Bu modelle msi ventus 5070ti arasinda kaldım geminiye sorduğumda colorfulun uygulamasi rezalet msi center ventus için daha avantajlı olur dedi. Dediği gibi uygulaması kötü mü acaba ve ventus modeli mi bu model mi ne düşünüyorsunuz
hocam merhaba konunun üzerinden zaman geçmiş ama şuan bende aynı model kartı almayı düşünüyorum 55k şuanda siz kullandığınız bu süreçte herhangi bir sorun yaşadınız mı,kartı hala önerir misiniz,deneyimleriniz neler ve fan sesi rahatsız ediyor mu acaba? iyi bayramlar
hocam benim bahsettiğim orta seviye bir 5070 karttı, eğer giriş seviyesinden bahsetceksek 33-34k civarında 5070ler bulunuyor ve yine 13k fiyat farkı oluyor giriş seviyesi indirimli 5070 ti ile o aradaki 12-13k ya başka sağlam ekipmanlar alınır ama yinede siz bilirsiniz...
aga o kadar para vermeye değer mi sence 38-39 civarına gaming trio 5070 alırsın daha mantıklı bence ayarları da ekstrem yapmayıver ultra-high karışık oyna 12gb yeter diye düşünüyorum. yani 5070 ile 5070ti arasındaki 15k fiyat farkına bence değmez.
Merhaba vatanda indirim var şuan 5000tl ye düşmüş siyah msi mag coreliquid i360mm soğutma sizce alınır mı msi sistem diziyorum 9700x işlemci ile kullanıcam bu soğutma yeterli olur mu? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
abdullah abinin storysinden geldim 9900x 10kya verdiler kaçırdık diye bir girdim siteye hiçbir şey yok beklediğim ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş bu muydu yani...
1779464824
bir kez daha görüyoruz ki yaparsa vatan yapar.