Boşver diyorum ya 5090 yetersiz diyor eleman gerçekten Vibe coding de zirvede render diyoruz ai diyor hala dev firma değil diyoruz ama anlamıyor ki çoğu...
İtibar etmene gerek yok vibe coding eleman :D 3d render için Hollywood da çalışmıyorsan 5080 ile alamayacağın render yok neredeyse çok nadir sahneler var...
AI'a sorunca 2 tane 3090 ile de yapılıyor ama ne hikmetse o an CPU'nun desteklediği bant genişliğini sen hatırlatana kadar bilmiyor da. Şu AI'a sordum, şunu...
Valla son yazdığımdan sonrasını okumadım, bazı gerçek bilgiler bırakıp gidicem.
CUDA tek başına bir kıstas değil, AMD'de de ROCm var. (Ki senin cuda core...
1080p testi bilerek eklemedim laf ederler diye yoksa onda da fark büyük :D 164 fps var arada üzgünüm anti lag 2 şuanda reflexle zar zor başa baş gidiyor...
Kötü bir şey demedim ısrarın nedenini de anlamıyorum nvidia reflex ve valve zaten anlaşmalı elbette e spor tarzına yönelen kişiler nvidia almalı anti lag 2...
Bence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk...
Estağfurullah hocam ben konuyu okumadım mesajı gördüm konuya girince hiç sebep yok dediğiniz için açıkladım
1785685565
Açılmıyor hocam eklentiler dümdüz...
Anlıyorum ama dediğim gibi cuda ile çalışıyor eklentiler açamazsınız, hobi olarak basit bir model yapıyorsanız bilemem konumuz da bir tek V Ray yok ki...
Konudan bağımsız almak için geçerli bir sebep olmadığını söylediniz hocam buna nazaran bir cevap verdim, aaa oyun için 5080 bence de gereksiz ama sadece cs...