Steam desteğe yazmayı deneyebilirsiniz belki bir geri dönüş olur. Normalde alırken warzone varsa hesapta bu içeriği içermiyor diye uyarı veriyor bağlı olmaması lazım ama siz desteğe yazın bence.
Hocam 2 saat doldurmadan oyuna birkaç defa girip çıkın. Dün ben aldım sabah 1.5 saat oynadım akşam açmaya çalışınca açılmadı oyun. Birkaç yerde araştırdım ama çözüm bulabilen de yoktu aradığım kadarıyla iade ettim. Dikkat edin ona. Ben sadece death match gibi birkaç mod arattım ama 2-3 dk sürdü...
Hocam teknolojisiz de gayet yeterli bir kart şuan için. Teknolojisi de o kadar kötü değil gayet işinizi görür yani. Zaten fiyat performans istiyorsanız düşünmenize gerek bile yok alın geçin yıllarca kullanırsınız. Driver sorunu olarak biraz hangi sorun olduğuna ve size de bağlı ben yaşadığım...
Hilesi makrosu çok fazla. En az 100 saat vermen gerek oyuna alışabilmek için. Arkadaşın yoksa squat modu da biraz zor. Ya mikrofonu olmayan ya da sürekli boş konuşan hakaret eden tipler geliyor. Başlayacaksan günlük 1 saat bot modu oluyor orda alışmaya çalış ve solo gir başlangıçta alışmak için
Gayet güzel kart 3 aydır kullanıyorum. Aralarında en belirgin olarak teknoloji farkı var. Fsr hem görüntü hem fps olarak gayet yeterli ama hala gerisinde nvidianın. Bunun dışında aradaki fiyat farkına değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Hala driver sorunları az da olsa var birkaç defa sorun...
Hikayeli oyun oalrak dying light 2 ve beast bitirdim. Last of us 1 oynuyorum arada fsr ve afmf açık 70 80 fps veriyor çoğu oyunda. Her oyunda rtx komple açmıyorum oyuna göre de önemsiz 1 2 ayarı kısıyorum gayet akıcı oluyor. FPS değerleri tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi 70'in altına...
Rica ederim. Bana sistemi açtıkları zaman patlayacak gibi geliyor bir anda pazara tüm eşyalar yüklendiği için. Önceki fiyatından bile düşük olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü 3 gündür kimse pazara eşya koyamıyor daha ne kadar süreceği de belli değil. Çoğu legendary eşya 6-50 cent arası filandı...
Şuan pazara atma kapalı. Pazartesi günü kapattılar düzenleme için. Satışta olanlar önceden koyulanlar. Muhtemelen satıştaki adedi az kaldığı için 6 dolar şuan yoksa legendary itemlar daha ucuz oluyor genelde. Açıldığı zaman düşecektir muhtemelen fiyatı.
Bir ara bende de böyle olmuştu sonra kendiliğinden ya da başka sürümü gelince düzelmişti. Sorunsuz çalışıyor ise uygulama çok kurcalamaya gerek yok gibi.