Hocam emeğiniz için teşekkür ediyorum öncelikle ikinci olarak bu tarz klavyelerin public kullanıcılar tarafından modlanmış yazılımlarını vb.. nasıl bulabiliriz aynı sizin yapıp paylaştığınız gibi internette bir çok kez bakındım fakat bulamadım
Hocalarım benimde 2024 aralık ayında direklere havai fiber 48 lik fiber optik kablo koyup gittiler ondan sonra gelen giden olmadı yapabileceğim bir şey var mı öneriniz yada böyle bir süreç yaşamış arkadaşlar ne yapabilirim ?
Hocam aynı süreci bende yaşadım ve ben ne monitör kargodayken ne ellerindeyken ne servisteyken hiç bir şekilde haber alamadım sonra cuma günü kargo geldi ne geldi diye düşünürken G25F2 monitör kutusunu gördüm 15 günde fln değişim yapıldı
Crucial ballistix 2x8 3200mhz cl16 ramlerim var anakartım b450 tomahawk max2 4 slotlu aynı mhz aynı cl değerine sahip 2x8 başka ramler taksam sorun yaratır mı ?
Hocalarım win 11 e geçtiğimden beri şöyle saçma sapan bir hata oluyor alt tab atınca düzeliyor ama her seferinde yapması biraz sinir bozucu discord da flnda değişik hatalar oluyor varmıdır önerileriniz ?
Ekran kartı Driverı fln güncel.
Ekran kartım RX7600
işlemcim R5 5500