Sizi arkadaş kodu ile ekledim. Kabul edersiniz umarım :) Steam profilim de aynı isim.
Dün gece hatta 1 saat önce falan Division 2'nin Battle for Brooklyn DLC paketini satın aldım. Aslında ben Division 2'yi epey bir oynamıştım ama ardından araya bir ton oyun girdi falan öyle bırakmıştım. Şimdi...
überküloz'un " Türkiye arkadaşın olsa " videosu aklıma geldi şimdi durduk yerde 😂
Şaka bir yana o bilgisayar kasasının üzerindeki şey Soundbar herhalde. Onun bilgisayardan çıkarın bakalım olacak mı yine?
R5 3600 ile R5 5600'ün tek çekirdek performansları arasında bariz fark var. 5600 işlemci alsanız güncel ekran kartlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz mesela. Sisteminizi bir işlemci ve yeni nesil bir ekran kartıyla gayet güncellersiniz.
Bu yapay zeka illeti yüzünden maalesef işler kimsenin...
Sıfır kilometre 9060 XT 16gb alın mis gibi. Bütçenizde yeterli onun için.
Buyrun kendiniz inceleyin;
https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-9060-xt,1,2.html
Sırf Linux Bazzite için gidip 1 TB SATA SSD almıştım geçen sene. Hatta ikinci steam hesabımı da Linux üzerinden açıyorum. Ağırlıklı olarak yine Windows kullanıyorum işin içerisinde oyun olduğu için ama oyunla işim bittiği anda direkt Linux'a geçiyorum. Hem Linux konusunda kendimi geliştirmiş...
Ben de aynısını yapıyorum. Oyun için Windows ama internetten dolanırken Linux Bazzite.
Bazı cahil cühela tiplerde kalkmış bizim gibilere " kasıntı " demiş. Öğrenmeye niyeti olmayan insanların kalkıp cahil cahil konuşup, yazması çok acı...
Ha bir de bunların " ben asla anti-virüs programı...
Vodafone net diye bir şey yok zaten. Superonline alt yapısı kullanıyor. Al birini vur ötekine. Ben bu işe yaramaz Superonline şirketi yüzünden online oyunları bıraktım yahu...
Bilgisayarınızı güvenli modda " Komut İstemi " ile başlatın ve siyah ekran geldiğinde;
" sfc /scannow " yazıp enter'a basın. Tırnak işaretleri hariç yazın tabii. Ardından tekrar yazarsınız buraya.
Sürücü desteğinden ötürü kesinlikle AMD. 1.5 yıl RX 6600 kullandım. O dönem 400 saate yakın Warhammer 40K: Darktide, 270 küsür saat Dying Light 2 oynadım...Bunlar aklıma gelenler ve hiç bir sorun yaşamadım. Intel'in ekran kartı tarafındaki sürücü desteği maalesef zayıf epey. Macera aramıyorsanız...