Arama sonuçları: *

1. riddLedSKL

Yardım Ekran Kartı Sıcaklık Furmak Değeri Nasıl?

" Üşenmem, yaparım " derseniz termal pad değişimi de yapın bence. Vram sıcaklıkları yüksek çünkü.
  2. riddLedSKL

Yardım Ekran Kartı Sıcaklık Furmak Değeri Nasıl?

Gayet iyi. Normal sıcaklık ile Hotspot arasında zaten 20C fark olur her zaman. Bakım yaptıktan sonra sıcaklıklar gayet güzel düşmüş. 62C gayet kabul edilebilir bu mevsimde. 68C biraz fazlaydı çünkü daha bunun yazı var. Şu anki sıcaklığa en az +8C eklemek lazım yaz sıcakları başladığında. Ki 70C...
  3. riddLedSKL

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X işlemci cinebench r23 testinde 96 derece

Hiç gerek yok. O yaptığınız ayarı geri alın ve dediklerimi yapın. Ryzen 7000 ve 9000 serisi işlemcilerde o şekilde bir kazanım olmuyor. Tam tersine işlemcinizin boost hızını kısıtlarsınız öyle yaparak. Dediklerimi yapın, sıcaklık işini çözeceksiniz, buna emin olabilirsiniz.
  4. riddLedSKL

Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X işlemci cinebench r23 testinde 96 derece

İşlemcinize " Curve Optimizer " yaptınız mı ? Bu işlem kullandığınız işlemciyi daha düşük voltaj ile daha yüksek hızlara çıkmasını ve daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlar. 1 ay önce 7800X3D işlemci aldım. Ardından 1 hafta önce de Corsair Nautilus 240mm sıvı soğutma satın aldım ve...
  5. riddLedSKL

MSI RTX 5090 Ventus 3X modeli alınır mı?

İş için evet alınabilir ama şu muhtemel gelmesi beklenen yasaklar sonrasında sahip olduğumuz bilgisayarlar ve konsollar tuğla olacağı için amaç oyunsa kesinlikle hayır.
  6. riddLedSKL

Öneri Oyun leptobu önerisi

Yani biliyorum buranın konusu değil ama size cevaben yazıyorum bunları. Doğru söylüyorsunuz ama insan bir yerde de işkillenmiyor değil. Dünyada bir tek Almanya'da temsilciği olan bir platform neden Türkiye'de temsilcilik açsın ? Dünyanın en büyük 4. ekonomisi olan ve oldukça büyük bir oyuncu...
  7. riddLedSKL

Siz zaten cevabı vermişsiniz. Bu alınacak muhtemel kararla elimizdeki cihazların işlevsiz kalacağının farkında mı herkes ? Diyelim bu laptop'ı alan kişi oyun geliştiriyor. Hangi platformda yayınlayacak peki bu platformlar ban yerse ? Ben sizi gayet iyi anladım ama şu andan itibaren oyunculuk...
  8. riddLedSKL

Şu dakikadan sonra ne bilgisayar ne de konsol alınmaz. Beklemede kalmanızı öneriyorum. Bahsedilen yasaklar yürürlüğe girerse hiç bir platforma zaten bağlanamayacağız. Yasaklar ile beraber elimizdeki oyun bilgisayarları ve konsollar boşa çıkacak, işlevsiz kalacak. O yüzden beklemenizi öneriyorum...
  9. riddLedSKL

Oyun Arkadaşı Arıyorum

Sizi arkadaş kodu ile ekledim. Kabul edersiniz umarım :) Steam profilim de aynı isim. Dün gece hatta 1 saat önce falan Division 2'nin Battle for Brooklyn DLC paketini satın aldım. Aslında ben Division 2'yi epey bir oynamıştım ama ardından araya bir ton oyun girdi falan öyle bırakmıştım. Şimdi...
  10. riddLedSKL

R5 4500mü yoksa 3600x mi ?

R5 3600 32mb L3 cache belleğe sahip. R5 4500 gibi saçma sapan bir işlemciyi ne yapacaksınız ? 8mb cache belleği var. Uzak durun...!
  11. riddLedSKL

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

Kulaklıkla da aynı sorun mevcut mu peki?
  12. riddLedSKL

CS 2 büyük sorun . kesinlikle okuyun!!!!!!!!

überküloz'un " Türkiye arkadaşın olsa " videosu aklıma geldi şimdi durduk yerde 😂 Şaka bir yana o bilgisayar kasasının üzerindeki şey Soundbar herhalde. Onun bilgisayardan çıkarın bakalım olacak mı yine?
  13. riddLedSKL

AM4 sistemden direkt AM6 ya geçmek Zen7 Mimarisi

R5 3600 ile R5 5600'ün tek çekirdek performansları arasında bariz fark var. 5600 işlemci alsanız güncel ekran kartlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz mesela. Sisteminizi bir işlemci ve yeni nesil bir ekran kartıyla gayet güncellersiniz. Bu yapay zeka illeti yüzünden maalesef işler kimsenin...
  14. riddLedSKL

XPG Lancer Blade Rgb 16 GB 6000 Mhz CL36

XPG üzmez, aynı marka ve modelin CL30'unu kullanıyorum.
  15. riddLedSKL

EKRAN KARTI ÖNERİSİ 18k

Buyrun video ekledim;
  16. riddLedSKL

EKRAN KARTI ÖNERİSİ 18k

Sıfır kilometre 9060 XT 16gb alın mis gibi. Bütçenizde yeterli onun için. Buyrun kendiniz inceleyin; https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-9060-xt,1,2.html
  17. riddLedSKL

Çözüldü✓ RAT yedim hesaplarımı boşalttılar nasıl tamamen temizlerim?

Sırf Linux Bazzite için gidip 1 TB SATA SSD almıştım geçen sene. Hatta ikinci steam hesabımı da Linux üzerinden açıyorum. Ağırlıklı olarak yine Windows kullanıyorum işin içerisinde oyun olduğu için ama oyunla işim bittiği anda direkt Linux'a geçiyorum. Hem Linux konusunda kendimi geliştirmiş...
  18. riddLedSKL

Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite. Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı... Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı...
  19. riddLedSKL

Remote Access Trojan tam açılımı. Uzak erişimden bilgisayarınıza yüklüyorlar.
  20. riddLedSKL

VodafoneNet Packet Loss Sorunu

Vodafone net diye bir şey yok zaten. Superonline alt yapısı kullanıyor. Al birini vur ötekine. Ben bu işe yaramaz Superonline şirketi yüzünden online oyunları bıraktım yahu...
Geri