Millet mağazadan üçer beşer götürürken, şubeler arası çalışanlar organize olup onlarca rami bölüşürken gidip de bir adet, iki adet alan garibanlara güçleri...
Bu sahibinden tayfası zaten tam teknoloji mafyası...Hangi dünyada yaşıyorlar acaba :D Türkçe'sini de ayrıca yiyeyim ben bunların...SATILIK yazamamış yahu...
Korku falan değil bu bahsettiğiniz şey tamamen iş ahlakı kaybolmuş, az gözlü bir şirket. T...şak geçer gibi önce bellek fiyatlarını indir ondan sonra...
Utanmadan " Fırsat Ürünü " demişler. Ülen ürünün Dual Kit versiyonu zaten 25-27 bin lira seviyelerinde satılıyor...Bir de 20 bin liranın üzerini çizip 13...
9070xt + 7500f sistemim var. Bu sisteme monitör arıyorum. 2k monitör alırsam kartın bunu çok rahat karşılayacağını, yüksek ayarlarda fazla FPS vereceğini...
9070 XT kullanan birisi olarak şahsen tavsiyem 2K bir monitör kullanmanız. 9070 XT hem 4K kartı değil hem de diyelim 4K monitör aldınız, yarın öbürgün...
Demek ki Creative firması halen Sound Blaster AE-5 ve AE-7 hatta AE-9 gibi canavar ses kartlarını boşuna üretiyor :) Bana cahil diyene bak... Bir de kalmadı...
Valla ben bıraktım artık bu insanlara laf anlatmayı. Ben gidip 32bin liraya 9070 XT almışım, üstüne 15bin liraya 7800X3D almışım, o da yetmemiş X870E...
Hocam 5070ti>9070xt>5070
1775710351
Kesinlike nvidia fanı değilim. Hatta öyle olanlara sinir olurum. İkisinde eşit seviyorum. Ancak 9070 xt almak 5070 den...
Saf kas gücünde 9070 XT ile 5070 Ti eşit ama tabii DLSS 4.5 avantajı var, Oyunda Ray Tracing açınca Nvidia kartlar daha önde. Fakat şunu bilmeniz lazım buna...