Arama sonuçları: *

1. Q

2 farklı ram sorun yaratır mı ?

Hocam o kombo neymiş ya :D 1767475094 önerdiğiniz marka model var mı hocalarım 2.elde bakacağım
  2. Q

anladım hocam teşekkürler peki 2.elde ram alırken nelere bakmam gerekir ?
  3. Q

Crucial ballistix 2x8 3200mhz cl16 ramlerim var anakartım b450 tomahawk max2 4 slotlu aynı mhz aynı cl değerine sahip 2x8 başka ramler taksam sorun yaratır mı ?
  4. Q

Aradaki fiyat farkına değer mi ?

Arkadaşlar Gigabyte RX9060xt gaming oc 16gb modeli ile Sapphire Pulse rx9060xt gaming oc modeli arasındaki fiyat farkına değer mi ?
  5. Q

Win 11 geçtiğimden beri olan hata

Hocalarım win 11 e geçtiğimden beri şöyle saçma sapan bir hata oluyor alt tab atınca düzeliyor ama her seferinde yapması biraz sinir bozucu discord da flnda değişik hatalar oluyor varmıdır önerileriniz ? Ekran kartı Driverı fln güncel. Ekran kartım RX7600 işlemcim R5 5500
  6. Q

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif

Benim telefon numarası başka hesapta kalmış hesabı da bulamadım hepsiparayı kullanamıyorum :D
  7. Q

İnternet hızınız kaç ?

Türktelekom
  8. Q

O7 1050ti artık emekli

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
  9. Q

Çözüldü✓ Arızanın ne olduğunu bilmiyorum

RX7600 r5 5500 var hocam benim sistemde
  10. Q

Çözüldü✓ Arızanın ne olduğunu bilmiyorum

win 11 e geçtiğimde bu tarz şeyler bendede olmaya başladı hocam benim chrome de fln da sekmeler iç içe giriyor
  11. Q

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

İOS ta burda görünüyor bulamayanlar için
  12. Q

Max 1000tl civarı mouse önerisi

Arkadaşım için mouse bakıyoruz max 1000tl bütçesi var tabi daha uyguna olursa daha güzel olur bu bütçelerde ne önerebilirsiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.
  13. Q

AMD 25.11.1 güncellemesi??

rx7600 kullanıyorum en stabil sürüm hangisidir bilen arkadaşlar söyleyebilir mi rica etsem
  14. Q

🔥İndirim F/P Mekanik MageGee Klavye İndirimleri

Hangisini önerirsiniz arkadaşlar ?
  15. Q

Yardım Bet Sitesi SMS'leri Bıktırdı!

Bendede yeni başladı 1 haftadır günde 5-6kere atıyorlar ya
  16. Q

🔴Papara’nın faaliyet izni iptal edildi!🔴 (Papara açıklama yaptı)

Bende abimin karta gönderdim aynı durum oldu hocam var mı bir geliş me ?
  17. Q

🔥İndirim BYNOGAME CUMHURİYETE ÖZEL 102 TL İNDİRİM

razer gold da işe yarıyor mu ?
  18. Q

İtopya değişim/iade ne yapmalıyım

Hocam süreci hiç bir şey hızlandırmıyor tedarikçi firmadan haber bekliyoruz deyip duruyorlar. Öneri fln sunulmadan bana G25F2 monitörünü gönderdiler kargo geldi ne geldi diye düşünürken monitör gelmişti böyle oldu herhangi bir bilgi vb. mail asla gelmiyor.
  19. Q

50k Bütçe oyun için laptop önerisi

Toplam 50k bütçem var oyun için laptop bakıyorum önerileriniz nelerdir? Herkese teşekkürler.
Geri