Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Order by date
  1. jombo

Atatürk ve siyasal İslam

Evet arapça bilmeye gerek var anlamadığın bir şeyin sana hiç bir yararı yok sırf söz olarak söylemek hiç bir işe yaramaz
  2. jombo

17 pro max vs s25 ultra

Forumda 2 adet lanetli konu vardır. AMD mi NVIDIA mı , iphone mi samsung mu....
  3. jombo

Atatürk ve siyasal İslam

Zındık özentisi ? Ben neden arapça bilmek zorundayım :D bak ben müslüman değilim ancak türkiye de müslüman olsam türkçe olarak okumak ve anlamak isterdim.
  4. jombo

Sizce 9080XT gelecek mi ?

Wattmanın ne olduğunu bile bilmiyorlar çok uğraşma :D
  5. jombo

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

Ram slotu kırık mı bozuk mu ? kırıksa sabitlemen gerekir bozuksa o slot çalışmaz olur biter.
  6. jombo

Atatürk ve siyasal İslam

İyi demiş canım Atam.
  7. jombo

17 pro max vs s25 ultra

ha evet ben 25 yerine s26 anlamışım xd.
  8. jombo

Ram slotu kırık anakart çalışır mı

Çalışır ama stabil olur mu bilemem.
  9. jombo

17 pro max vs s25 ultra

Eyvah... neyse ben s25 ultra diyorum.
  10. jombo

NZXT C750 Gold psu VS MSI MAG A750GL

Hocam sorunluydu sanırım +80 gold versiyonu aynı şekilde NZXT nin 1000w 1200w modelleri var 1 ve 2 versiyon olarak 1. versiyon yine sorunlu ancak benim aldığım +80 bronze ve p2gbb etiketli 1000w ve 1200w modeller müthişler. Sisteme 750w yetse bile 850w almak hem geleceğe yatırım olur hem de psu...
  11. jombo

5700x 7600x arasında kaldım

b650m-b çok ısınan bir ana kart kesinlikle almayın , ddr5 geçeceksen ram'ler çok pahalı pek önermem ölüm kalım yoksa 5700x alıp ram krizi bittiğinde ddr5 geçebilirsin gibi.
  12. jombo

Henüz alınmayan parçalar için tavsiye lazım ( pc toplama)

rx580 8gb'ı 5 sene , elimde ki 7800xt yi de 1 senedir kullanıyorum bende en ufak sorun yaşamadım :D (rx580 ile 1 kere wattman yaşadım -5 güç verdim çözüldü yaşadığımda da 4. yılında falandı xd)
  13. jombo

Fiyat performans + 800w B+ olmasına rağmen bu fiyat çok iyi 750w gibi bir psu alacaksan C+ B olması yeterli B+ ve A tier psu alacaksan 850w ve 1000w olmadığı sürece para verilmemeli ha çok iyi fiyatta olursa orası ayrı. Modüler olmaması bir eksi değil eğer kasanda kabloları koyabileceğin bir...
  14. jombo

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-hp1-j800gd-f12s-800-w-fiyati,1093205688.html ikisi de değil. Kendim c750 kullanıyorum bronze versiyonu memnunum ancak ben 2100-2300 gibi komik rakamlarda almıştım :D msi a-gl serisi de çok sesli çalışıyor.
  15. jombo

Bu parçaları alsam anakart yanar mı ?

Kasan mATX mi ? aldığın ana kart öyle , aldığın soğutucu çok pahalı bu fiyata daha iyisi vardır muhtemelen.
  16. jombo

Atatürk ve siyasal İslam

Düşmanlara sevdirdik , bir türklere Atatürk'ü sevdiremedik :D
  17. jombo

Şehir Kurma Oyunları Önerileri

rimworld :D hatta dlc ler ve modlar için yardım istersen burdayım. Hala satılık mı bilmem ama stonehearth da çok iyi bir oyundu.
  18. jombo

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

a9 plus olanını kullanıyorum memnunum alabilirsin.
  19. jombo

R5 5600-RX 6600 sistem ne kadar eder?

eğer satması kolay olsun diyorsan ekran kartını değişme 2. elde peynir ekmek gibi gidiyor rx 6600 / xt kartlar ha bir de fark olmaz. Değişeceksen minimum 2 nesil atlaman lazım.
  20. jombo

Pcde önce neyi değiştirmeliyim

Bozulmadığı için kıyamıyorum :D 8 yıllık laptop mousemi kullanıyordum 2-3 hafta önce... atk a9 plus geçtim şimdi.
Geri