merhaba 6 yıllık emektar laptopumu satmak istiyorum model excalibur g770 içinde:
gtx 1050 3gb
2x8 2666mhz ddr4 ram
480gb sata ssd
i5 9300h işlemci
win 11 home kurulu
var cpu fanı bozuk gpu fanı çalışıyor ayrıyetten pili yok prize bağımlı kullanıyorum sizce ne kadar eder bilgisi olanlar...
aynen bende öyle yaptım türktelekomu aradım ve 1 günde geldi kurdular türknet cidden rezil 10 gün bekledim gelen giden yoktu ve üstelik mesaj attılar binada tesisat sorunu var diye sözde gelmişler bu sorunla karşılaşıp gitmişler ama gelmediler bile bu kadar da yalancı bir firma işte keşke direkt...
Alınmaz diyenlere bakma kanka ben geçen sene aldım t6 modelini arkadasimsa 4 yil önce aldı abra modelini ikimizde sıkıntısız kullanıyoruz hiçbir problem yok hatta 3 4 ay önce başka arkadaşa da aldırdık keşke para da alabilsek bu arkadaş getirmelerden hahaha ama emin ol alınır
bunların şerefinin olmadığını düşünüyorum 1 hafta oldu kurulum yeni abonelik talep edeli hala gelip kurmadılar aramadılar bile randevu için üstelik yalan mesaj attılar sabah işte eve geldik kablo çekilcekti ondan kuramadık diye bu ne rezillik a.... valla burda turknet altyapısı var diye...
Merhaba mahalleme TURKNET fiber altyapısı kurulmaya başlandı bugün. Acaba turknetin sağladığı fiber altyapiyi tt veya vodafone yada superonline gibi hatlarda kullanabiliyor muyum yoksa turknet bağlatmam şart mı sadece turknet için mi geçerli oluyor altyapi?
Ayrıca ne kadar zamanda tamamlanır...
hocam bulursan bana da salsana 45e nerde var
1783943342
iyiyse bile max yüzde 2-3 fark vardır o da belki ama ikisi arasından her türlü asus prime alınır bence
bu alınır mı sizce beyler kararsız kaldım bu fiyata. 990 pro iyi bir fiyata düşse alacaktım ama bu da sırıtmaz gibi sanki (gen5 desteğim var ama gen4 de okeydi)