Arama sonuçları: *

1. R

Pc ilk açıldığında 20-30 saniye yüksek ses ve devam eden vızıltı sesi

Biosa girin fan eğrisini düşürün deneyin
  2. R

Pc ilk açıldığında 20-30 saniye yüksek ses ve devam eden vızıltı sesi

Muhtemelen kasa fanları hocam fan eğrisini değiştirip deneyin
  3. R

Resident Evil Requiem RTX 5070 Ti 4K Path RT Frame Generation Testi

Yok hocam ilk kasam pentium 3 dü varın siz hesap edin :D ondan önce de ps1 vardı ama teknolojik gelişmeleri seviyorum gölgesini görmem gerektiğini beynim bildiği için görmeyince rahatsız ediyordu aksine, aynı şekilde crimson desert çok yenilikçi duruyor o oyunu da deneyimlemeyi çok istiyorum...
  4. R

Zevk meselesi hocam yav sizle hiç aynı görüşte değilim o konuda, sırf pt deneyimi olduğu için satın almayı tercih edebilirim bir oyunu re9 içinde pt özelinde grafikleri mükemmel geliyor
  5. R

Büyük oyunlara ilk eklendiğinden beri pt özelliğini çok beğeniyorum re engine üzerinde bir şaheser gerçekten, rt ve pt ye gelen nefretin sebebini bilmiyorum çoğu oyunda bayılarak oynamama sebep oluyor hikayeye odaklandım unuttum durumu olmuyor ne yalan olsun :D oynarken vay be adamlar neler...
  6. R

🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

En güncel videoda ki sonuç böyle değil hocam
  7. R

🔥İndirim 44.335 TL 6 TAKSİT INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC Ekran Kartı

Hangi saf güçte daha iyi :D testler ocak 20 2026 kaynak Techpowerup, relative testlere RT değerleri katılmıyor, zaten PT yapabildiği de yok adam akıllı Amd'nin. Not: burda fp oranı v.b. başka bir şey kıyaslamıyorum yanlış bilgiyi düzeltiyorum kimsenin bütçesine veya tercihine bir ithamım yok.
  8. R

❌İndirim Bitti! MSI PRO B850M-G 5.397₺

Kalmaz 7800x3d büyük bir şey çekmiyor
  9. R

Yardım VATAN BİLGİSAYAR VE ZOTAC FİRMASI TARAFINDAN MAĞDURİYETİM

Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayı :D öncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac distribütörü kimse o ne diyorsa onu yaparlar, 5060 ti 16 fena bir teklif değil ama en kötü şartlarda 5070 teklif etmeleri lazımdı diye...
  10. R

ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR (PSU BAĞLANTI)

Öncelikle o psudan normalde çift yönlü pcie 12v-2x6 kablosu çıkması gerekiyordu https://www.asus.com/tr/motherboards-components/power-supply-units/prime/ap-750g/ ne kadara aldınız? Ve daisy chain düşünüldüğü gibi bir şey değil kalitesiz yapıldığında bir risk faktörü ama normal şartlarda o...
  11. R

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

Linki geçtim paylaşılan konu zaten ex gamer modeliydi hocam, elbette ex gamer daha iyi bir model
  12. R

🔥İndirim GALAX RTX 5080 BEYAZ-SİYAH 69.199,00TL-69.499,00TL (VDFKSZ 6 TAKSİT MEVCUT)

1770487962 Ex gamer 1 clickden daha iyi
  13. R

❌İndirim Bitti! 47366 TL - Asus RTX 5070 TI Prime PRIME-RTX5070TI-16G 256 Bit GDDR7

4 prime gördüm bu seride (2sini kendim kullandım) hiç cw denk gelmedi, yüksek fpsde hafif bir ses hocam ama bir problem değil
  14. R

GALAX GeForce RTX 5080 70.499,00TL

Alanlara hayırlı olsun güzel duruyor tüm incelemeler.
  15. R

Sistem Tavsiyesi ( 5070ti-5080 Verdiğim 3 Sistem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ? )

Solid oc zaten güzel bir model hocam devasa bir kart solid core ile karıştırmamak lazım
  16. R

Öyledir hocam dediğim gibi soğutması kötü değil, ama gaming trio'ya vapor chamber koymamak bilmiyorum bence ayıp edilmiş bir hareket incelemelere 5 bakır borulu oc plus model gönderip sonra 4 bakırlı oc modeli satmak eh... Ama evet soğutması güzel ben yaptıkları hareketleri eleştirdim
  17. R

Bende böyle düşündüm hele ki 9 taksit ex gamer varken kaçmaz fırsat aslında elle toplamak ama sanırım arkadaş tak çalıştır istiyor biraz daha o yüzden bir şey diyemedim
  18. R

Evet hocam oc model farkı 5080'e özel bir durum inno3d'de axess'e 9 yapıyor amazon 5080 için ama tercih sizin
  19. R

🥹Ram fiyatları yarıdan daha aşağı düşebilir mi?

Ddr4 ramler de zaten sorun yok ddr5 gibi etkileyeceğini sanmıyorum ama kader kısmet kimse bilemez
Geri