Logitech G ASTRO A50 X beyaz olan modelini almıştım hoşuma gitmedi iade edeceğim. Ürünü zaten hayli hazırda depodan almıştım. Elimde emektar Xiaomi 1more...
Bende Keenetic Viva var, zamaninda 280TLye almistim. Turksatin verdigi modeme ilac gibi geldi ki bridge moda daha almadim (modem+router wifisi ayni anda...
:)) sadece wifi 7 ye geçmek ve 320 mhz kullanmak için aldım. Yaşadığım site içinde yoğun sinyal karmaşası var. wifi 7 ye geçerek otobanda tek başıma hız...
Normalde yarın gelecekti bugün geldi benimki de. Training için biraz yumuşak leg presste stabiliteyi bozmaz umarım ama hybrit olduğunu bilerek aldık yapacak...
Rahat hiç sıkmadı beni bu sabah giyip evden çıktım direkt yeni ayakkabı vurur normalde birde Babet çorap giydim ona rağmen vurmadı nefes alıyor bizim...
5 senedir kullanıyorum. 1 sefer suya düştü teki ve bir sefer de kutusuyla beraber çamaşır makinseinde yıkandı, farkında olmadığımdan 2 gün bekledi çantanın...
Bilgisayara takmadan önce durumu fark etmiştim zaten. Gelen ssdyi incelediğim zaman Samsung yazısının olduğu baştaki etiket havaya kalkmış, diğer köşedeki...
Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.
Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini...