merhabalar hocam bende zamanında torrentle oyunlar indirdim. Şuan item satış üzerinden oyun alıyorum. Paylaşımlı hesap satın alıyorsun tek oyun 30 lira gibi çok ucuz fiyatlara orijinal steam hesaplı oyun alıyorsun. Düşünebilirsin. Çok güncellemeler geliyor baglar düzenleniyor. Adam ne zaman...
Hocam drift sorunu nedir bilmiyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. 2 adet aldım. İkisinde de problem yaşamadım. İnternetten baktık drift sorunu nedir diye imleç kayması veya herhangi bir kayma problemi yaşamadım. İt takes two da oynadık. Baya bi zorlamışızdır da. Bilmiyorum herhangi bir...
Hocam bende dereceyi yüksek buldum. 75 maks gibi 78den bir şey olmaz 80e kadar yolu var. Ama fanlarının yönlerinden bir problem olmalı. Sıcaklık içeriden çıkamıyor gibi. Diğer türlü bu sıcaklıklara kolay kolay çıkamaz...
Ben 2 adet tuvalet kağıdı aldım.
https://www.hepsiburada.com/familia-natural-tuvalet-kagidi-48-adet-p-HBCV00009W23DB?url_src=and-product-detail
2 adet bundan alırsanız adet başı 6.66 liraya denk geliyor. 40li seçeneğinden alırsanız 6.75 e denk geliyor...
Bende şunu söyleyeyim. Uzun süredir yurt dışı kullanan kullanıcılardaki problemi bahsedeyim. Önce kendim sonra çevrem. Ben çok fazla banka ile kampanyalarından faydalanmak için çalışıyorum. E sim den normal sime geçsem bankadaki tüm işlemleri yenilemem gerekiyor. Çevremde çoğu kişi bu olaydan...
Bulduğun sistemdeki indirime bağlı. Fiyat olarak örneğin tek tek toplasan 10 k toplu buldun 11k 11500 falan bulursan ver uğraşmamak için.
1776371245
Bazen yeni sisteme geçmek için satanlar oluyor. Adam uğraşmak istemez. Birde mesela adam sistemini parçalamış bir kaç adet ilan var işte anakart...
Merhabalar arkadaşlar çok iyi sistem atmışlar. Bende kalanları öneriyorum. Monitör klayve fare ben extra kulaklık önereceğim. Aslında demek istediğim sıfırını alabilirsin bu fiyatlara bir arkadaş itopyadan bir sistem atmış. kasa değiştirdin. İşlemciyi 245 yaptım. Sallıyorum tamamıyle. Oldu 53k...
Ahahahahahahah ne alaka kardeşim neyin mahkemesi herşeyin bir iade süresi var bozuk çıkarsa iade edebiliyorsun.Bu zamana kadar satılanlar ne olacak... Bütün ürünler bozuk mu?...