Quiwick isimli üyenin son içerikleri

1. Q

Yardım Bet Sitesi SMS'leri Bıktırdı!

Bendede yeni başladı 1 haftadır günde 5-6kere atıyorlar ya
  2. Q

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Bende abimin karta gönderdim aynı durum oldu hocam var mı bir geliş me ?
  3. Q

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

razer gold da işe yarıyor mu ?
  4. Q

İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

Hocam süreci hiç bir şey hızlandırmıyor tedarikçi firmadan haber bekliyoruz deyip duruyorlar. Öneri fln sunulmadan bana G25F2 monitörünü gönderdiler kargo geldi ne geldi diye düşünürken monitör gelmişti böyle oldu herhangi bir bilgi vb. mail asla gelmiyor.
  5. Q

50k Bütçe oyun için laptop önerisi

Toplam 50k bütçem var oyun için laptop bakıyorum önerileriniz nelerdir? Herkese teşekkürler.
  6. Q

2.5k mekanik klavye önerisi

Arkadaşım için mekanik klavye bakıyoruz tercihen ekranlı istiyor 2.5k bütçesi var ekranlı ekransız önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler herkese.
  7. Q

Güncel kullandığınız ekipmanlar neler?

Kulaklık:Havit H2002P Klavye:Monsgeek M1V5 VİA Mouse: AJ159APEX
  8. Q

Düşük bütçe gamepad önerisi

Çok bütçem yok 600tl civarına gamepad önerisi yapabilirmisiniz şimdiden teşekkürler.
  9. Q

Yardım Türk Telekom Fiber Kutu'da Sinyal Yok

hayırlı olsun hocam
  10. Q

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

Yine olsa yine yaparım :D
  11. Q

İtopya Üst Düzey İlgi Maşallah (!)

G24F2 yi bende gönderdim hocam değişim çıktı eylülün 22 sinde talebimi ilettim vb.. tabi bu sırada bana asla bilgi vermediler servisi aramasam değişim çıktığını da söylemeyecekler neyse o günden bu güne kadar mail ve telefonla darladım her seferinde tedarikçi firmadan bilgi bekliyoruz dendi ve...
  12. Q

Usb 3.0 girişi !!!!!

Takılıyor olması lazım hocam benim portlarda bu şekil kullanabiliyorum yanlış takıyor olmayasınız ?
  13. Q

Valla hocam 22 sinde rapor çıkmış 23 ünde servisi aradım servis söyledi mail attık söylersiniz diye öyle öğrendim değişim çıktığını ardından raporda yazan distribütörü aradım onlar artık biz bakmıyoruz fln dedi iyice darlayınca arena bilgisayardan dönüş bekliyoruz dediler şuan itopya ve arena...
  14. Q

bana daha öneri yapmadılar hocam 1 hafta oldu bide ürün kargo süreci fln olucak
  15. Q

Hocam sizin değişim kararı çıktıktan sonraki süreç kaç gün sürdü ?
Geri