5 senedir kullanıyorum. 1 sefer suya düştü teki ve bir sefer de kutusuyla beraber çamaşır makinseinde yıkandı, farkında olmadığımdan 2 gün bekledi çantanın...
Bilgisayara takmadan önce durumu fark etmiştim zaten. Gelen ssdyi incelediğim zaman Samsung yazısının olduğu baştaki etiket havaya kalkmış, diğer köşedeki...
Samsung 9100 Pro 2 TB SSD'm geldi arkadaşlar. Altta ürünü görebilirsiniz.
Not: Onun bunun çocuğunun teki 980 prosundaki etiketi söküp 9100 pro etiketini...
Şuan PCIe 5 kısmında 990 pro 2 tb vardı. Onu PCIe4 kısmına çekip yeni geleni PCIe 5 kısmına takmayı planlıyorum. LLM işleriyle uğraşıyorum bu aralar windows...
8996tl aldım
1779463879
demo moddan zor olsada çıkarabildim. kozmetik hiçbirşeyi yok 2 ay önce aldığım se3 ekranı daha kötü hatta:) tek kusuru pil 99...
Xbox kolu asıl neden tercih edilmiyor onu açıklayayım. Öncelikle Xbox kolları 1500 2000 tl olsa eyvallah ama fiyatı bu kollarla aynıyken kıyaslamasını şöyle...
Hocam aklımda drone almak yoktu yazın kamp felan çocukla takılırım diye düşündüm fakat bir kaç denemeden sonra bir kenara kalacak diye düşündüm, eskiden...
Ben kullanıyorum görsel de bırakayim, çok memnunum ve tavsiye ederim. Benim gibi günde 5 litre su tüketiyorsan net alınır. Depo'nun prime zamanı %20...