Ceesry isimli üyenin son içerikleri

1. C

M1 Air İm Çalışmıyorum Yardım

İş gereği 3 gündür eve uğramıyordum ve çıkarken bilgisayarımın sarjı azdı bilgisayarı kapağından kapattım çıktım geldiğimde baktım bilgisayarım çalışmıyor nasıl açılır yardım lütfen
  2. C

Rehber 🔥 Dev AM5 Anakart Rehberi: A620'den X870E'ye En Kapsamlı Sıralama!

Hocam 7500f li sistemlere b650 eagle en mantıklı seçeneklerden midir
  3. C

🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

Hocam anladım bi tierlist vardı PSU lar için o tierlist de yeri neresi acaba psu nun
  4. C

🔥İndirim 🔥 Lian Li Sx1200p Siyah & Beyaz 1200w 80+ Platinum 🔥7.499 TL - 7.999 TL 🔥 Kaçırılmaz !

Hocam daha sistem toplamaya yeni yeni başlıyorum 9070 xt li sistem düşünüyorum aşşağı yukarı 850 W yeterli olur demişlerdi bu psunun ki 1200W sıkıntı oluyor mu yüksek wattlar sırf fiyat diye almak istemiyorum başım yanacaksa ama fiyat cidden iyi
  5. C

Iem Kulaklık Önerisi

Araştırıcam teşekkürler
  6. C

Iem Kulaklık Önerisi

IEM kulaklık arıyorum daha önce hiç iem kullanmadım ,oyun oynarken hem günlük kullanımda hem de gitar amfisinde kullanıcam her türlü öneriye açığım bütçe max 6k
  7. C

Öneri İtalya veya Polonyadan Sistem Parçası Getirmek

hocam nerelerden bakayım mediamarkt gibi mi bildiğiniz siteler var mı burdaki vatan,sinerji gibi
  8. C

Öneri İtalya veya Polonyadan Sistem Parçası Getirmek

Başlıkta da yazdığı gibi italya veya polonyadan tax free bilgisayar parçası getirme durumum var getirmek ne kadar mantıklı olur,tax free nasıl oluyor,hangi mağazalardan alım yapılabilir veya hangi parçaları almak mantıklı aklınıza gelen her şeyi yazarsınız sevinirim
  9. C

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Teşekkürler öncelikle önceki sene ekim gibi pc toplayacaktım ram krizine denk gelemedim tamamen umudumu kesmiştim bi arkadaşımın fiyatlar biraz daha insansı seviyeye gelceğini söylemesi üzerine yeniden bakmaya başladım sana bireysel olarak teşekkür etmek isterim baya iyi şeyler paylaşıyorsun her...
  10. C

Mağazaya girdiğimde stok vardı içeri girdiğimde satın alıcaktım ürünü bana satıcaktı çalışan başka bir satış temsilcisi gelip o ürünün internetten fişlendiğini söyledi mağazadaki bilgisayarına geçip bir şeyler yapıp stoğu düşürdü çok garipti şikayet talebi falan oluşturdum çok ayıp bi davranış...
  11. C

Stokta gözükmesine rağmen kendilerine ayırıyor çalışanlar hiç hoş bi durum değil
Geri