Hocam kusura bakma ben okuduğumu yanlış anlamışım. Anakartın kitapçığında rami doğru yere taktığına dikkat et. Bi kontrol et. Sonra bios tuşuna bas veya pili çıkar 1 dakika bekle sonra tak.
Bios örneğin şubat 2024ten kalma. 2025 temmuz biosunda arayüz değişmiş büyük bir güncelleme almış.. Ee biz hangi tarihteyiz. 2026 haziran ama son bios 2026 nisan.Sen önce 2025 temmusu kur. sonra son güncel biosu kullanabilirsin
Hocam colorfulda eğer bios çok eski ise güncelleme yapabilmen için geçmiş biosu kurman gerekiyor. Biraz araştır ve ingilizce yazıları gerekirse çevir ve doğru biosu bul, kur, sonra güncel biosu kullan. Bir örnek vereceğim aşağıda tarihleri kafamda sallıyorum
1.5 gb dosyayı indirme. amd ekran kartı bulan uygulamayı indir o driveri seçsin indirsin
1782336628
https://www.amd.com/en/support/download/drivers.html en üsttekini indir. Driveri o bulsun sen aşağıdan arayıp bulma
1782336651
Önce ddu ile sil sonra pcyi aç kapa sonra bu işlemi yap.
350W psu yeter 250 verse gayet yeterli, 12 volttan kaç veriyor ona bak. Üst taraftaki arkadaşım dediği gibi akım korumalı priz al. Yeterli. Monitörünü değiştirme daha çok performans alırsın.
Öncelikle çok tebrik ederim. Bende verimi kaydettim. İnternet sağlayıcısı seçmeden önce kesinlikle bakılmalı...
Sık sık bu siteyi paylaşıp sayfada üstte kalmalı bence...
Siteyi kullanan kişiler genel manada hangi interneti kullanmalıyım seçeneklerini doğru kullanan kişiler veriler gayet yüksek...
Sistemin ve bileşenlerin çok iyi.
Anakart 3.5k
işlemci 3.5k
Ekran 9k
soğutucu 2k
Kasa ve güçkaynağk 2.5k
Şuan hesap ettiğim 20k bu fiyatın altına inmeden satabilirsin 25kya kadar yolu var... Üstü çok zor...
Hocam bence iptal et. 500 -600 liraya en az 4 bakır borulu vesaire alabilirsin. Donanım arşivinin son videosunda buna benzer bir soğutucu almıştı ve memnun değildi...