ReSeRe isimli üyenin son içerikleri

1. R

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Teşekkür ederim, iki kampanya da gelmiş banada
  2. R

Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Boşver diyorum ya 5090 yetersiz diyor eleman gerçekten Vibe coding de zirvede render diyoruz ai diyor hala dev firma değil diyoruz ama anlamıyor ki çoğu orta ölçekli firma için bile 5090 fersah fersah yeter 3 nesil önce oyun üretilemez mesela bu arkadaşa göre gerçekten boş iş :D
  3. R

İtibar etmene gerek yok vibe coding eleman :D 3d render için Hollywood da çalışmıyorsan 5080 ile alamayacağın render yok neredeyse çok nadir sahneler var onları da parça parça alırsın, görmezden gele aldım devam ettim sakın deneme şansını :D bahsettiği profesyonel kartların yenilerini katmazsak...
  4. R

1080p testi bilerek eklemedim laf ederler diye yoksa onda da fark büyük :D 164 fps var arada üzgünüm anti lag 2 şuanda reflexle zar zor başa baş gidiyor maalesef reflex 2 ile rakip bile değil, yıl sonuna doğru yaygınlaşacağını umut ediyorum çoğu oyunda...
  5. R

Kötü bir şey demedim ısrarın nedenini de anlamıyorum nvidia reflex ve valve zaten anlaşmalı elbette e spor tarzına yönelen kişiler nvidia almalı anti lag 2 de şahsen berbat :D
  6. R

Bence almamalı, neden bu kadar kızdığınızı da anlamadım, techpowerup üzerinden gönderdim testi de zaten, aaa oyun için 5080 gereksiz de yazdım zaten ilk mesajım da anlaşmazliğimiz nerede bilmiyorum.
  7. R

Hocam anlamıyorsun bu programlar dümdüz kullanılmıyor, eklentiler kullanıyoruz ve maalesef cuda ile çalışıyorlar
  8. R

Estağfurullah hocam ben konuyu okumadım mesajı gördüm konuya girince hiç sebep yok dediğiniz için açıkladım 1785685565 Açılmıyor hocam eklentiler dümdüz işe yaramıyor ki, profesyonel kimse de cuda taban için yazılmış bir programı amd de kullanmaz
  9. R

Anlıyorum ama dediğim gibi cuda ile çalışıyor eklentiler açamazsınız, hobi olarak basit bir model yapıyorsanız bilemem konumuz da bir tek V Ray yok ki redshift içinde durum aynı.
  10. R

Mesajım da kötü bir şey demedim ki, neden kızdığınızı anlamadım, 3d modelleme için kullanmak çok mantıksız Blender da yapmıyorsanız tüm işinizi yalanladığınız şeylerinde kanıtını ekledim attığınız video da 5080 de göremiyorum üzgünüm techpowerup zaten kaynağı gidip bakabilirsiniz.
  11. R

Neden yalan söyleyeyim hocam cpu render mi alacaksınız koskoca modeli? Cuda ile çalışıyor google orda :D
  12. R

Alıntı yaptığınız mesaja ekledim.
  13. R

Konudan bağımsız almak için geçerli bir sebep olmadığını söylediniz hocam buna nazaran bir cevap verdim, aaa oyun için 5080 bence de gereksiz ama sadece cs seven bir kitle var örneğin yine Nvidia almak zorunda rekabetçi düzeyde oynuyorsa
  14. R

Neden yok hocam almak için mantıklı sebep? Oyun için (AAA) evet mantıklı bir sebep yok (Cs oynamıyorsanız) ama örneğin kendi adıma konuşuyorum, ben 3d modelleme yapıyorum yıllardır, v-ray olmadan işimi yürütemem, maxon redshift olmadan ne yapmamı bekliyorsunuz? Bahsettiğiniz ekran kartlarına da...
  15. R

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

arabanın kumandasına takıyorlar hocam o yüzden
Geri