Ekran kartı için uygulamaya ihtiyacını yok zaten, ventus ya da shadow en giriş seviye sogutmaya sahip modeldir msi tarafinda sanırım. Özetle kişisel...
Bu modelle msi ventus 5070ti arasinda kaldım geminiye sorduğumda colorfulun uygulamasi rezalet msi center ventus için daha avantajlı olur dedi. Dediği gibi...
Merhaba hocam herhangi bir sorun yaşamadım canavar gibi kart. Soğutması fazlasıyla iyi 2k bf oynarken bile max 56-58 görüyor. Zaten ufak bir araştırırsanız...
hocam merhaba konunun üzerinden zaman geçmiş ama şuan bende aynı model kartı almayı düşünüyorum 55k şuanda siz kullandığınız bu süreçte herhangi bir sorun...
Yani? Giriş seviyesi modellerin soğutması başarısız falan da değil. Performans farkı da bariz. Adamın sistemi var zaten ekran kartını upgrade edecek...
hocam benim bahsettiğim orta seviye bir 5070 karttı, eğer giriş seviyesinden bahsetceksek 33-34k civarında 5070ler bulunuyor ve yine 13k fiyat farkı oluyor...
aga o kadar para vermeye değer mi sence 38-39 civarına gaming trio 5070 alırsın daha mantıklı bence ayarları da ekstrem yapmayıver ultra-high karışık oyna...