Sıcaklık değerleriniz normalmiş hotspot sıcaklıkları amd tarafında 9000 serisinde ve Nvidia 5000 serisinde normal sisteminizde bir çok kişinin de söylediği...
Hassas demedim güzelim. AMD'nin önerdiği şeyleri karşılayın dedim. Adam daisy chain yapmış, karta en fazla 225W verebiliyor şu an. AMD bas bas bağırıyor...
Yok knk ondada sıkıntı çıkartmadı
1786800359
gigabyte msi asus bu ram için şu 3 ü bence ama intel için farketmiyor model marka
1786800530
Gamers_arena...
Dediğim gibi aşırı multitasking bahsettiğiniz senaryo için değildi, yoksa bahsettiğiniz senaryonun yanına iki üç tane daha ekleme yapılır yine sorun olmaz
Yorumların bazıları korkunç, 7500F +2k su gibi akar, çok fazla multitasking yapmıyorsanız 7500F den devam, hatta linçlenmeyi göze alarak 1080p bile olur...
Onu diyorum ya hocam aynı performansı veriyor neden aynı mhz ve güç tüketimine çekelim? O performansı verirken sessiz mi evet sıcaklık normal düzeylerde mi...
Daha performanslı olacağı yönünde söylemim nerede hocam? Aynı mhzye çek kartları :D bakalım hangisi soğuk dedim, yoksa undervolt silikon lottery olduğu gibi...
Anlıyorum plastik kaplamadan ölçüme ihtiyaç duymuyorum açıkçası 9070 xt de kullanmıyorum dediğim gibi kıyaslamalar adil olsaydı adil derdim örneğin nitro+...
Hangi kalın soğutma bloğu? Güncel pulseler için Samsung vramler ile sessizlik yönünde hakkı olabilir ki çoğu model aynı az çok ama hynixlerde gördük pulseyi...