üniversite stajı ise defteri sadece son gün imzalatmak ve kaşeletmek için götürmen yeterli ama senden sorumlu kişiye de danış belki okumak ister. İlk gün iş sağlığı eğitimi ya da staj boyunca yapacağın şeylerden bahsederler. Bilmen gereken yerleri gösterirler eğitim tarzı olur yani. Ondan...
Aldığım ilk 1-2 ay ufak tefek driver hataları alıyordum. Son 3-4 aydır neredeyse hiç hata almadım. 2k'da hiç sıkıntı yaşamadan çok rahat oynuyorum gayet ideal. 9070 alabiliyorsanız kesinlikle daha iyi ama 9060xt'de yetecektir gayet. Sonradan rami de 32 yapınca daha da rahatladı sistem.
Bazılarında expo çalışmama gibi durum olabiliyor colorful kartlarda elle kendin yapınca oluyor diye biliyorum. Ayrı ayrı alınca oluyor genelde dual kitte yaşayan görmedim o sorunu.
Stajdan dolayı vakit yok ikinci el zor o yüzden telefona ya da bilgisayara erişimim olmuyor. Şansa denk gelirsem anca öyle olur belki de o da zor. Birde elimde zaten 1 tane var aynısını denk getirmekte sıkıntı.
Her marka için değişiyordur bence o yüzden bilemiyorum. Ben normal düz yapıştırıcı kullanmıştım ama biraz fazla sıktığım için kabarıklık oluşmuştu. Çok açılmadığı sürece ellemenizi önermem yüzeye zarar verebilirsiniz. 1 sene daha kullanacaksanız o tarafa dikkat ederek kullanın bence daha çok...
Yapışkanı kalkmış muhtemelen genelde yapıştırıcı ile yapıştırıyorlar dikişsiz olanları sanırım. Eski logitech mousepadim vardı o da köşelerden yavaş yavaş açılmıştı bu şekilde. Arkadaşın da dediği gibi değiştirdiğiniz zaman dikişli olmasına dikkat edin.
Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz belki bir geri dönüş olur. Normalde alırken warzone varsa hesapta bu içeriği içermiyor diye uyarı veriyor bağlı olmaması lazım ama siz desteğe yazın bence.