Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Ikea Yaz Indırımı 1 Haziran- 12 Temmuz

kanka bende almayı düşünüyorum da hangi modelini kullanıyorsunuz, sallanma yapar mı acaba? ms2 modelini düşünüyorum
  2. S

Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

Bu modelle msi ventus 5070ti arasinda kaldım geminiye sorduğumda colorfulun uygulamasi rezalet msi center ventus için daha avantajlı olur dedi. Dediği gibi uygulaması kötü mü acaba ve ventus modeli mi bu model mi ne düşünüyorsunuz
  3. S

Öneri Colorful Battleax RTX 5070TI NB EX 16GB Alınır mı, Alınmaz mı?

hocam merhaba konunun üzerinden zaman geçmiş ama şuan bende aynı model kartı almayı düşünüyorum 55k şuanda siz kullandığınız bu süreçte herhangi bir sorun yaşadınız mı,kartı hala önerir misiniz,deneyimleriniz neler ve fan sesi rahatsız ediyor mu acaba? iyi bayramlar
  4. S

RTX 5070 Ekran Kartı Önerisi

hocam benim bahsettiğim orta seviye bir 5070 karttı, eğer giriş seviyesinden bahsetceksek 33-34k civarında 5070ler bulunuyor ve yine 13k fiyat farkı oluyor giriş seviyesi indirimli 5070 ti ile o aradaki 12-13k ya başka sağlam ekipmanlar alınır ama yinede siz bilirsiniz...
  5. S

RTX 5070 Ekran Kartı Önerisi

aga o kadar para vermeye değer mi sence 38-39 civarına gaming trio 5070 alırsın daha mantıklı bence ayarları da ekstrem yapmayıver ultra-high karışık oyna 12gb yeter diye düşünüyorum. yani 5070 ile 5070ti arasındaki 15k fiyat farkına bence değmez.
  6. S

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Msi mag coreliquid i360mm alınır mı beyler msi sistem diziyorum 9700x işlemci var şuan 5k tl vatanda ne diyorsunuz 1779561570 Kanka bende aynı durumdayım galiba i360mm alacam p13 deki lcd bozulabilirmis kullandıkça o korkuttu sen ne düşünüyorsun
  7. S

🔥İndirim Msı Mag A850gls Anime Kızlı Psu Koş Koş ! - 5.935 Tl

Vatanın bu indirimleri ne zamana kadar sürer acaba msi mag coreliquid i360mm almayi dusunuyorum bende de yarın da devam eder mi acaba indirimler
  8. S

Msi İ360mm Sıvı Soğutma Alınır mı?

Merhaba vatanda indirim var şuan 5000tl ye düşmüş siyah msi mag coreliquid i360mm soğutma sizce alınır mı msi sistem diziyorum 9700x işlemci ile kullanıcam bu soğutma yeterli olur mu? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  9. S

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

Valla demiyim diyorum ama reklam ayağına yapmamıştır inşallah öyle bir şey
  10. S

İtopya Bayram Fırsatları 22 Mayıs - 7 Haziran Arası

abdullah abinin storysinden geldim 9900x 10kya verdiler kaçırdık diye bir girdim siteye hiçbir şey yok beklediğim ürünlerin hiçbiri indirime girmemiş bu muydu yani... 1779464824 bir kez daha görüyoruz ki yaparsa vatan yapar.
  11. S

Çözüldü✓ Kasayı İndirimli Parçaları Tek Tek Toplamak

Kablolama işini bende anlamıyorum parçaları toplayınca bilgisayarciya monteletcem büyük ihtimal
  12. S

kafandaki gpu uzunluğu ve sıvı soğutucu büyüklüğüne uyuyorsa alınabilir aslında neden olmasın
  13. S

2 ay kadar oldu laptopla idare ediyorum acelem yok o yüzden gpu,psu, sıvı soğutucu ve ssd kaldı alınacak
  14. S

Bende o şekilde yapiyorum şu an yolun yarisindayim kesinlikle mantıklı eğer acelen yomsa indirimi bekle öyle alırsın parçayı
  15. S

Tıraş Makinesi Karşılaştırma ve Önerisi

Bir sorunu var mı hocam tahriş etme gibi yada başka bir sorun yoksa önerir misiniz kesin,yağlama ihtiyacı falan var mı acaba yoksa ömürlük gider mi
  16. S

sinekkaydı olmayacaklar için maliyetli bir ürün oneblade ama sinekkaydıyı da en iyi yapan o galiba
  17. S

aynen bende o yüzden one blade serisini eledim direkt ama philips mi braun mu alsam karar veremedim araştırıyorum hala
  18. S

yanlış yazmışım hocam pardon mg7935 modeli olacak 7950 değil 1779107686 one blade için şekil verme özelliği kısıtlı diye biliyorum ve açıkçası bıçaklarını 4 5 ayda değiştirin diyorlar siz nadir mi sakal kesiyorsunuz acaba 2-3 yıl baya iyi süre
  19. S

Philips MG7935 ve Braun bt7540 modelleri arasında kaldım fiyat olarak çok fark yok sizce ne alayım? ayrıyetten sizler ne önerirsiniz sakal kesimi ve şekil vermek için?
  20. S

❌İndirim Bitti! VATAN BİLEŞENLER İNDİRİMİ YÜZDE 15'e döndü

dümdüz kasa olabilir ama işini fazlasıyla görür zaten o fiyata ekstra özellikli kaç kasa var
Geri