Öncelikle geçmiş olsun hocam, evet masada matkap yardımı ile delik açılabilir ama masanın malzemesine bağlı bir durum, iki parçayı bağlayan metal plakanın...
Virüs değil hocam, hizmet sağlayıcısının kararı da olabilir sitenin belli blokları belli ülkeleri engellemesi de olabilir, telefondan girebiliyor musunuz...
Bu durumlar da alınmaz zaten hocam, vade farklı hiç bir ürün alımını desteklemiyorum özellikle hb amazon 9 taksit vade farksız imkanları sunduğu bu ortamda...
Sıkıntı olmaz biraz sağa veya sola bile taksanız bile göz hizasına ayarlayabilirsiniz.
1780042323
Kelepçeye güvenmeyin hocam imkan varsa masada delik açıp...
Doğru, ayriyeten 9 taksit 6 taksit aldığınız ürünün reel fiyatı çoğu zaman nakit almaktan daha ucuza denk geliyor, nakit ürün almak mantıklı değil bu...
Vapor chamber bile olmayan karta bu parayı veresiye 12 13k ucuza bunu alın vapor chamberi var serin bir kart attığım model 1 Click OC değil Ex Gamer 1 Click...
Bütçe kısıtlıysa bir şey diyemem hocam ama işlemcinin çözeceğini düşünmüyorum ekran kartını değiştirmek daha mantıklı duruyor 7500F bende kullandım bir...
İşlemciyi alsanız da pek bir şey değişmeyecek cs oynuyorsanız gerçekçi tek çözüm ya iyi bir nvidia kart almak yada top tier (9070 xt v.b.) amd kartlara...