skyress007 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Çözüldü✓ Msi mag 750 gls mi 850gls mi ?

iyi akşamlar hocam üründen memnun musun bende almayı düşünüyorum bir sıkıntı yaşadın mı acaba ? deneyimlerin neler
  2. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

zor oldu ama telefon uygulamasından almayı başardım
  3. S

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Heyecanlanmistim DDR 5 diye ah kado ah
  4. S

ASUS tuf gaming vg27aql5a monitör ekran sorunu

şuan hangi marka kablo ile bağlantı sağlıyorsunuz peki , aslında paugge kaliteli marka diye almıştım artık bundan sonra hangi marka alacağımı şaşırdım
  5. S

laptopa bağladığım için ve laptopta dp 1.4 girişi olmadıgı için kutudan çıkan kabloyu kullanamıyorum malesef pauggeden başka marka öneriniz var mıdır acaba ve sizde de güç kablosunda biraz gevşeklik var mı sorunun sanki onunla alaklı olabileceğini düşünüyorum,güç kablosu tam oturmuyor yerine...
  6. S

yaklaşık 2 ay oldu monitörü alalı ürünü vatan bilgisayardan almıştım son zamanlarda ekran aniden kapanıp açılıyor 1 saniye civarında bir git-gel durumu söz konusu paugge marka usb c to dp 1.4 bağlantı kablosunu kullanıyorum ... hertzi değiştirdim, overdrive kapattım sorun yine çözülmedi sizce...
  7. S

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

sipariş verilse bile iptal eder bunlar büyük ihtimal
  8. S

Yardım Asus monitör hakkında sorum var

Hocam bende de aynı monitör var galiba güç kablosunda biraz temassızlık var bazen benim monitörün ekrani da gitgel yapıyor kablo tam oturcak şekilde tasarlanmamis o yüzden diye düşünüyorum
Geri