Bende bir sıkıntı yok hocam https://discordstatus.com/ buradan da takip edebiliyorsunuz sorun var mı yok mu diye sizin dpi da fln sorun oluşmuştur muhtemelen
Hocam oynadığım oyunların sonuçlarına baktım benim aldığım değerler buna yakın bile değil fazla gösteriyor fps i valorantta 200 civarı cs dede 150-200 arası değişken bi fps e sahibim ve iki oyunda da 450+ gösteriyor site
Hocam aynı ramden 2x8 bendede var konuyu görünce yapasım gelmedi değil fakat çok bir fark olur mu acaba öyle ahım şahım bir fark yoksa uğraşmak istemiyorum işlemci r5 5500
hocam max 50 atanabilir gördüm 40-44 civarlarında geziyor max hızım keenetic modem kullanıyorum zaten 35 te kopma yaparsa snr sınırlarım alabildiğim max ı almaya çalışıyorum da her yerden arızalar
Hocam benimde paket 35 lik tt 24 e kilitledi dememe rağmen açmıyorlar en son sistem izin vermiyor yalanı attılar ben ztn sistem izin verdiği için geçtim 35 e online işlemlerden anlamıyorum gerçekten
Hocam başıma geldi fakat çözümü bende bulamadım bende mavi ekran fln da veriyor minidump a bakmıştım vanguard bir şeyleri engellemeye çalışırken fln bellek bütünlüğü vb.. bozuyormuş düzelsin diye sistemi kurcalamayın boşuna ben kurcaladım gene bir şey değişmedi çünkü vanguard sağolsun artık...
Hocam bu süreç kaç ay sürdü yazıyorsa görmedim kusura bakmayın. Benim buraya 2 sene önce rezil alt yapım arızalanınca müdürlüğe gidip müdürle konuşmam sonucunda fiber omurgası çizildi 1 hafta sonra kazı vb yapıldı aşağılarda ardından 48lik air fiber kablolarını direklere dolayıp ses seda...