ReSeRe isimli üyenin son içerikleri

1. R

RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

Hocam konu sahibi ben değilim ki, soru çok saçma gelmişti :D
  2. R

RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

5090 alan adam psu alamaz mı hocam yav sizinki de soru olsun :D 9800x3d+1500+gold psu 5090 fiyatının 5de1i bile değil
  3. R

5080+9800x3d Li Sistem Alınır mı?

Tek firma olması ne sağlayacak hocam size? Hiçbir şey, örneğin ekran kartında sorun yaşadınız İncehesap üzerinden yazdınız dediler ki vay efendim yollayın onlarda resmi tedarikçiye yollayacak falan filan aynı şey yani hatta süreç uzuyor açıkçası elbette İncehesap kendi tedarik ettiği parçalar...
  4. R

❌İndirim Bitti! Asus RX 9070 XT Oc 47.499,00 TL Paraf 6,Axses 5 Taksit

Hiç alakası yok avrupa fiyatlarına bakarsanız anlarsınız, bizde en ucuz 45 almanya da 43 fransa da 44.5 en ucuz, bunun yaşandığı durumlar oldu bakın reddetmiyorum ama bu onlardan biri değil
  5. R

❌İndirim Bitti! Asus RX 9070 XT Oc 47.499,00 TL Paraf 6,Axses 5 Taksit

Bunun bizle ilgisi yok ki global olarak durum bu şuanda maalesef, 43e satılmaya başlayınca böyle diyerek insanları vazgeçirdiler şimdi 48 den alıyor insanlar :D
  6. R

Yeni PC Topladım Vga Işığı Yanıyor Ne Yapmalıyım Yardım Edin

Hiç bir detay yok ki yardımcı olalım, dikey takma aparatı olmadan deneyebilirsiniz
  7. R

Yardım Ekran Kartı: 9070xt Nitro+ Kırmızı Nokta Sorunu Yardım

E zaten hocam hepsiburada satıcı sadece endeksle iletişime geçin dedikleri gibi, Hepsiburadaya yollasanız da onlar da endekse gönderecekti zaten
  8. R

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

Çok pardon hocam ben amd tarafına baktım konu 9070 xt olduğu için
  9. R

❌İndirim Bitti! RX 9070 XT 43.809 Paraf Kart Özel 6 Taksit ve 2300 Paraf Para+Oyun (38.925)

1080p oynuyorsanız ben bobin sesi olmayan kart neredeyse görmedim artık yeni normal diyebiliriz hoş değil kabul ediyorum ama durum bu :D uv olmadan çökmüyorsa sorun uv ayarlarınızdadır her kart aynı uv de çalışmıyor
  10. R

5080 Ekran Kartı Almak Yerine OEM Sistem Alıp Geri Kalanı Satmaya Teşvik Ediyorlar

Dikkat etmediğiniz şey şu, adamlar kolay kolay liste fiyatına satamayacakları ürünleri koymuşlar, örneğin cl38 6000 mhz ram kim alsın 14k dan 14.5k dan cl30 6000 var, kasaların alternatifleri çok, ssdnin alternatifi de var, muhtemelen iade içinde tüm set tam halde olmalı derler yok demiyorlarsa...
  11. R

İkinci Elde Neden Ekran Kartı Fiyatları Şişik? (RTX 5070)

Altın pahalanınca aldığınız altını ucuza vermezsiniz hocam sanırım :D ram fiyatları çıktığında da aynı yorumu yaptı herkes 5k dan ram mi olur dedi 1 ay sonra 9k dan ram mi olur dedi şimdi 14k dan alıyorlar, bir gün düşer elbette ama o gün pek yakın gibi gelmiyor bana. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR :D
  12. R

vergi dahil hocam yav vergi dahil olmasa gpu turizmi olurdu ordan buraya :D
  13. R

Kim veriyor hocam bu bilgileri size :D USA fiyatları ile kıyaslamıyorsunuzdur umarım :D Almanyada da en ucuz 43 bin TL güncel kurla
  14. R

❌İndirim Bitti! Asus 5070 Tı 80.699 Paraf Özel 6 Taksit 8300 TL İade+Asus İade+Oyun (67.439)

Çok güzel kart hocam güle güle kullanın, gaming gen düzgün taksit yapsa bende düşünüyordum bunu, 5070 ti da nasıl bilemem ama 5080 da galax ex gamer ve hof çok güzel değerlerde çalışıyor pazarlama problemi görüyorum biraz da maalesef, ex gamer de buhar odası olduğunu bilen adam yok adam akıllı...
Geri