Arama sonuçları: *

1. riddLedSKL

🔥İndirim Ryzen 5 7500F İşlemci 5650TL

Hakikaten çok iyi fiyat. Alacak oyuncuya hayırlı olsun :)
  2. riddLedSKL

🔥İndirim Gigabyte B860 AORUS ELITE WIFI7 ICE 9.399₺

Güzel fiyat evet ama artık 10 kişinin 9'u AMD tercih ettiği için bir anlamı da yok gibi :) intel kara kara düşünsün " ben nerede hata yaptım " diye :D
  3. riddLedSKL

🔥İndirim Asus TUF Gaming LC II 360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 5.479TL

Bu arada sıvı soğutma demişken YouTube'da şöyle bir videoya denk geldim. İzlemesi çok keyifli gerçekten :)
  4. riddLedSKL

🔥İndirim Asus TUF Gaming LC II 360 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 5.479TL

Ortada hiç bir sorun yokken Deepcool LE520 WH 240mm sıvı soğutucumu satıp onun yerine Thermalright Pearless Assassin 120 Digital WH hava soğutma satın aldım. Üstüne param bile kaldı. Bir daha da sıvı soğutma kullanmam. Gaza gelip almıştım zamanında. Şimdi düşünüyorum da ne kadar gereksiz işler...
  5. riddLedSKL

B450 chipset li anakartım için kullanabileceğim en iyi işlemci nedir ?

5700X ve üzeri bir işlemci ile RX 6800 XT ve üzeri bir ekran kartı ile muazzam bir sistem olur. 3-4 yıl bana mısın demezsiniz oyunlara :)
  6. riddLedSKL

En hafif Linux hangisi?

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama an itibari ile Linux Bazzite kurdum uzun araştırmalarım sonucu. Gamepad, Wi-Fi dahil her bir haltı tanıdı. Diablo 2: Resurrected, Diablo 4, Forza Horizon 4, Cyberpunk 2077 deneyip oynadığım oyunlar arasında. Zaten kendi sitelerinde de yazmışlar, epey oyuncu...
  7. riddLedSKL

Metal yapraklar yamuk geldi iade etmeli miyim?

Görsel eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz.
  8. riddLedSKL

Razer BlackShark V2 X nasıl kulaklık?

3 yıldır kullanıyorum. Aşırı memnunum.
  9. riddLedSKL

Ryzen 5 7500f Ve rx7800xt 600w yeter mi?

Hali hazırda 5 aydır 7800 XT kullanıyorum. AMD'nin web sitesinde güç gereksinimi 263W gözüküyor ama OCCT'de test yaparken 300W'ı rahat geçiyor. 650W kaliteli bir güç kaynağı yeterli olacaktır ama siz yine de garantiye alın işinizi ve 750W alarak kafanızda soru işareti kalmasın.
  10. riddLedSKL

Yardım Deepcool le520 pompa aynı devirde dönüyor

Lütfen bana kızmayın ama öyle bir yazmışsınız ki ne nokta, ne virgül...İnsan okurken yoruluyor... Gelelim sorunuzun çözümüne...Aynı sıvı soğutmadan kendim kullanıyorum. Pompa devri yaz-kış sürekli olarak %100 devirde dönmeli. Bunların dışında " 5v soketi " derken tam olarak neyi kast...
  11. riddLedSKL

RX 6600 ekran kartına hangi işlemci önerirsiniz (steam pubg için)

Ryzen 5 5600 alın, geçin. Muhtemelen 1080p'de oyun oynayacaksınız. Ekran kartının da gücü belli. Daha yüksek kalibrede bir işlemciye para vermenin bir anlamı yok. Söylemeden geçmeyeyim. Hangi işlemciyi alırsanız alın, şöyle orta şeker kule tipi bir işlemci soğutucusu alın mutlaka.
  12. riddLedSKL

🔥İndirim Galax RTX 5070 26.999 TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Fiyat oldukça güzel ama işte fiyatından ötürü zaten bu kadar uygun...Soğutması muhtemelen epey tırt bir kart bu. Yazın lahmacun fırını gibi olur. EDIT: AMD fan boy falan da değlim.
  13. riddLedSKL

Çözüldü✓ 7600x islemci ile 9600x farki varmıdır

9600X her şeyden önce yeni mimari bir işlemci.. 4nm, PCIe 5.0 destekliyor, 65W. Daha önde bir işlemci. Tartışmasız 9600X
  14. riddLedSKL

Çözüldü✓ HANGİ RX7700XT MODELI DAHA IYI?

Gigabyte'ın Gaming OC modelinin soğutma konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eagle modelleri epey vasat ama Gaming OC son derece başarılı. Ben 7800 XT kullanıyorum ASUS Dual model. Tabii gönül isterdi ki Sapphire Nitro+ alabilelim ama olmadı. Bildiğin uçak gemisi gibi kart. :cool: Şaka...
  15. riddLedSKL

Ekran kartıma güç gitmiyor rx7800xt

O kadarını anladım da markasının Corsair olması ya da ne zaman alındığının bir önemi yok. Durduk yerde arıza çıkardıysa ve garantisi varsa yollayın ama garantisi yoksa mecburen yeni bir PSU alacaksınız. Bu arada akım korumalı priz kullanıyorsunuz değil mi?
  16. riddLedSKL

Hiç riske girmeyin adı, sanı, markası ve kalitesi belli iyi bir PSU edinin. Yazık etmeyin güzelim 7800 XT'ye.
  17. riddLedSKL

Yok anladım, hani bazen kasayı temizleme amaçlı bu tarz şeyler yapıyorlar o açıdan bahsettim. Siz dediklerimizi yapın ve BIOS pilini çıkarıp bekleyip bir 5 dakika sonra tekrar takın. Ekran kartı güç kablolarını çıkartıp tekrar bir yerine oturtun. Eğer bunlar sonuç vermez ise ekran kartını...
  18. riddLedSKL

Bilgisayarı kapatın ve kasadan güç kablosunu çıkartın ve 5 dakika kadar bir bekleyin. Bu esnada kablo çıkarılmış durumdayken bilgisayarın açma düğmesine arka arkaya basın, statiği boşaltın. Bir 5 dakika daha bekleyip ardından bilgisayarı açmayı deneyin bakalım. Kurutma makinesi değil de...
  19. riddLedSKL

Online oyunlar için oyun grubu kuruyorum

Yaşım 40+ diyelim 😁 Numara yapmıyorum ciddiyim. Bu arada amma sabırsızsınız yahu. Anca foruma bakabildim.
  20. riddLedSKL

Online oyunlar için oyun grubu kuruyorum

Eğer sorun olmayacak ise bir abiniz olarak bende katılmak isterim, destek olmak isterim. 😁
Geri