Yok hocam şöyle bilgisayarı windowstan kapatıyorum kapandı tuşa bastım açılıyor her şey tamam vga ışığı yanıyor monitör tamamen kapalı 10 saniye sonra fln...
Hocam geçen ki konuma yazan tek kişide sizdiniz zaten teşekkür ediyorum ama sorunum çözülmedi update kapalı ve sürücüyü kurarken ethernet kablosunu söküp...
Arkadaşlar bilgisayar ilk açılışta vga ışığında kalıyordu tuştan kapat aç yapmadan açılmıyordu bende sandım ekran kartından dolayı kart arızalıydı çünkü...
Hocam sorularınıza cevap veremicem ama https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZFH47F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
amazonda 9 ay peşin fiyatına 26k ya var
Güncelleme:
@Okan Demiray'ın önerdiği kablocudan kablo geldi ve taktım. 8+8+6 beslemeden sadece 6 pin'in pigtail olmasının bile tüm sistemi bozan şey...
2023 temmuzdan beridir rx7600 kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlarım bir çok kez amd kullandı ve bir çok hata aldı bu...
Çok uzun zamandır tarafsız bir yerden bakınca F/P ürünü olan AMD ekran kartlarını önerdim. Uzun yıllar boyunca kullanıp sorun yaşamamış birisi olarak; 2...