darktower isimli üyenin son içerikleri

1. darktower

8k hz mouse takılmaları

Farede Hz oranı işlemciye yük bindirir. O işlemcide 1K Hz üstüne çıkmanın bir mantığı yok, 2K Hz belki olur ama şöyle düşün 1K Hz fareyi hareket ettirince işlemciye %5-10 yük biniyorsa, 2K Hz'de ise bu %10-15 çıkıyor, 4K Hz'de ise %20-30, 8K HZ'de ise %40-60 çıkıyor. Kabaca değerler böyle ve...
  2. darktower

Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye

Görseldeki ürünlere benzer şeyler zamanında kullandım. İnanın görünüm dışında parmağı falan desteklediği yok. Yani bunlar yerine bileğinin konforu vb. için isteniyorsa ergonomik fareler de alınabilir. Ayrıca bombeli dediğimiz ortası şişik mouselar daha uygun, çünkü parmağınız yere değmiyor. Ben...
  3. darktower

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Uygun olsa da önermiyorum. Şimdiden 5G geçip internet paketi biten bir sürü Tweet okudum. Bu ülkede yüksek hız kotalı faturalarda gizli zamdan farksız maalesef. Hatta 5G cihazınız varsa geçiş yapmayın.
  4. darktower

1000tl ye mouse + masuepad + klavye önerisi

Şu dönemde bu fiyata ucuz ve düzgün ürün arayan varsa, bu üçlü alınabilir. Bütçe klavyeden dolayı ₺149 aşacaktır. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F3XTNRGZ?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D6VZFST2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1...
  5. darktower

mouse - mousepad - Ve klavye önerisi

Bilgisayarı aç, valorantı çalıştır dışında bir şey yapmayan biri değilseniz, %60 klavye kullanımı eziyet denedim. Fonksiyon tuşlarını çoğu oyunda veya bilgisayar işlevinde kullanıyorsunuz.
  6. darktower

1k Bütçe ile Klavye Önerisi

Mekanik için bence bütçe ₺2000 civarına çıkmalı. Bu bütçelerde alacağın ürünlerin switchleri yağlanmamış, yay vb. kaynaklı ses çıkaran, çift basma sorunu çok kısa sürede yaşanacak ürünler oluyor. Risk alırım diyorsan şunlar var...
  7. darktower

Öneri Elimdeki ramin büyük eksisi varmıdır?

Hayır, fiyatları düşmediği sürece de geçmeyin. Gecikme hızdan daha önemli bu arada. DDR5'de olsa çift kanal bellek halen daha istikrarlı onu da belirteyim. Bir elin nesi var iki elin sesi var olayı bellekler için geçerli.
  8. darktower

1500TL Mousepad önerisi.

Poron masaya yapışan alt kısmı. Daha iyi tutunmasını sağlıyor. Ama dediğim gibi denemediğimden yüzeyinde fark var mıdır bilmiyorum. Speed sevmediyseniz SAO'nun hybrid yüzeyi de var. Ama Poron olanda yumuşaklığa göre yüzey değişiyor, çok yumuşaksa control, çok sertse speed oluyor kabaca.
  9. darktower

mouse - mousepad - Ve klavye önerisi

Ne oynarsanız oynayın %60 klavye önermiyorum. Bağlantıdaki üçlüyü alabilirsiniz. Kod olarak da Mirliva kullanabilirsiniz. https://wraithesports.com/products/wraith-w1-wireless-mouse?variant=50073827967169...
  10. darktower

1500TL Mousepad önerisi.

Abi ben speed önermem ya hissiyatı hiç hoş değil. Çok da hızlı, bence orta yumuşak (control speed arası) veya tamamen control al. Blitz speeddi bu arada, ama yine de önermiyorum. Poron tarafında tek söyleyeceğim, Wraith Spirit of Aim için de eğer üstüne bir şey koyuyorsan, o şeyin şeklini...
  11. darktower

1500TL Mousepad önerisi.

Kensei veya Wraith Spirit of Aim bakılabilir. KlasseGear da kötü değil, bakmayın forumdaki zımpara mevzusunu başlatan (başka forumlarda) arkadaşın kullanıcı adını aratınca telefon numarasının olduğu site çıkıyordu. Forumlarda da ürün için para teklifi alan çok üye var. Bu üç ürün de iyi, ama...
  12. darktower

Yardım Setubuma mousepad önerirmisimiz?

Ben taksit ile Kensei alırdım. Şimdi Porge denedim ama uzun süre kullanmadım, dolapta duruyor. Bence ne XRades ne de Porge ₺500 üstü eden ürünler değiller. Fiyatları tamamen Wraith, Kensei ve KlasseGear'ın ₺1100-1500 civarında gezmesinden dolayı, uygun fiyatlı ama iyi ürün algısından buralarda...
  13. darktower

Taksit uygun diyorsan bu ikisinden istediğin modeli al. Gosu olan 50x50. Amazon 3-4 ay peşin fiyatına taksit sağlıyor. Kensei ilk önerim, yüzeyi bence Longteng'e göre daha iyi. https://www.amazon.com.tr/Klasse-Longteng-Special-480x400x4-Sports/dp/B0D777N2S2...
  14. darktower

Çözüldü✓ WRAİTH SPİRİT OF AİM VE AİM PRO FARKI

Boyutu ve renkleri farklı. Tasarım ve yüzey aynı. PRO olan 50x50, düz olan 48x40.
  15. darktower

Ben yerinizde olsam Hawk ve ExVega ürünlerine de bakardım. Bunlar da Çin üretimi büyük ihtimalle, ama Porge ve XRades gibi aşırı giriş ve orta seviye değiller. ExVega lisanslı ürün sattığından da kalitede dip seviyede olacağını sanmıyorum. Keza Hawk koltuk firması olarak gelen adını...
Geri