Selamlar arkadaşlar. Hakkında Türkçe bir inceleme görmediğim bu kulaklık için ufak çaplı bir inceleme yazmak istedim. Kulaklığımız ATK Horizon mikrofonlu ve...
Epey sayfasında DRAM gözükmüyor. Depolama için kullanacaksanız DRAM çok da şart değil.
https://www.epey.com/sabit-disk/kioxia-exceria-heatsink-2-tb.html
Arkadaşın attığı sistemde anakart yükseltmeyi unutmayın. Hatta sıvı soğutma da yükseltilebilir. Ama bence Technopat, Techolay gibi bu konularda daha aktif...
Stranded Deep ve The Forest aşırı eski ve ada konseptinde geçen, görselliği çok da detaylı olmayan oyunlar. GTA V gibi bir sürü detayı olan açık dünya...
Senin sistemine benzer bir sistem 100 FPS en düşük ayarlarda görüyor. Ayarların biraz daha yüksekse normal. Bir de girdiğin sunucudaki insan ve bina...
FIFA genel olarak PC'de berbat çalışan bir oyun. NBA da benzer sorunları olan bir oyun. Eğer çok oynuyorsanız ve ekstra bütçe çıkarsa, ben bu oyunlar için...
Bu bütçe aralığından ₺1300-1500 civarına H2002P vardı. Ama stokları olmadığından, elinde olan 2-3 satıcı da ₺1800-2000 satıyor. O fiyatları etmeyeceğinden...
AMD RT ve PT tarafı PS6 ve yeni ekran kartlarında öne çıkacak. Açıkçası firmalar şimdiden RT, PT, Ray Recon vb. çok fazla kullanmaya başladılar. AMD 90K...
Kapsama alanından çok Wifi 6 trafiği iyi denetlediğinden artık olması gereken bir ayar. Birden fazla kablosuz cihaz bağlanıyorsa, Wifi 6 altında bol bol...
Ben bu yazılımları çok kurcaladım ve kullandım. Kullandıktan 1 ay sonra format atmak zorunda kaldım. Windows örümcek ağı gibi ve o ağlardan birine bile...
Hayır, Discord'da konuşurken simge durumuna küçültebilirsin daha az kaynak tüketir. Gerçi Discord'un çok büyük etkisi yok. Ama 32 GB bellek aldığında...