darktower isimli üyenin son içerikleri

1. darktower

2500 TL'ye Kadar Gamepad Önerisi

Ben de indirimden almıştım. Select, start gibi tuşların basımını sevmedim. Bir de altıgen gelen dpad kısmı iyi değil, dörtlü yedek olduğundan değiştirilebilir. Ama umarım o kısım için daha bastığın yeri anladığın bir altıgen eklerler. Şarj standı da biraz öylesine eklenmiş. Elimde EasySMX D10...
  2. darktower

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24 Ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1739 TL

Ben şunu kullanıyorum. BF6 bayağı rahat ses kasıyorum. Ses seviyesi %70 galiba %80 ve üstünde basslı geliyordu. ATK uygulamasında kullanıcıların paylaştığını görmek için üye olmanız lazım. Ben FPS yazınca en çok beğeni ve indirme alanı kullanıyorum. BF6 çok işe yarıyor.
  3. darktower

Öneri Çift Kule Soğutucu Önerisi Lazım

Segotep fiyat olarak şu an en ideali. Ama bence bu ürünü alın, daha iyi duruyor. Üst tarafı kapalı ve derece göstermesi güzelmiş. Segotep'i bilmiyorum ama bunda macun da geliyormuş. Bende de TT bir soğutucusu var, yalan yok macun gelmesi iyi oluyor. Kutuların yanında gelen macunlar da kötü olmuyor.
  4. darktower

❌İndirim Bitti! James Donkey Ravel R40 24’’ 240 Hz 0.5 Ms Fast Ips Fhd Gaming Monitör 3399 TL

Monitörü test edeceğiniz bir imkanınız yoksa bekletin. Bu monitörlerin birden 5-10k falan bulacağı yok. En giriş seviyesi ve genelde insanların yeni sistem alırken fiyat aralığı bu. Bu ürünler bu civarda gezer, acele etmeyin. Şimdi aldınız ve test etmediniz, sistmei 6-7 ay sonra alıp ölü piksel...
  5. darktower

Yardım Hangi Monitör Kolunu Satın Almalıyım?

Fiyatları benzer olduğundan, atıyorum ergonomik olan daha iyi dönüyor gibi şeyleri merak ediyorum açıkçası. Bu üç kol dışındaki kollar da yakın fiyata satılıyor. Almışken hem bana eziyet olmayacak bir şey hem de bu sıkışık masaya olacak bir şey arıyorum diyelim.
  6. darktower

Yardım Hangi Monitör Kolunu Satın Almalıyım?

Bu ürünlerin farkı nedir? Birini almayı düşünüyorum ve masamda köşeler yok, masanın sol kısmındaki deliğe takacağım. Atıyorum ergonomik olanın kolları o dar alanda daha rahat döner gibi bir şey varsa söylerseniz sevinirim. Ben açıkçası taksam bile kolun dönmeyeceğine inandığımdan bulaşmıyordum...
  7. darktower

Hawk Gaming Hs420 Kablosuz/Bluetooth Oyuncu Kulaklığı (Beyaz)

Hawk çoğu ürünü istedikleri fiyatı hak eden ürünler değiller. Koltuklar doğal olarak sürekli satan ürünler olmadığından, fason üretime tasarım üzerinden girmeye çalışan amatör bir firma. İlgi çekici tasarımları ederinden 2-3 katına satıyorlar. Mchose X9 alın, bu bütçede en mantıklı ürün...
  8. darktower

AMD Ekran Kartı Kullanımı Bir Anda Düşüyor

O halde sürücü sorunu gibi ya. AMD'nin eski sürücülerini test edin. Sıcaklık tarafında da kasanın yan camını açıp test edin. Sıvı soğutmalar, giriş seviyesi anakartlarda VRM ısınınca 2-3 saniyelik düşük FPS sorunu oluyor. Bu durumda kullanımlar da dengesizleşiyor. Anakartınızda küçük de olsa...
  9. darktower

1000 TL Altı Kulaklık Önerisi Arıyorum

Bu arada yeni aklıma geldi, bu ürün için yedek ped satıyorlar. Şu an siyahın stokları yok, ama soyulduğunda bu da aklınızda olsun. Siteyi yer imlerine falan atın dursun. https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-h2002p-h2002d-kulaklik-pedi-siyah
  10. darktower

🔥İndirim Havit Gamenote H2002p Kulaklık 1014 Lira

Evet ATK N9 olarak algılıyor. 1789905628 Bu arada ben de H7 aldım test etmek amaçlı. Normalde Fuxi serisini omurgasının zayıf olmasından önermiyordum. Halen kullandığı ürünü özenle kullanmayana önermem. Ama ses kalitesi, alıcının performansı vb. deneyip forumda ona göre küçük bir deneyimimi...
  11. darktower

AMD Ryzen 7 9700x Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Sığar sorun yaşamazsınız, belleklere gelen fan değerse de tamamen itmenize gerek yok. Belleğe yakın bir şekilde konumlandırabilirsiniz. Bütçesine göre Segotep şu ürünü ideal. Üründe 6 ısı borusu, çift ızgara ve çift fan var. 9700X için gayet yeterli...
  12. darktower

Ses, sağlamlık vb. tarafında H2015 PRO daha iyi. ATK N9 PRO ile benzer anakart, özellikleri var. Ayrıca ATK uygulamasını da kullanınca ses kalitesi bayağı artıyor. https://www.atk.store/tr/pages/atk-hub
  13. darktower

AMD Ekran Kartı Kullanımı Bir Anda Düşüyor

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Güncel oyunlar 16 GB belleği çok rahat aşıyor, aşamıyorsa FPS'i neredeyse yarı yarıya kesiyor veya bol bol takılmaya yol açıyorlar. Bağlantıda önerdiğim güncelleme kontrolleri ve Wintoys ince ayarlarını yapıp tekrar test edin. Konuda AMD Raedon için ayar öneren bir...
  14. darktower

Kablosuz arıyorsan üçünü de önermem, H2015 PRO daha mantıklı. Ama H2015 PRO istemiyorsan bu üçünden H2039BG daha mantıklı. Fuxi serilerini ben sevmiyorum, hafifler ama omurgaları güven vermiyor. Fuxi H3'ün de çok sorunu var, en azından H7 falan alınabilir o tarafta. 1789901709 Bu Trendyol'un ₺1...
  15. darktower

Kulaklık ihtiyacı olan varsa kesinlikle kaçırmasın. Bence ₺0-2000 arası bütçede en mantıklı kablolu kulaklık. Sürücüsü: https://drive.google.com/file/d/18hfNz2n-XoUDg0SJGqqgJ8GplwTyxArh/view Videoda da EQ ayarı falan var.
Geri