Dediğim gibi aşırı multitasking bahsettiğiniz senaryo için değildi, yoksa bahsettiğiniz senaryonun yanına iki üç tane daha ekleme yapılır yine sorun olmaz
Yorumların bazıları korkunç, 7500F +2k su gibi akar, çok fazla multitasking yapmıyorsanız 7500F den devam, hatta linçlenmeyi göze alarak 1080p bile olur diyorum :D 7500F alıp yükseltmeye değer
F/p bir işlemci bekleyebilirsiniz.
Daha performanslı olacağı yönünde söylemim nerede hocam? Aynı mhzye çek kartları :D bakalım hangisi soğuk dedim, yoksa undervolt silikon lottery olduğu gibi çoğu zaman ki 9070 xt gibi kartlarda ne kadar dikkat ederler emin değilim çoğu zaman top tier modellere gidiyor öyle fabrikadan çıksın...
Anlıyorum plastik kaplamadan ölçüme ihtiyaç duymuyorum açıkçası 9070 xt de kullanmıyorum dediğim gibi kıyaslamalar adil olsaydı adil derdim örneğin nitro+ 3080 mhz 351w da 1381 rpm ben bunu tebrik edebilirim ama 314w 2910mhz de 1301 görünce yani eh derim benzer düzeyde getirip deneyin derdim ama...
Hangi kalın soğutma bloğu? Güncel pulseler için Samsung vramler ile sessizlik yönünde hakkı olabilir ki çoğu model aynı az çok ama hynixlerde gördük pulseyi :D
Bahsettiğin kalın blok şu 5 bakır boru olan mı? Yoksa 360w çeken tepe modeller ile olan kıyaslamalardan mı bahsediyoruz? Malum pulse o...
Şans değildir samsung vramdir hocam gpu z den bakabilirsiniz eski kartlar maalesef hynix vramler de +90 bile görüyordu 72 çok tatlı bir değer vram temp için
Aynı fiyatta hangisi seçilir bilemiyorum board analys göremedim challenger için amd kart alacak olsaydım şuanda tek dikkat edeceğim şey samsung mu hynix mi diye bakmak olurdu maalesef onu da kartı takmadan bilemezsiniz yeni kartların çoğu Samsung zaten bildiğim kadarıyla.
Hocam zaten oyunlarda pek ses çıkaracak bir gpu değil ki o yüzden farketmez dedim challanger da örneğin yüzde 27 fan 1440p taa native özellikle samsung vrm olan seriler çok daha sessiz olabilir
Test doğruysa challenger 60a zor çıkıyor
Pulse en sesli modellerden biri çoğu teste göre ama kimse oturup full yükte o kadar kullanmadığı için normaldir