Elimde 2x8 Crucial ballistix 3200mhz cl16 ramler var bunları elimden kaça çıkarabilirim 32gb a geçmek istesem yada 2x8 daha alsam sorunsuz kullanabilirmiyim ?
Arkadaşlar bilgisayarı ilk açtığımda VGA ışığında kalıyor reset atmadan açılmıyor ama sadece ilk açtığımda yapıyor bunu memory try it ile ramleri kurcalarken anakart kitlenmişti bios pilini söküp sıfırladıktan sonra olmaya başladı yada öyle denk geldi bilmiyorum neler yapabilirim yardımcı...
işlemlerin vb 60 a kadar düştüğünü görmüştüm bu yüzden aktif kullanan varsa akıl almak için konuyu açtım hocam teşekkür ediyorum pek fark etmiyorsa pro dan devam edeyim
Arkadaşlar CPUİD virüs olayından sonra format atmak için bahanem oldu ve Windows 11 IoT Enterprise LTSC yi denemek istiyorum aktif olarak kullananlar varsa oyunlarda vb. herhangi bir sorun var mı yok mu deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum. Birde iso dosyasını nerden indirmem gerekiyor ...
Valla hocam aynısı bendede oluyor oynamayı bıraktım bu yüzden bir anda sistem kitleniyor tepki vermiyor gücü kesmem gerekiyor vb. 1 kere log bıraktı ondada vanguard kaynaklı olduğu yazıyordu başkada log göremedim çözümde bulamadım
Yok hocam ben monitörü direkt adama verdim hiç bana kod mod verilmedi siteden de takip edemedim sms te gelmedi monitörün ellerine ulaştığının bilgisini itopyadan almıştım