Quiwick isimli üyenin son içerikleri

1. Q

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Bir tane yedek AULA F75 var satıp bundan alasım var yedek olarak çok hoş duruyor
  2. Q

Altyapı Çalışması Yarıda Kesildi

İnş halledersiniz hocam ben 2 yıldır direklerde duran kazısı yapılan fiberi çektiremedim müdürle konuşmama rağmen
  3. Q

Bağlı olduğunuz Telekom genel müdürlüğü hocam bide ya orda ki müdürü yada alt yapı birimini darlarsan daha iyi olur
  4. Q

Hocam benim arkadaşın başına gelmişti aynısı 3 ay fln yapmadılar müdürlüğe gidip darlayın derim yoksa zor işiniz
  5. Q

Monsgeek M1 V5-Sp Via Tuş Basmama ve Takılma Sorunu

Arkadaşlar başlıktaki klavyeye sahibim ve 1-2 haftadır rasgele tuş basmama ve oyun oynarken fln sağ sola yürürken takılı kalıyor vb o tarz sorunlar oluyor bugünde statik elektrik çarptı klavyeye dokunurken bundan kaynaklı pcb zarar görmüş olabilir mi ? yapabileceğim deneyebileceğim bir şeyler...
  6. Q

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

farklı renklerde var hocam hala iyi bakın
  7. Q

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam bağladığımda güven müven şeyleri çıkıyor işte hepsine izin veriyorum itunes e de bir şeyler geliyor onlara da izin veriyordum bağlanıyordu otomatik
  8. Q

Yardım Pc Mobil Verime Bağlanmıyor

Hocam bende kabloyla itunes açıkken bağlanıyordu sadece başka türlü bende bağlayamadım ip11 mobil verisini
  9. Q

R5 7600 İçin Curve Optimizer -50 Değer İyi mi? Anlayanlar Yardımcı Olabilirler mi?

Hocam bu açıkken oyunlara girsek sorun olur mu ? Standart kullanıma devam edin demişsiniz ama emin olamadım.
  10. Q

Pc Vga Işığında Kalıyor

Win 11 kullanıyorum hocam ama gene bir ddu ile temiz kurulum deneyeyim.
  11. Q

Pc Vga Işığında Kalıyor

Hocam DDU ile temiz kurulum yaptım windows update seçeneğini de kapatmıştım ama format şart mı diyorsunuz
  12. Q

Pc Vga Işığında Kalıyor

Arkadaşlar sabah bilgisayarı ilk açtığımda VGA ışığında kalıyor tuşa basıp resetledikten sonra açılıyor bunun nedeni ne olabilir bunun dışında sistemde herhangi bir anormallik göremedim. PC yi komple söküp temizledim geri taktım DP kablosu kullanıyordum HDMI ile değiştirdim hala aynı. Neler...
  13. Q

Rehber Primocache ile Düşük Ssd/Flaş ile Hdd Hızlandırmak! |Rehber|

Sizi görmeyeli çok oldu hocam elinize sağlık deneyeceğim.
  14. Q

Discord Çöktü mü ??

https://discordstatus.com/ çöktü hocam burdan bakabilrisiniz
  15. Q

🔥İndirim 💥Attack Shark X3 PAW3395 MOUSE - 1053 TL 💥

%20 kupon tanımlamıştı hocam bide konudaki kupon kodunu kullanınca 900 e düşüyordu da %20 olan tükenmiş sanırım
Geri