skyress007 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Laptopum Ne Kadar Eder

merhaba 6 yıllık emektar laptopumu satmak istiyorum model excalibur g770 içinde: gtx 1050 3gb 2x8 2666mhz ddr4 ram 480gb sata ssd i5 9300h işlemci win 11 home kurulu var cpu fanı bozuk gpu fanı çalışıyor ayrıyetten pili yok prize bağımlı kullanıyorum sizce ne kadar eder bilgisi olanlar...
  2. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

aynen bende öyle yaptım türktelekomu aradım ve 1 günde geldi kurdular türknet cidden rezil 10 gün bekledim gelen giden yoktu ve üstelik mesaj attılar binada tesisat sorunu var diye sözde gelmişler bu sorunla karşılaşıp gitmişler ama gelmediler bile bu kadar da yalancı bir firma işte keşke direkt...
  3. S

70 Bin TL Bütce Monster Tulpar Alınır mı Sizce ?

Alınmaz diyenlere bakma kanka ben geçen sene aldım t6 modelini arkadasimsa 4 yil önce aldı abra modelini ikimizde sıkıntısız kullanıyoruz hiçbir problem yok hatta 3 4 ay önce başka arkadaşa da aldırdık keşke para da alabilsek bu arkadaş getirmelerden hahaha ama emin ol alınır
  4. S

Türknet Btk Şikayet Sürecim

Benim interneti de 10 gün oldu hala kurmaya gelmediler ben şikayet edebilir miyim acaba daha yeni abone olarak kurulum sağlanmadığı için
  5. S

Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

bunların şerefinin olmadığını düşünüyorum 1 hafta oldu kurulum yeni abonelik talep edeli hala gelip kurmadılar aramadılar bile randevu için üstelik yalan mesaj attılar sabah işte eve geldik kablo çekilcekti ondan kuramadık diye bu ne rezillik a.... valla burda turknet altyapısı var diye...
  6. S

Masa Önerisi

Bende akşam ms2 aldım yorumlara bakarak bakalım bekliyoruz gelmesini. 1 hafta sürecek galiba teslimi
  7. S

Turknet Altyapısında Diğer Sağlayıcılar Kullanilabilir mi

Merhaba mahalleme TURKNET fiber altyapısı kurulmaya başlandı bugün. Acaba turknetin sağladığı fiber altyapiyi tt veya vodafone yada superonline gibi hatlarda kullanabiliyor muyum yoksa turknet bağlatmam şart mı sadece turknet için mi geçerli oluyor altyapi? Ayrıca ne kadar zamanda tamamlanır...
  8. S

Öneri Gainward Rtx5070 Ti Alınır mı

hocam bulursan bana da salsana 45e nerde var 1783943342 iyiyse bile max yüzde 2-3 fark vardır o da belki ama ikisi arasından her türlü asus prime alınır bence
  9. S

Öneri Gainward Rtx5070 Ti Alınır mı

Aynı paraya sabah asus prime vardı fakat stok bitmiş asus prime amazon indirimlerinde de 52.000e düşmüştü bence tekrar indirim bekle prime al
  10. S

Yardım Çok Acil Şimdi Sipariş Veriyorum Alınır mı ?

Adamlar haklı kanka alma sakın 27 inç 1080p için berbat olur
  11. S

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

kioxia exceria pro g2 1tb 9950tlye alınır mı beyler
  12. S

bu alınır mı sizce beyler kararsız kaldım bu fiyata. 990 pro iyi bir fiyata düşse alacaktım ama bu da sırıtmaz gibi sanki (gen5 desteğim var ama gen4 de okeydi)
  13. S

ekran kartı ve ssd kategorisinde hiç ürün yok gibi beklentimi hiç karşılamadı primeday
Geri