İşlemcinin 12 MB L3 önbelleği var, FPS'in normal sorun yok.
1782940836
5500'den daha düşük L3 önbellek var, açıkçası 300 istikrarlı aldığınızı sanmıyorum...
Kulaklığa göre değişiyor ya, eğer %100 rahatsız ediyorsa kısabilirsin. Şart değil yani, ben 2040D denedim onda %100 yapmak gerekiyor. Kulaklığın kulağı...
1. yöntemi yaptım, 4 yıldır kulaklığı leş gibi kullanıyormuşum devrim yaşadı kulaklarım. sağ ol başkan
herkese öneriyom
1782925131
yalnız sesi %100'de nasıl...
Bağlantıda önerdiklerimi yapabilirsin. Ama bana sorun AMD sürücü veya ayar sorunu gibi geldi. AMD tarafında forumda takılan üyelerden hiç faydalı bir öneri...
Oyun sunucuları ve o ani yükselmelerin etkisi de var. Ben de CS2 oynarken 50 pingden bazen 60 oluyor. Hatta hile çok yaygın oyunlarda, düşman takımın...
Orada ISS'ler nasıldır bilmiyorum. Ama ilk olarak kullanılan modem iyi değilse sorunlara yol açar. En düşük Wifi-6E bir ve kaliteli yazılımı olan modem...
Şu ana kadar 3311, 3950 sensörlü fareler kullandım. Bunların arasında net fark var. FPS oynarken 3311 180 dönerken falan takılmalar veya HS atman gerekeyen...
8K Hz farede çok da önemli değil. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor bile.
Önemli olan sensör 3395 üstü FPS için ideal.
MCU güç tüketimini azalttığından...
Dipnot: Rampage ve Gamepower'ın bu mouse padlerini denemek için aldım. Rampage alınabilir, ama Gamepower fiyatını hak etmiyor.
Claws'ın ₺180 kare mouse...
ATK, Wraith, Kensei veya KlasseGear dikişli ₺1000-2000 arası mouse padleri gayet iyiler. Kendi kullanımınıza ve tasarıma göre tercih edin. Ben sadece speed...
Rengine takılmazsanız ATK A9 Plus bu bütçede en ideal seçenek.
https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49299995132097...
Rica ederim, ileride bütçe bulursanız ses kartlarını da düşünün. Apple DAC telefon için uygun olsa da, kablo kopma gibi sorun yaşayanlar gördüm. Aklınızda...