hüsnü komserim bende razer klavye ve mouse kullanıyorum 3 yıldır yazılımı bazen bozsada ki restart yapınca düzeliyor zaten ürünlerde hiç bir sıkıntı...
geçen sene fan değişimi için servis 2000 civarı ücret istemişti ondan yapmamıştım hocam bu sene 3000i geçmiştir kullanmıcağım ürüne veresim yok o yüzden...
bende ceramical ms2 var 1 aydır kullanıyorum masa gram sallanmıyor ama kalitesi cidden yok gibi bir şey tabi fiyatına oranla bu sonuç oluyor ben 3000e...
bursada 1+1 ögrenci evinde yaşıyorum doğal gaz merkezi sistem bizde max 1500tl geldi (ortlama 1200tl hatta) bu yıl merkezi olmasa taş çatlasın 2000 anca...
aynen bende öyle yaptım türktelekomu aradım ve 1 günde geldi kurdular türknet cidden rezil 10 gün bekledim gelen giden yoktu ve üstelik mesaj attılar binada...
Alınmaz diyenlere bakma kanka ben geçen sene aldım t6 modelini arkadasimsa 4 yil önce aldı abra modelini ikimizde sıkıntısız kullanıyoruz hiçbir problem yok...
bunların şerefinin olmadığını düşünüyorum 1 hafta oldu kurulum yeni abonelik talep edeli hala gelip kurmadılar aramadılar bile randevu için üstelik yalan...
Merhaba, bildiğim kadarıyla Türknet'in öyle bir uygulaması yok, olmasında zaten. Adamlar kendi altyapıları üzerinden 1000/1000 simetrik internet veriyor...