Yok hocam ilk kasam pentium 3 dü varın siz hesap edin :D ondan önce de ps1 vardı ama teknolojik gelişmeleri seviyorum gölgesini görmem gerektiğini beynim bildiği için görmeyince rahatsız ediyordu aksine, aynı şekilde crimson desert çok yenilikçi duruyor o oyunu da deneyimlemeyi çok istiyorum...
Zevk meselesi hocam yav sizle hiç aynı görüşte değilim o konuda, sırf pt deneyimi olduğu için satın almayı tercih edebilirim bir oyunu re9 içinde pt özelinde grafikleri mükemmel geliyor
Büyük oyunlara ilk eklendiğinden beri pt özelliğini çok beğeniyorum re engine üzerinde bir şaheser gerçekten, rt ve pt ye gelen nefretin sebebini bilmiyorum çoğu oyunda bayılarak oynamama sebep oluyor hikayeye odaklandım unuttum durumu olmuyor ne yalan olsun :D oynarken vay be adamlar neler...
Hangi saf güçte daha iyi :D testler ocak 20 2026 kaynak Techpowerup, relative testlere RT değerleri katılmıyor, zaten PT yapabildiği de yok adam akıllı Amd'nin.
Not: burda fp oranı v.b. başka bir şey kıyaslamıyorum yanlış bilgiyi düzeltiyorum kimsenin bütçesine veya tercihine bir ithamım yok.
Soruyu sorduğun ortamı görüyorsun hocam vatan bilgisayara atıyorlar olayı :D öncelikle burda vatan bilgisayarın yukardan aşağıdan bir ilgisi yok zotac distribütörü kimse o ne diyorsa onu yaparlar, 5060 ti 16 fena bir teklif değil ama en kötü şartlarda 5070 teklif etmeleri lazımdı diye...
Öncelikle o psudan normalde çift yönlü pcie 12v-2x6 kablosu çıkması gerekiyordu https://www.asus.com/tr/motherboards-components/power-supply-units/prime/ap-750g/ ne kadara aldınız? Ve daisy chain düşünüldüğü gibi bir şey değil kalitesiz yapıldığında bir risk faktörü ama normal şartlarda o...