İade olayı olması lazım. Amazon'da listelendiyse ve aynı fiyatsa Amazon tercih edin. Trendyol ve Hepsiburada bence halen müşteriye zorluk çıkarmaya devam...
O bütçelerde sorunlu model neredeyse yok. Bellek fiyatları zam yemeden önce atıyorum Kingston NV3 yakın fiyata Kingston Renegade alınıyordu. Renegade DRAM'i...
Bağlantısı lazım, alanların 7/24 forumda gezen insanlar olduğunu sanmıyorum. Genelde videodan görüp alanlar daha çok oluyor. Veya uygun diye işletmeler de...
Dün beyazı 2k ya düşünce aldım , memnun kalırım büyük ihtimal . İem kulak sağlığı için biraz daha sıkıntılı özellikle benim gibi uzun süre kullananlarda o...
Ses kalitesinde Valorant ve CS2'de işinizi görür, BF6 oynarken yetersiz geldiği (tank, uçak vb. oluşturduğu kaostan duymak zorlaşıyor, onda da sakin...
Hangi Havit kulaklığını kullandınız? Bazen ağırlıktan çok tasarım, ped vb. de etki ediyor. H2015 PRO mesela H2002P, H2002BG gibi kulaklıklara göre daha...
Bu bütçedeki manyetikler sessiz olmuyor ya, sessiz manyetik için ₺2500 falana çıkması lazım bütçenin. Bu bütçedeki mekanik, manyetik klavyelerin çoğu...
Yukarıda önerdiğim klavyelerde %75 hariç tamamı beyaz. Yanlış renklere bakıyor olabilirsiniz. Bütçe ₺300 artsa da açıkçası seçenekler değişmeyecek. Bu...
JBL 520BT konforsuz bayağı ya, millet pek anlamadığından çok satan ürün. Ses kalitesi de çok iyi değil.
Onun yerine bağlantıdaki ürünlerin incelemelerine...
Ses kalitesi daha iyi olur, ama ses şiddetinde 60mm göre düşük kaldığı yerler olabilir. Ayrıca kablosuz kulaklıklar, kalitesi de olsa her zaman kabloluya...
Hissiyat değil de dediğim sebeplerden, Avrupa'da çoğu ürün için geri dönüştürülmüş ürün kullanma şartı var. Atıyorum %40-60 civarında olması lazım. En...