darktower isimli üyenin son içerikleri

1. darktower

Fps Oyunları İçin Kulaklık Önerisi

Bu bütçede H2002P veya kablosuz olsun diyorsan bütçe biraz zorlayıp H2002BG alınabilir. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html...
  2. darktower

Scyrox V8 Alınır mı? Bu Fiyata Başka Ne Alinir

Bende de var, ama şu anki fiyatıyla önermem. Fare tekerleği ses çıkarıtıyor, galiba 3-6 ay sonra yaşanmıştı. Benzer bütçelere daha iyi ve modern fareler var, bence onlara yönelin.
  3. darktower

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Keycapsler yerelde satılıyorsa bağlantısını atar mısınız?
  4. darktower

Bu Mousepad Alınır mı ?

Alınır, Trendyol'da pahalı diyecektim ama galiba kuponunuz var. https://www.amazon.com.tr/stores/KLASSEGEAR/page/2A12107D-5500-407B-AA4B-70D64C4E5871
  5. darktower

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

Genel olarak firmaların arsızlığından Mchose vb. çoğu zam yedi. Açıkçası bu fiyata kablosuz alınabilecek kulaklık bırakmadılar. Ama kablolu olur diyorsan önerilerim var. Kablosuz olarak bence fiyatını etmiyor ama şu var. Bundan 1-2 hafta önce ₺2500 falandı...
  6. darktower

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

ATK Mercury tasarımına benziyor. Maalesef hatalı tercih yapmışlar. Üst kısmının çatlama sorunları bol yaşanacaktır. Logonun fontu da ATK benziyor, ortak üretim de olabilir. Ama karalamak için demiyorum, kulaklıkta tasarım bence çok önemli bir şey. Ben ATK Mercury aldıktan 1 ay sonra üstü...
  7. darktower

Am4 Sistemden Am5 E Geçmek Mevcut Sistemimde Mantıklı mı

Bence gerek yok. AMD 5800X3D yeniden üretiyor galiba, gerçi kısıtlı da olabilir. Gerçi o da pahalı çıkacak. Bu sistem o işlemciyi almak ve belleği 2x16 GB yapmak sizi (X3D almak arzunuzu FPS oyunu olarak bakıyorum) uzun süre götürür. Tabii burada 3080 saf güç olarak bakılsa da, yeni nesil...
  8. darktower

Yardım Epic Games ve Dualsense

Oyunun exesini eklemeyi deneyin. Kısayolu değil.
  9. darktower

Çözüldü✓ Manyetik Klavye Önerisi

Bütçe çıkabilirseniz GameRaider K1 HE. https://www.gaming.gen.tr/?s=gameraider+k1+he&post_type=product&dgwt_wcas=1 Çıkamazsanız Howl75 veya Havit KB904L. https://ulugames.com.tr/products/ulugames-howl-75-manyetik-switch-klavye...
  10. darktower

Öneri Gamepad Önerilerinizi Bekliyorum. Bütçem En Fazla 6000tl

Aynı sorunu yaşayacaklar için yazayım. Tarayıcıda reklam engelleme veya AdGuard DNS gibi reklam engelleyen bir ayar varsa kapatın. Reklam engelleyiciler yerel alışveriş sistemlerinin içine ediyor biraz.
  11. darktower

Cs2 Neden Akıcı Değil?

Oyun kendini düzeltene kadar tek çözüm FPS sabitlemek. Sabit FPS daha akıcı bir deneyim sağlıyor. Atıyorum çatışmalarda 300 FPS birden 180-240 civarına düşüyorsa, düştüğü orana yakın bir yere sabitleyin. 1780264525 Bu arada CS2 hatta GO'da garip bir şekilde Freesync, GSync veya FPS sabit...
  12. darktower

Ps Alınırken Nelere Dikkat Edilmeli

Sadece FIFA ve PES oynayacaksan Xbox da alınabilir. Özel oyun takıntın yoksa Xbox'ın eskiye dönük uyumluluğu ve oyun fiyatları da iyi. Yani görsellik önemli değil, Xbox mağazasının eski oyunlarını da arada ₺0-100 gibi fiyatlara alıp oynarım diyorsan mantıklı. Keza sevdiğin bir AAA oyun (COD...
  13. darktower

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

Denemedim bir bilgim yok. Ama saç için ben de Powertec'in şu ürünü var. Bu ürünün 0.8 mm ucu (ucunu ayarlayabiliyorsun) yani en küçük ucu bundan daha sıkı, ama onunla keserken sine kaydı yapamıyorsun ve o kılları çok dağıtıyor. O metal yüzeyi benzediğinden söylüyorum. Ama çene ve çene altında...
  14. darktower

Sıfır Tıraş İçin Tıraş Makinesi Önerisi

Ben de Braun seti vardı, onun böyle üç gözlü yüzeyi gibi bir şey var. Sakalın kabasını kestikten sonra onunla alınca iyi oluyordu. Ama Oneblade kadar rahat kesemiyorum. Oneblade sinek kaydı yapmasa bile özellikle çene altı ve çene kısmındaki sakalları çok rahat kesiyor. Ensar'ın önerileri iyi...
  15. darktower

Battlefield 6 Bedeva mı??

Battlefield 6'nın Battle Royale modu bedava. Conquest, Breakthrough tarzı multiplayer modları ve hikayesi için oyunu alman gerekiyor. Call of Duty oyunları da böyle yapıyor, Warzone ücretsiz sunuyor ve menüde ana oyunu da satmak için pazarlıyorlar. Gerçi BR oyuncusuna skin vb. satıp para...
Geri