ReSeRe isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ Masanın Altındaki Bu Bölüm Monitör Kolunu Yerlestirmeme Sıkıntı Olur Mu

Öncelikle geçmiş olsun hocam, evet masada matkap yardımı ile delik açılabilir ama masanın malzemesine bağlı bir durum, iki parçayı bağlayan metal plakanın ortasında delik var gördüğünüz üzere tam o delikten geçirirseniz daha sağlam olabilir (sığmıyorsa matkap yardımı ile o plaka biraz daha...
  2. R

Çözüldü✓ Masanın Altındaki Bu Bölüm Monitör Kolunu Yerlestirmeme Sıkıntı Olur Mu

Tutuyordur hocam ek güvenlik gibi düşünelim, deprem ülkesiyiz.
  3. R

Yardım Bilgisayarım Sitelere Girmiyor

Virüs değil hocam, hizmet sağlayıcısının kararı da olabilir sitenin belli blokları belli ülkeleri engellemesi de olabilir, telefondan girebiliyor musunuz girmek istediğiniz yerlere? Eğer öyleyse pc de önce gizli sekmeyi deneyin muhtemelen dns kullanmak bile sorununuzu çözebilir.
  4. R

Trendyoldan 5080 Li Sistem Aldım Sizce Nasıl?

Bu durumlar da alınmaz zaten hocam, vade farklı hiç bir ürün alımını desteklemiyorum özellikle hb amazon 9 taksit vade farksız imkanları sunduğu bu ortamda ki çoğu zaman en uyguna gelen durumlar oluyor kampanyalara denk getirilirse. Yoksa taksit var diye+30k verin diyemem kimseye ama adam 5 bin...
  5. R

Sıkıntı olmaz biraz sağa veya sola bile taksanız bile göz hizasına ayarlayabilirsiniz. 1780042323 Kelepçeye güvenmeyin hocam imkan varsa masada delik açıp monte etmek daha sağlıklı olur.
  6. R

Trendyoldan 5080 Li Sistem Aldım Sizce Nasıl?

Doğru, ayriyeten 9 taksit 6 taksit aldığınız ürünün reel fiyatı çoğu zaman nakit almaktan daha ucuza denk geliyor, nakit ürün almak mantıklı değil bu fiyatlara çıktığınızda
  7. R

Çözüldü✓ Gigabyte 9070xt 32400 TL 🔥

Samsung Vramli olan versiyonsa değerlendirilebilir, termal akma sorunu çözülmüş versiyon mu bilemiyorum
  8. R

MSI RTX 5080 İndirimde

Vapor chamber bile olmayan karta bu parayı veresiye 12 13k ucuza bunu alın vapor chamberi var serin bir kart attığım model 1 Click OC değil Ex Gamer 1 Click Oc modeli hem PCB armoru hem vapor chamberi var...
  9. R

Nvidia Oyun Hediyesi Nasıl Alınır

İlk kez 5060 ti da dahil etmişler mail atın iletilir genelde iade süresi geçtikten sonra gönderiyorlar
  10. R

7500x3d Rx 7600 Cs 2 Performansı

Bütçe kısıtlıysa bir şey diyemem hocam ama işlemcinin çözeceğini düşünmüyorum ekran kartını değiştirmek daha mantıklı duruyor 7500F bende kullandım bir dönem 240 altına düştüğünü hiç görmedim neredeyse ama ben dm oynamıyorum her zaman ranked oynuyorum bu yüzden dm de nasıl olur bilmiyorum
  11. R

7500x3d Rx 7600 Cs 2 Performansı

İşlemciyi alsanız da pek bir şey değişmeyecek cs oynuyorsanız gerçekçi tek çözüm ya iyi bir nvidia kart almak yada top tier (9070 xt v.b.) amd kartlara yönelmek arkadaşım 7500F ile sabit +350 400 görüyor (elbette stabiliteye göre bazen daha düşük daha yüksek oluyordur) sırf 5070 kullandığı için...
  12. R

❌İndirim Bitti! Inno3d Geforce Rtx 5070 Tı X3 Oc 16gb 48.899 Tl (Paraf 6 Taksit)

5080 de ki durum bunda geçerli değil bu kartta oc ve normal model arasında fark yok haberiniz olsun ikisi de aynı tasarım
  13. R

❌İndirim Bitti! Inno3d Nvidia Geforce Rtx5080 X3 16gb - 65.799,06 Tl

3x oc modeli buhar odası olan model 3x de yok 1778521026 Zotac solid core yerine 3x oc alınır
  14. R

ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

Hocam attığınız video benim de dediğim gibi solid modeli, solid core değil. Ayriyeten inno3d 3x oc modeli mid tier, buhar odası mevcut bir modeldir düşünüldüğü gibi giriş değildir, giriş olan 3x modeli.
  15. R

ZOTAC GeForce RTX 5080 - 63.434 TL

O da saçma hocam taksitle ödemek varken 6 7k ucuza alınmaz ikinci el geceleri yine indirim gelme ihtimali var.
Geri