Arama sonuçları: *

1. riddLedSKL

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

7700 XT ile FSR açıp gayet oynayabilirsiniz ama yine de grafikleri sona çekecek olursanız orada FPS düşüşleri başlar. 7800 XT bu işler için biçilmiş kaftan. Hedefiniz bu kart olmalı.
  2. riddLedSKL

Çözüldü✓ BIOS Güncellemesi Yaptım Ram MHZ Düştü

Siz EXPO açacaksınız evet ama XMP'de seçenekler arasında gözükecektit kafanıza karışmasın diye dedim.
  3. riddLedSKL

Çözüldü✓ BIOS Güncellemesi Yaptım Ram MHZ Düştü

BIOS'tan XMP ya da EXPO'yu aktif ederek yapacaksınız.
  4. riddLedSKL

1800TL İle 8bitdo Ultimate 2c Alınır mı?

Mor renginden bir tane kullanıyorum zaten bir tane de Mint renkli olanı aldım. Bazı yerlerde trigger tuşları fazla sert diye eleştirilmiş ama 1.800 TL paraya bu kalitede başka bir gamepad varsa buyursun gitsin onu alsın eleşltiren kişi. 8bitdo markası retro ürünleri ile bilinir taa 90'lı...
  5. riddLedSKL

Soğutucu ile kasa arasındaki uyum

Kasanız 165 mm CPU soğutucu yüksekliği destekliyor, soğutucu 162mm. Bu 162mm o soğutucunun üzerindeki dijital aparat ile beraber. Yani gayet kullanabilirsiniz.
  6. riddLedSKL

Gta 5 very high ayarlar %100 gpu

Olması gereken bu zaten. Sorun yok. Monitörünüz kaç hz bilmiyorum ama GTA 5 oynarken Vsync açın. Ben 7800 XT ile denediğimde ilk etapta deyim yerindeyse eşşek gibi drop giriyordu. Noluyor falan derken reddit forumlarında Vsync açın düzelir demişlerdi. Hakikaten öyleymiş :D
  7. riddLedSKL

Yardım AMD RYZEN 5 7500F ANAKART ARIYORUM

Bütçenizi 400 lira kadar aşabilirseniz şu anakartı alabilirsiniz. Soğutması falan oldukça iyi bir anakart. Özellikle M2 SSD'lerin ikisini de soğutucu ile kapatabiliyorsunuz. 4 tane ram slotu var vs...Dolu dolu bir anakart...
  8. riddLedSKL

GARANTİSİZ 6900XT VS 1 YIL GARANTİLİ 6800XT

6900 XT tabiiki de. Tam bir 2K canavarı. Furmark V2 testini VULKAN şeklinde ayarlatarak 20 dakika test sonucu isteyin. İçinize sinerse alın.
  9. riddLedSKL

Rtx 5000 ve anlamsızlık

Sabah akşam AMD'ye bok atmakla mesai yapan tiplerin suratını görmek isterdim bu 5000 serisi sonrası. Yıllarca uyardık bu işler yanlış yerlere gidiyor, bu DLSS oyun dünyasının başının belası olacak diye. Hiç bir oyun yapımcısı artık geliştirdiği oyunun ham performansını optimize etmekle...
  10. riddLedSKL

🔥İndirim RTX 5090 Founders Edition 144Bin TL 🤔

Harika bir paylaşım ve mikemmel bir atlayış aman fiyat 😁😁😁
  11. riddLedSKL

🔥İndirim Palit GamingPro RTX 5070 Ti 44.305 TL

Bu arma computer firmasındaki abimiz bir keresinde Fizik bölümü mezun olduğunu söylemişti. YouTube'ta ciyak ciyak sırf daha fazla izlensin diye bağırıp çağıran tayfaya nazaran çok bilgili, her zaman ortaya rakamlarla değer koyan bir kişi kendisi.
  12. riddLedSKL

Oyun Projem - Depth of Space

Steam'de demosu olsaydı denemek isterdim. Koridorlar Alien Isolation'ı andırıyor.
  13. riddLedSKL

🔥İndirim Palit GamingPro RTX 5070 Ti 44.305 TL

3 ay önce 21K'ya ASUS Dual RX 7800 XT alan aklımı seveyim. Nvidia'da gitsin şimdi abartılı balon kartlarını başkalarına satsın. Tabii işi yapay zeka ya da render olan insanları ayrı tutuyorum.
  14. riddLedSKL

OYUNLARDA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Tam olarak ne kadar düşük bir FPS'den bahsediyorsunuz peki ? Ve evet zaten 3070 gibi bir ekran kartına o işlemci epey ama epey bir düşük kalmış. Sahip olduğunuz anakart sadece 10. nesil intel işlemcileri destekliyor. 2. elden temiz bir 10600K derdinize çare olacaktır bence. Anakartınız PCI 3.0...
  15. riddLedSKL

Rtx 5080 Dönüştürücü Kablo Kullanmak Güvenli mi?

Aklınız varsa o işe hiç girişmeyin. Onun yerine bastırın parayı gidip ATX 3.0 yeni bir PSU alın. 5080 diyorsunuz, kartınızın havaya uçmasını istemiyorsanız dediğimi yapın bence :)
  16. riddLedSKL

OYUNLARDA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

Sisteminizi önce Furmark V2 indirip VULKAN seçip 20 dakika kadar test edin. bu testte ekran kartının ne kadar süre %90 ve üzeri yükte kaldığına dikkat edin. Ardından OCCT indirip sırası ile ekran kartı, işlemci ve ramlerinizi hepsini ayrı ayrı olmak üzere ve arka arkaya 1 saat test edin. Yani...
  17. riddLedSKL

❌İndirim Bitti! AMD R5 7500F - RTX 4060 TI 16GB - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM - 33.799 TL

Bu ülkede Vatan kadar stokçu bir teknoloji şirketi daha yok. Bir ara bütün AM5 işlemcileri stoktan çekmişlerdi ki lga 1700 işlemcileri eritsinler. Şimdide maliyeti 20K olan sistemleri 33K'ya döşüyorlar...
  18. riddLedSKL

🔥İndirim RTX 5070 Tİ SATIŞTA!! 🚬47.999TL

Bu nvidia firmasını sabahtan akşama savunan süvarileri artık anlayışla karşılıyorum ben. 🙂 Değil 45, 345 bin TL olsa yine alırlar.
  19. riddLedSKL

RTX 5070 Tİ İNCELEMELERİ BAŞLADI

İşte yerli inceleme kanalları ile yabancı inceleme kanalları arasındaki fark bu. Adamlar çok dürüst, çatır çutur giydiriyorlar. Bizimkiler hangi kart çıksa " acayip iyi, süper, üfff " falan modunda hep...
  20. riddLedSKL

1050 ti i5 12400f nasıl olur

1050 ti ekran kartının artık hiç bir değeri kalmadı diyebiliriz. 2. el düşünüyorsanız RX 6600 ya da RTX 3060'dan aşağısına şu dakikadan sonra para verilmez, istediği kadar temiz olsun. Teknoloji yerinde durmuyor...2000 serisi nvidia ve 5000 serisi AMD kartlar buna dahil. Evet halen iş görürler...
Top Bottom