Arama sonuçları: *

• Users: jombo
  • Order by date
  1. jombo

Rehber Reklam/Pop Up/Kısa Link Gibi Şeylerden Kurtulma Rehberi

Evet yine canım sıkıldı ve bilgi/tecrübelerimi paylaşmak istedim. SABAH SABAH ADAMI DELİ ETMEYİN SİZ BİLİYORSUNUZ DİYE HERKES BİLMEK ZORUNDA DEĞİL Öncelikle konuda önereceğim eklenti ve ayarları en optimal şekilde kullanmak için Firefox , Edge veya brave kullanmanızı önermekteyim. İlk olarak...
  2. jombo

Öneri Vento Vg4206fsa Hakkındaki Düşünceleriniz

5800x3d varsa am5'e geçme am6 bekle bence , vento kasalar kaliteli oluyor zaten ve 4 fan yeter eğer 360mm alacaksan +3 fan ile çok daha iyi olur tabii ki.
  3. jombo

Öneri Vento Vg4206fsa Hakkındaki Düşünceleriniz

Konusunu ben açmıştım fiyatı dahilinde başka ekranlı kasa yok zaten :D ama ekranı öyle ahım şahım bir şey beklememek gerek.
  4. jombo

Iphone'ların Hava Atma Aracı Olması Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Red mi note 9s ile bakıştık xd , genelde iphone alanlar model değiştirdiği için alıyor eskiyeceği için. 6-7 yıllık telefon kullanıyorum hala bataryası ölmedi ve iş yapıyor :D anlamıyorum yani 1 sene de bir telefon değiştirme triplerine giren insanlar neden var. 2. el piyasası daha iyi üğğğ diye...
  5. jombo

Forza Horizon 6 Crackli İndirirsem Ban Yermiyim?

online.fix ile yemezsin hayır sadece nickini değişmen gerek belli olmaması için.
  6. jombo

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu Radyatörüne Farklı Fan Takılır mı

Ne kusuru hiç sorun yok :D
  7. jombo

Evet attığım fanlar :D
  8. jombo

İnsanlar burada çok fark etmez yazmış ancak radyatör için statik basıncı yüksek fan almaz isen çok iyi soğutma performansı elde edemezsin.
  9. jombo

Radyatör için statik basıncı yüksek fanlar almalısın. https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-thermalright-tl-b12-s-argb-siyah-12-cm-fiyati,901789168.html https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-arctic-p12-pro-pst-acfan00306a-12-cm-fiyati,1174842139.html şu şekil thermalright daha iyi olacaktır.
  10. jombo

Eski Laptobumu Canlandırıyorum Yardım ! (Linux Kuracağım Yardım)

Vallahi çok teşekkür ederim archlinux ilgimi çekti bakacağım kurma rehberi gibi bir şey var mı ?
  11. jombo

4080 Den 9070xt Ye Düşüş Sizce Mantıklı mı?

Paraya ihtiyacın yoksa devam.
  12. jombo

Yardım Am4 Anakart Tavsiyesi

2. el alırsın rami güzel fırsatlar olabiliyor.
  13. jombo

Yardım Am4 Anakart Tavsiyesi

am4'ün en iyisi ile am5'in en iyisi arasında fiyat farkı yok denecek kadar az , neden mi ? çünkü Türkiye de yaşıyoruz. En iyisi am5'e geri dön diğer türlü zarar edersin.
  14. jombo

Yardım RX 6900xt Vs 5060???

6900xt 4k kartı 5060 1080p kartı temiz ise 6900xt tabii ki.
  15. jombo

🔥İndirim [Ilık Fırsat] Palit Rtx5080 Gaming Pro 68.999 TL 6-9 Taksit

Fiyat normal ancak 9 taksit çok iyiymiş.
  16. jombo

2.3k Civarı Klavye Önerisi

Rica ederim hocam :D , ben beyaz mavi ve siyah olanı aldım tuşlar saydam olmadığından dolayı renkler aşırı iyi durmuyor ancak 13-14 tane efekt var ve beni fazla fazla tatmin ediyor. Sen eğer bunu alacaksan tuşlar üste değil aşağıda gözüküyor yani bir tık daha görünüş odaklı :D Reaper switch...
  17. jombo

Aynısını aldım hocam harika 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum. Tuşlar öyle bir yerleştirilmiş ki altındaki desteği açınca parmaklarım cuk oturuyor ve sesi çok güzel.
  18. jombo

Yok hocam önerim %100 olan değil :D TKL olan f87 de alabilirsin benzer klavyeler çok memnunum şu an. Yurt dışında da en çok sevilen klavyeler zaten aula f serisi.
  19. jombo

Arkadaş aula f87 önermiş bende alacaktım ama son anda f108 aldım , çok memnunum ikisi de benzer klavyeler direkt alabilirsin harika.
  20. jombo

Fiyattan Bağımsız RX 9070 XT mi Daha İyi Yoksa 5070 Ti mı?

Aslında doğru ama yapımcılar bunu kötüye kullanıyor 5090 gibi bir kart ile mfg olmadan 60 fps alamayacağın oyunlar var örnek olarak. Saf güçten kısmıyorlar aslında çünkü 9070xt ile aynı güçte.
Geri