Arama sonuçları: *

1. Q

Ekran Kartı Önerisi Lazım

teşekkür ettim arkadaşlar bendeki bu arızalı kartı parça vb için satabilirmiyiz acaba ? görüntü vb veriyor ekran kartına çok abanmayan oyunlarda sorun yapmıyor ama boştayken ve yükteyken çökme yapıyor
  2. Q

Ekran Kartı Önerisi Lazım

Arkadaşlar kısa bir süre önce ekran kartım arızalandı yaptığım testler sonucunda bilgisayarcı bir abiyle konuştum sen sorunu zaten çözmüşsün bakmaya değmez yapsak bile tutmaz dedi o yüzden sıfır veya ikinci el ekran kartı ne önerirsiniz ve kaça bulabilirim yazarsanız sevinirim. Bütçe olarak 15k...
  3. Q

Stres Testinde Çökmeyen Ekran Kartı Oyunlarda Çöküyor

inş hocam teşekkür ettim her şey için.
  4. Q

garantisi yok hocam mlsf yarın bir arkadaşın sistemde denicem bide arkadaşın ekran kartını benim sistemde denerim sorunu netleştirirsek artık bir bilgisayarcıya göstermek lazım
  5. Q

Thermalright Assassin X 120 Refined Se ARGB Black 919,08tl

214xt yi değişmeye değmez herhalde değil mi
  6. Q

@Okan Demiray Hocam sanırım yazılımsal değil sorun 1050ti da 1 saat boyunca bir sorun çıkmadı yarında arkadaşın sistemde deneyeceğim ekran kartını tam belli olur o zmn da sizce sorun ne olabilir vram vb diyor internette ama ?
  7. Q

1785781378 Test devam etsin mi bir sorun yok gibi ama cevabınıza göre bırakıcam 1785781478 yapay zeka cmd den komutla açtırdı o iki seçenek artık var hocam ama tikli değiller kapalılar ztn
  8. Q

Hocam bende o menüde uyku ve kitle var sadece win 11 pro kullanıyorum
  9. Q

Evga supernova gt650w gold plus full moduler psu var hocam sistemi yazayım kusura bakmayın 1785780622 Sapphire pulse Rx7600 R5 5500 B450 tomahawk max ıı Samsung 970evo plus 1tb 2x8 crucial ballistix 3200mhz cl16 ram Evga spuernova gt650 gold plus full moduler psu Vento neotune vg07f kasa Sistem...
  10. Q

Şimdi yaptım hocam pardon max fan hızıymış o şuan 3500rpm de çalışıyor 1785779972 Hocam birde shadow of war oynarken 10dk da bir kernel 141 verip oyun siyah ekrana düşüyor gidiyordu peak palworld tarzı oyunlardada aynısını yaşadım fakat bunun kadar sık olmamıştı testte bakıncq şuana kadar bir...
  11. Q

Hiç ayar yapmadım hocam kendi otomatik sorun olur mu ki 2600rpm de ztn amd adrenalinde max görünüyor hocam birde
  12. Q

açık hocam şuanlık böyle
  13. Q

Tamamdır hocam teşekkür ettim test bitince dönüş yaparım.
  14. Q

Hocam kaç dk yapayım bunu
  15. Q

Arkadaşlar elimde Sapphire Pulse RX7600 ekran kartı var son 2 haftadır çoğu oyunda çöküyor oyunlardan attığı zaman LiveKernelEvent 141 hatası verip duruyor. Ramleri vb.. windowsun kendi aracıyla test ettim sorun çıkmadı işlemcide de sorun yok elimde eski bi 1050ti vardı onu takıp denedim...
  16. Q

🔥İndirim İncehesap 23.00 İndirimi (Monitör)

Bendede 6k lık kulaklık varmış sile basıyorum silinmiyor o sıra stok bitti
  17. Q

valla hocam 23:02 de bitti diye gördüm ben ama :D
  18. Q

Süpürdüler valla
  19. Q

Ekran Kartı Testi Nasıl Yapılır

Hocam herhangi bir sorun çıkmadı ramlerden yapar mı acaba böyle bir şey ne dersiniz
Geri