Aynı bölge de biraz daha aşağı da bende de 1 tane stuck pixel var. Yalnızca siyahta belli oluyor. Arka plan siyah durumlar da hiç göze batmıyor. Normal de iade ederdim ama dikkatli bakıldığında göze batmadığı için ve monitörü beğendiğim için iade etmeyi düşünmüyorum.
Aynı bölge de biraz daha aşağı da bende de 1 tane stuck pixel var. Yalnızca siyahta belli oluyor. Arka plan siyah durumlar da hiç göze batmıyor. Normal de iade ederdim ama dikkatli bakıldığında göze batmadığı için ve monitörü beğendiğim için iade etmeyi düşünmüyorum.
Hocam bende bilemedim böyle baya dikkatli bakmam lazım görmek için biraz kullanıcam baktım rahatsız oluyorum iade ederim 14 ekime kadar iade hakkım var ama çok beğendim monitörü hoparlor bile var :d süpriz oldu
Hocam bende bilemedim böyle baya dikkatli bakmam lazım görmek için biraz kullanıcam baktım rahatsız oluyorum iade ederim 14 ekime kadar iade hakkım var ama çok beğendim monitörü hoparlor bile var :d süpriz oldu
Arkadaşlar ürünü amazondan aldım ve üründe sanırım 3 tane ölü piksel var. İlk aldığım gün daha fazla vardı kendi kendine düzeldiler garip bir şekilde. IPS glow da fotoğraflarda mevcut. kargoyu getirirlerken distribütör ve garanti kağıdını düşürmüşler. Sizce bu durumdaki bir monitör iade edilmeli mi ? Eğer zamanla ölü piksel artar diyorsanız iade edicem şuan rahatsız edici değiller ama artarsa sıkıntı olabilir.bu konular dışında gayet memnunum monitörden. Son olarak ölü piksel incelerken sanki pikseller hareket ediyormuş gibiydi gözümü yordu ama bu normal bir durum sanırım kafamı soktum çünkü monitöre