken warzone varsa hesapta bu içeriği içermiyor diye uyarı veriyor bağlı...
Hocam 2 saat doldurmadan oyuna birkaç defa girip çıkın. Dün ben aldım sabah 1.5 saat oynadım akşam açmaya çalışınca açılmadı oyun. Birkaç yerde araştırdım...
Hocam teknolojisiz de gayet yeterli bir kart şuan için. Teknolojisi de o kadar kötü değil gayet işinizi görür yani. Zaten fiyat performans istiyorsanız...
Hilesi makrosu çok fazla. En az 100 saat vermen gerek oyuna alışabilmek için. Arkadaşın yoksa squat modu da biraz zor. Ya mikrofonu olmayan ya da sürekli...
Gayet güzel kart 3 aydır kullanıyorum. Aralarında en belirgin olarak teknoloji farkı var. Fsr hem görüntü hem fps olarak gayet yeterli ama hala gerisinde...
Hikayeli oyun oalrak dying light 2 ve beast bitirdim. Last of us 1 oynuyorum arada fsr ve afmf açık 70 80 fps veriyor çoğu oyunda. Her oyunda rtx komple...
Rica ederim. Bana sistemi açtıkları zaman patlayacak gibi geliyor bir anda pazara tüm eşyalar yüklendiği için. Önceki fiyatından bile düşük olacaktır diye...
Şuan pazara atma kapalı. Pazartesi günü kapattılar düzenleme için. Satışta olanlar önceden koyulanlar. Muhtemelen satıştaki adedi az kaldığı için 6 dolar...