Quiwick isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Sürücü Sınavından Kaldım :(

Hocam komisyon soruyor park tamam mı diye tamam demeden tekrar park yapmak istiyorum derseniz 1 hak daha veriliyor çıkıp tekrar deneyebiliyordunuz ama dubaya vurunca o hak var mı yok mu bilmiyorum. Ben alalı 2 yıl oldu en azından bizim hoca öyle demişti.
  2. Q

🔥İndirim Segotep Fz6 Pro Hava Soğutma 1300tl

214xt var alıp almamak arası git gel yapıyorum :D
  3. Q

Gaminggentr Teknik Servis İlgisizliği

Arkadaşlar merhaba, Bende MonsGeek M1V5-SP VIA model bir klavye var. Geçenlerde forumda; rastgele tuş takılı kalması, tuş basmaması tarzındaki sorunlarım için "Deneyebileceğim bir şeyler var mı?" diye bir konu açmıştım. O konudan sonra klavyeyi garantiye yolladım ve bugün klavye bana geri...
  4. Q

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bir tane yedek AULA F75 var satıp bundan alasım var yedek olarak çok hoş duruyor
  5. Q

Altyapı Çalışması Yarıda Kesildi

İnş halledersiniz hocam ben 2 yıldır direklerde duran kazısı yapılan fiberi çektiremedim müdürle konuşmama rağmen
  6. Q

Bağlı olduğunuz Telekom genel müdürlüğü hocam bide ya orda ki müdürü yada alt yapı birimini darlarsan daha iyi olur
  7. Q

Hocam benim arkadaşın başına gelmişti aynısı 3 ay fln yapmadılar müdürlüğe gidip darlayın derim yoksa zor işiniz
  8. Q

Monsgeek M1 V5-Sp Via Tuş Basmama ve Takılma Sorunu

Arkadaşlar başlıktaki klavyeye sahibim ve 1-2 haftadır rasgele tuş basmama ve oyun oynarken fln sağ sola yürürken takılı kalıyor vb o tarz sorunlar oluyor bugünde statik elektrik çarptı klavyeye dokunurken bundan kaynaklı pcb zarar görmüş olabilir mi ? yapabileceğim deneyebileceğim bir şeyler...
  9. Q

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

farklı renklerde var hocam hala iyi bakın
  10. Q

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam bağladığımda güven müven şeyleri çıkıyor işte hepsine izin veriyorum itunes e de bir şeyler geliyor onlara da izin veriyordum bağlanıyordu otomatik
  11. Q

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam bende kabloyla itunes açıkken bağlanıyordu sadece başka türlü bende bağlayamadım ip11 mobil verisini
  12. Q

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Hocam bu açıkken oyunlara girsek sorun olur mu ? Standart kullanıma devam edin demişsiniz ama emin olamadım.
  13. Q

Pc Vga Işığında Kalıyor

Win 11 kullanıyorum hocam ama gene bir ddu ile temiz kurulum deneyeyim.
  14. Q

Pc Vga Işığında Kalıyor

Hocam DDU ile temiz kurulum yaptım windows update seçeneğini de kapatmıştım ama format şart mı diyorsunuz
Geri