Bende bir sıkıntı yok hocam https://discordstatus.com/ buradan da takip edebiliyorsunuz sorun var mı yok mu diye sizin dpi da fln sorun oluşmuştur muhtemelen
Açık ve dürüst bir eleştiri yapıcam art niyetli değilim yanlış anlaşılmasın sadece gerçekçi olucam
-Öncelikle zaten bu dediklerinizi hatta daha fazlasını...
Hocam oynadığım oyunların sonuçlarına baktım benim aldığım değerler buna yakın bile değil fazla gösteriyor fps i valorantta 200 civarı cs dede 150-200 arası...
Ddr4 kurcalarken ddr5 e bilgi birikimi aktarabilirsen belki derdim.
Ama ben ddr5 e baktığımda ddr4 e çok fazla detay var çok detaylı terminasyonlar ve...
Hocam wheayı sen hwinfodan bakma. Olay görüntüleyicisinden de bakmayı unutma. Ben gece hwinfoda whea görmediğim halde arka planda çaktırmadan whea19...
Hocam aynı ramden 2x8 bendede var konuyu görünce yapasım gelmedi değil fakat çok bir fark olur mu acaba öyle ahım şahım bir fark yoksa uğraşmak istemiyorum...
hocam max 50 atanabilir gördüm 40-44 civarlarında geziyor max hızım keenetic modem kullanıyorum zaten 35 te kopma yaparsa snr sınırlarım alabildiğim max ı...
2 yılımı aldı proje çizdir onaylat derken bu vakite geldik şimdide aktivasyon gibi iki tuşa basacakları şeyi bekliyoruz ama gidip görüşmek en etkilisi...
Hocam benimde paket 35 lik tt 24 e kilitledi dememe rağmen açmıyorlar en son sistem izin vermiyor yalanı attılar ben ztn sistem izin verdiği için geçtim 35...