teşekkür ettim arkadaşlar bendeki bu arızalı kartı parça vb için satabilirmiyiz acaba ? görüntü vb veriyor ekran kartına çok abanmayan oyunlarda sorun yapmıyor ama boştayken ve yükteyken çökme yapıyor
Arkadaşlar kısa bir süre önce ekran kartım arızalandı yaptığım testler sonucunda bilgisayarcı bir abiyle konuştum sen sorunu zaten çözmüşsün bakmaya değmez yapsak bile tutmaz dedi o yüzden sıfır veya ikinci el ekran kartı ne önerirsiniz ve kaça bulabilirim yazarsanız sevinirim. Bütçe olarak 15k...
garantisi yok hocam mlsf yarın bir arkadaşın sistemde denicem bide arkadaşın ekran kartını benim sistemde denerim sorunu netleştirirsek artık bir bilgisayarcıya göstermek lazım
@Okan Demiray Hocam sanırım yazılımsal değil sorun 1050ti da 1 saat boyunca bir sorun çıkmadı yarında arkadaşın sistemde deneyeceğim ekran kartını tam belli olur o zmn da sizce sorun ne olabilir vram vb diyor internette ama ?
1785781378
Test devam etsin mi bir sorun yok gibi ama cevabınıza göre bırakıcam
1785781478
yapay zeka cmd den komutla açtırdı o iki seçenek artık var hocam ama tikli değiller kapalılar ztn
Şimdi yaptım hocam pardon max fan hızıymış o şuan 3500rpm de çalışıyor
1785779972
Hocam birde shadow of war oynarken 10dk da bir kernel 141 verip oyun siyah ekrana düşüyor gidiyordu peak palworld tarzı oyunlardada aynısını yaşadım fakat bunun kadar sık olmamıştı testte bakıncq şuana kadar bir...