Merhabalar arkadaşlar çok iyi sistem atmışlar. Bende kalanları öneriyorum. Monitör klayve fare ben extra kulaklık önereceğim. Aslında demek istediğim...
Ahahahahahahah ne alaka kardeşim neyin mahkemesi herşeyin bir iade süresi var bozuk çıkarsa iade edebiliyorsun.Bu zamana kadar satılanlar ne olacak... Bütün...
Hem turktelekoma hemde turknete baktım altyapı göstermiyorlar sadece kablonet ve süperonline altyapı veriyor oda türksat altyapısı kullandıkları için...
Kablonet kullanıp memnun olmayan akrabam var, süperonlineyi öneririm. ama türk telekom altyapısı vdsl veya fiber yok mu? Türknet kullanabilmen lazım...
Hiç gerek yoktu hocam. Gayet yeterli 550 kaliteli bi 550w yeterliydi. Corsair VC550 gayet gayet yeterli. İnsanların 750 800w al demesinin sebebi artık...
İnternet sağlayıcın ile iletişime geç yenilesinler çünkü ssn aldığın intermet ücreti içinde kiralama bedelin var sen bedavaya kullanmıyorsun o parçayı...
Hocam sorunu çok beğendim. Sana onu al bunu al diyenler olmuş ama sen bu bilgisayarı iş için mi yoksa oyun için mi kullanacaksın? Çünkü ne kadar güç...
Merhabalar. Geçen ay ekran kartımı değiştirip temiz ikinci el AsRock Challanger Pro RX 6800 (8+8) aldım. Yakın zamanda işlemcimi de R5 3600'den R5 5600'e...