Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Order by date
  1. jombo

OYUN ESNASINDA BİLGİSAYAR DONUP KALIYOR.

Dümdüz çökme değil seni bir program veya programlardan dolayı hata alıyorsun gibime geldi windows bir şekilde bozulmuş olabilir...
  2. jombo

Format denedin mi ? sanki windows bozulmuş gibi.
  3. jombo

6700xt yi bırakıp 5050 alman kötü olmuş :D sorun ram olabilir , ssd olabilir çok düşük bir ihtimal işlemci de olabilir OCCT ile test etmen gerek.
  4. jombo

AAA Oyun çok oynamıyum 8gb vram yeter mi

9060xt 8gb alın 5060 çok giriş seviye bir kart.
  5. jombo

Sistemin fiyatı nedir?

40k eder ama 45 için alıcı bulman lazım :D
  6. jombo

Sistemin fiyatı nedir?

35-40 arası eder gibi her şey dahil.
  7. jombo

Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Ramler uçtu zaten 1x16 koydum istediği zaman 32 yapar :D diğer parçalarda kısmak mantıksız olur.
  8. jombo

Lol açılıyor ama girmiyor

Hextech repair tool kursun benim de başıma geliyor bazen ama bir süre sonra kendine geliyor.
  9. jombo

Hangi psu tercih etmeliyim ikisi aynı fiyat

İkisi de değil. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1000g-aura-1000-w-fiyati,344969277.html bunu alın.
  10. jombo

SSDlerim sizlere ömür mü ?

Önemli olan aşağıda kırmızı kırmızı hata olmaması :D isterse sağlık %30 olsun ki %29 ile kullanan vardı aşağıda 0 hata vardı :D
  11. jombo

SSDlerim sizlere ömür mü ?

Merak etme daha yolları uzun sıcaklıklar çok iyi duruyor bir de kritik hata var mı aşağı tarafta ?
  12. jombo

Gerek yok bütün ihtiyaçlar beraberinde geliyor. Termal macun geliyor mu deepcool ile onu bilmiyorum sadece :D
  13. jombo

MSI PRO B760M-P alınır mı?

Basitçe açıklamaya çalışayım :D psu dediğiniz şeyi üreten köklü 3-5 marka vardır diğer markalar ise bunlara ürettirip üstüne etiket basıp satarlar. High power psu klasmanında hem üretici hem de satıcı bu yüzden en iyi markalardan biri FSP gibi. Şimdi bu psunun tek kusuru modüler olmaması yani...
  14. jombo

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.649TL (Peşin fiyatına 6 taksit)

Genel olarak 5080 lerin fiyatı kötü senin açtığın gönderi ile bağımsız.
  15. jombo

Ekran kartı ve işlemci için bekleyebilirsin diğer parçaları içine sindiğinde al direkt.
  16. jombo

❌İndirim Bitti! RTX 5080 61.649TL (Peşin fiyatına 6 taksit)

Fiyatı değil de taksit olayı güzelmiş.
  17. jombo

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

O olay kötü ya bu kadar erken yaşta bizi sinir ve strese sokan kim varsa hepsinin cebine koyayım ben de demir ve b12 eksik fena kötü bir olay.
  18. jombo

Güzel öneri bu arada b850 tomahawkın fiyatı 13k civarında geziyordu diye önermiyordum fiyatı düşmüş bakılabilir.
  19. jombo

Can sıkıntısı ile boş yapma konusu

Tipten değil ya yaşım 18 , 26 yaşında abimden büyük ve iriyim tip olarak ortalama bir erkeğim işte :D
  20. jombo

ve rica ederim :D hayırlı olsun şimdiden.
Geri