Arama sonuçları: *

1. selcukhan

Sistem için fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

Merhabalar arkadaşlar çok iyi sistem atmışlar. Bende kalanları öneriyorum. Monitör klayve fare ben extra kulaklık önereceğim. Aslında demek istediğim sıfırını alabilirsin bu fiyatlara bir arkadaş itopyadan bir sistem atmış. kasa değiştirdin. İşlemciyi 245 yaptım. Sallıyorum tamamıyle. Oldu 53k...
  2. selcukhan

Anakart tercihi hangisi

Bu arkadaş çok güzel cevap vermiş bugün değil ileride ben bu işlemcinin performansını %3-5arttırayım dersen b 450 ama önermem sana a520 al...
  3. selcukhan

Anakart tercihi hangisi

İşlemcinin modeli ne OC yapmayı planlıyor musun?
  4. selcukhan

Bu Fiyata Bu Sistem İyi Mi?

Ahahahahahahah ne alaka kardeşim neyin mahkemesi herşeyin bir iade süresi var bozuk çıkarsa iade edebiliyorsun.Bu zamana kadar satılanlar ne olacak... Bütün ürünler bozuk mu?...
  5. selcukhan

Yardım Superonline mı Kablonet mi?

Eskiden kablonet iyiydi şuan hiç iyi değil... Süperonlineye geç pahalı mahalı diğerine göre stabil internet kullanırsın...
  6. selcukhan

Yardım Superonline mı Kablonet mi?

Kablonet kullanıp memnun olmayan akrabam var, süperonlineyi öneririm. ama türk telekom altyapısı vdsl veya fiber yok mu? Türknet kullanabilmen lazım. Süperonline 100 mbps mi türknet 50 mbps mi türknet tercih ederim....
  7. selcukhan

Çözüldü✓ RX6800-R5 5600 sisteme güç kaynağı önerisi 6.000 ₺

Hiç gerek yoktu hocam. Gayet yeterli 550 kaliteli bi 550w yeterliydi. Corsair VC550 gayet gayet yeterli. İnsanların 750 800w al demesinin sebebi artık segment fark edince için olan akım koruma ve diğer malzemeler ani voltaj yükselmesi gibi bunları koruyan parçalarda kaliteli oluyorlar harici o...
  8. selcukhan

Hocam kararını vermişsim kafa karıştırmaya gerek yok. Hayırlı olsun güle güle kullan...
  9. selcukhan

100 MB fiber internet için uygun fiyatlı modem tavsiyesi

İnternet sağlayıcın ile iletişime geç yenilesinler çünkü ssn aldığın intermet ücreti içinde kiralama bedelin var sen bedavaya kullanmıyorsun o parçayı...
  10. selcukhan

Hocam sorunu çok beğendim. Sana onu al bunu al diyenler olmuş ama sen bu bilgisayarı iş için mi yoksa oyun için mi kullanacaksın? Çünkü ne kadar güç çektiğini öğrenmemiz lazım önce. On numara soru çok beğendim. Çünkü bilinen çok yanlış şeyler var....
  11. selcukhan

100 MB fiber internet için uygun fiyatlı modem tavsiyesi

Elindeki modemi neden kullanmıyorsun? İnternet sağlayacısının modemi neden yatmıyor?
  12. selcukhan

TurkNet Modem Kurulumu Yardımı

basitçe kırabiliyorsun hocam youtubeye yaz veya tam modelini yaz chat cptye sor. Bi kısım var oraya mail türknetten alınan bir mail adresini falan yazıyorsun..... gibi şeyler vardı...
  13. selcukhan

I5 14400f 4093 mhz ve 55 watt ı geçmiyor kafayı yemek üzereyim

3 dakika müsade et bana 1771451558 throttlestop 1771451566 bunu indir 1771451721 limits tıkla 1771451891 Disable controls tikini kaldır, clamp tikini kaldır, PL1 değerini 148 PL2 değerini de 148 yap. MMIO lock kısmını işaretle tekrar dene. Normalde bunu biostan da yapabilirsin ama sen...
  14. selcukhan

I5 14400f 4093 mhz ve 55 watt ı geçmiyor kafayı yemek üzereyim

Tüm mesajları okuyamadım. Stok soğutucu kullanmıyorsun değil mi? 1771451336 Hızlı bir öneride bulunacağım bu kadar iyi olduğunu şaşıracaksın
  15. selcukhan

Satıyorum fiyatını ne kadar yazmalıyım?

Kendim kullandım uzun yıllar ilk sahibiyim
  16. selcukhan

11kya satıyorum o zamam. Hepsine tek tek en dip fiyatlar yazıldığında 10k yapıyor. Tek bir yerden toplu almakta avantaj. anakart ve ekran kartının kutusuna kadar var
  17. selcukhan

Eski bilgisayamı yeniledim. M2 SSDyi çıkardım kullanıyorum.(m2 satışı yoktur) Diğer parçaları satıyorum. Kutuları mevcut olanlar var hepsinin faturası var ama çok uzun süre önce aldığım için belli başla ürünleri bulamam. Ryzen 5 3600 L3 önbellek 32 mb. Termal mx-4 macun ile yenilenmiştir...
  18. selcukhan

Kaliteli powerbank önerisi? uçağa sokabileceğim.

Kapasite ile ilgili genel bilgi vermek isterim lityum aküler kapasitesinin yarısı kadar kullanabilirsun. Böyle yapmışlar sebibini bilmiyorum. En baba powerbankta olsa %60performans veriyor. Yani 40bin var bende 20bin alıyorum. Test cihazi ile ölçtüm Buraya işte şu powerbank bu telefonu 4 kez...
Geri