Quiwick isimli üyenin son içerikleri

1. Q

PC Vga Işığında Kalma

Hocam şimdi dışardayım yarın atsam uygunmudur geç geçerim eve
  2. Q

PC Vga Işığında Kalma

Yok hocam şöyle bilgisayarı windowstan kapatıyorum kapandı tuşa bastım açılıyor her şey tamam vga ışığı yanıyor monitör tamamen kapalı 10 saniye sonra fln monitör gri oluyor yani güç geliyor ve vga ışığı yanık kalıyor sonrasına kasadan tuşa basılı tutarak kapatıyorum açıyorum açılıyor
  3. Q

PC Vga Işığında Kalma

Hocam bu anakartlarda cmos reset gibi bir şey varmış acaba yapsak işe yarar mı ? Denedim ama bir işe yaramadı
  4. Q

PC Vga Işığında Kalma

Hocam geçen ki konuma yazan tek kişide sizdiniz zaten teşekkür ediyorum ama sorunum çözülmedi update kapalı ve sürücüyü kurarken ethernet kablosunu söküp kuruyorum hala aynı formatta atmıştım aynı ekran kartım arızalanmıştı dedim sorun karttandır değiştirdim gene aynı çözemedim şu sorunu gitti.
  5. Q

PC Vga Işığında Kalma

Arkadaşlar bilgisayar ilk açılışta vga ışığında kalıyordu tuştan kapat aç yapmadan açılmıyordu bende sandım ekran kartından dolayı kart arızalıydı çünkü yeni kart aldım 9060xt 16gb hala aynı sorun devam ediyor neyden kaynaklı olabilir ? Biosum güncel ramler memtestten geçti acaba monitör fln...
  6. Q

26 Bin TL'ye Radeon RX 9060 XT Alınır mı

Hocam sorularınıza cevap veremicem ama https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZFH47F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title amazonda 9 ay peşin fiyatına 26k ya var
  7. Q

❌İndirim Bitti! Schitec 60w Type-C To Type-C Data ve Hızlı Şarj Kablosu 6 TL

1 tane aldım gelirse dursun köşede
  8. Q

AMD Ekran Kartları Her Zaman Çöker (?)

2023 temmuzdan beridir rx7600 kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlarım bir çok kez amd kullandı ve bir çok hata aldı bu yüzden amd den nefret ediyorlar fakat dediğiniz gibi psu ları fln belirsiz markalardı benim kullandığım psu evganın supernova gt650 gold...
  9. Q

Valorant Haksız Yere Ban Yeme

hatırlamıyorum hocam ne yazdığını ama haksız yere ban yedim tarzı bir şeyler yazdı öyle çok detaya girmedi diye hatırlıyorum
  10. Q

Valorant Haksız Yere Ban Yeme

Hocam aynı şekil benim arkadaşta ban yedi ticket attığında açmışlardı denemekten zarar gelmez ticket açın
  11. Q

Hangi 9060xt 16gb Modeli Sizce ?

Yok daha almadım hocam ama peşin fiyatına 9 ay taksitten dolayı asusuda alabilirim onun dışında tip olarak xfx çok hoşuma gitti
  12. Q

anladım hocam asus amazonda peşin fiyatına 9 taksit varda ondan sordum teşekkürler
  13. Q

peki hocam bunun için ne dersiniz ? teşekkür ederim bu arada. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-asus-rx-9060-xt-dual-dual-rx9060xt-16g-128-bit-gddr6-16-gb-fiyati,1139273116.html
  14. Q

yok hocam genel olarak ptt avm ye güvenemediğimden açtım konuyu yoksa 3 fanlı almayı düşünüyorum
  15. Q

arkadaşlar şuanda bu ikisi var biri üç fanlı ama ptt den dolayı pek güvenemedim soğutma dışında bir fark oluyor mu bunlarda ? https://www.vatanbilgisayar.com/xfx-swift-radeon-rx-9060-xt-gaming-dual-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html...
Geri