Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Order by date
  1. J

Topladığım pc iyi mi değiştir dediğiniz parçalar var mı?

hocam size bir sorum olucak amdnin yapay zeka olarak daha iyi olduğunu herkes biliyordur peki nvidia kartları yazılım konusunda amd den üstün kılan şey nedir tamamen meraktan soruyorum.
  2. J

buyurun hocam 1740355646 bazı oyunlarda biraz daha düşük kalabilir bunun sebebi amd nin o oyunlara o sıralar entegre edilmemiş olmaşı video 1 yıl önce RT si açık olan oyunlar hariç 7900xt daha güçlü. ( entegre edilmemiş derken oyunlar genel olarak rtx karltar üzerine çıkarılıyordu ve dlss...
  3. J

hocam şakam yok 7900xt 4070 ti süperden güçlü
  4. J

Rx7700xt ekran kartıyla 13-14k arası ddr5 bir sistem önerir misiniz

bu bütçeye elimden bu kadar çıkar :D
  5. J

hocam o zaman 7900xt den şaşmayın veya 5080 alın. onun harici önermem fakat bu fiyat bana kalırsa kaçmaz inoo3d iyi markadır.
  6. J

fiyat mükemmel hocam normalde 5080 ve 5090 harici tavsiye etmem fakat bu fiyata direkt alın.
  7. J

Arap emirliğinden direksiyon seti alırsam vergi öder miyim

hocam bildiğim kadarıyla 1 adet ürün götürürseniz vergi iadesi alabiliyorsunuz uçağa bindirmeden önce.
  8. J

hocam arkadaşım bu yüzden ban yemişti ( kalıcı ve açtıramadı) benim de mabadım yemediği için kullanmadım :D
  9. J

hocam yasaktan dolayı kullanmıyorum (goodpbydpi kullanmama sebebim lol valo gibi oyunlarda ban yedirme riski var ) bir sorunuz olursa sitedeki dmden bana ulaşabilirsiniz.
  10. J

Yeni mouse bütçem:1200 ₺

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-steelseries-rival-3-rgb-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,643864689.html bir arkadaşım bana önermişti çok beğenmiştim ben de size önereyim :D
  11. J

öyle demeyin hocam b580 inide çok seviyorum ben intel gerçekten çok güze bir hareket yaptı bu fiyata rx7600xt yi geçmek çok iyi size de hayırlı uğurlu olsun hocam. (4060 a daha fazla para verip daha düşük performans almadınız en azından öyle düşünün :D )
  12. J

hahaha hocam nvidia ile hiç bir problemim yok onu söylemek isterim fakat amd bize böyler bir nimet sunuyorken gidip orta segmente nvidia tercih edilmez diye düşünüyorum iyice araştırın videolarını bakın alın. 1740352160 arkadaş noktayı koydu diye düşünüyorum :D boşu boşuna fanboyluğa gerek yok...
  13. J

bu arada 7900xt Nitro+ alabileceğiniz en iyi 7900xt modellerinden biri ona rağmen 4070 ti süperden ucuz :D arkadaşa katılıyorum çok iyi kartır.
  14. J

hocam 35k ya https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-super-sg-1-click-oc-47uzm6md6mer-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,525917378.html 4070 ti süper alabilirsiniz NOT: 7900xt 4070 ti süperden de daha güçlü.
  15. J

anladım hocam sizi anlıyorum ve hak ta veriyorum hocam rx 6000 serisinde driver sorunu olduğu doğrudur fakat çözdüler ve çözeli çok oldu 7000 serisinde ise uzun zamandır rx7800xt kullanırım en güncel drivere sahibim 1 kere bile sorun yaşamadım kart taş gibi taş benim önerim arkadaşın belirtiği...
  16. J

neden 5080 ve 5090 den başka 5000 serisi ekran kartı önermediğimi. abdullah abinin bu videsundan görebilirsiniz.
  17. J

RYZEN 7 7800X3D SICAKLIK PROBLEMİ

benim önerim win11 e geçin bende win10 da direttim fakat win11 e geçme zamanı geldi gibi.
  18. J

Çözüldü✓ SİSTEM TOPLAMA YARDIMI

rica ederim hocam ne demek başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz :peepokalp:
Top Bottom