selcukhan isimli üyenin son içerikleri

1. selcukhan

❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde

internetten sipariş verilmiyor mu?
  2. selcukhan

❌İndirim Bitti! Mediamarkt 3 Al 2 Öde

Bende istanbul içi g773e girebilirim
  3. selcukhan

İnternet Altyapı ve Memnuniyet Haritası 🗺️🚀

Öncelikle çok tebrik ederim. Bende verimi kaydettim. İnternet sağlayıcısı seçmeden önce kesinlikle bakılmalı... Sık sık bu siteyi paylaşıp sayfada üstte kalmalı bence... Siteyi kullanan kişiler genel manada hangi interneti kullanmalıyım seçeneklerini doğru kullanan kişiler veriler gayet yüksek...
  4. selcukhan

Ryzen 5 5600 ve Rx 6650 Xt 8gb Bileşenli Sistem Ne Kadar Eder?

Sistemin ve bileşenlerin çok iyi. Anakart 3.5k işlemci 3.5k Ekran 9k soğutucu 2k Kasa ve güçkaynağk 2.5k Şuan hesap ettiğim 20k bu fiyatın altına inmeden satabilirsin 25kya kadar yolu var... Üstü çok zor...
  5. selcukhan

❌İndirim Bitti! Excavator V90 9cm Rgb Kule Tipi Soğutucu - 299tl

Hocam bence iptal et. 500 -600 liraya en az 4 bakır borulu vesaire alabilirsin. Donanım arşivinin son videosunda buna benzer bir soğutucu almıştı ve memnun değildi...
  6. selcukhan

30kya F/P Pc Toplamam Lazım

Donanım arşivinin son videosunu inceler misin brocum. 22k kendisi toplamış. Sen sabretmeden toplasan 24kya topladın diyelim. Monitör klavye fare kulaklık ile 30kya denk gelir 1778364907 Çoğu parça sıfır 1-2 parça hariç
  7. selcukhan

Kioxia Exercia G2 1TB SSD sağlık sorunu

KIOXIA'nın kendine ait bir bilgi veren bir programı vardır. Testi oradan yapmanız gerekir. Bu sitedeki "sağlık" her üründe aynı şeyi değerlendiriyor, doğru değil. Bazen yüksek sıcaklık ömrün etki eder yazılma miktarı gibi gibi..... Kendi programı üzerinden test yapmak doğru olur. 1778106996...
  8. selcukhan

RX 470 8GB R3 1200 Fs22 Oynatır mı?

Monitör ne var 1778012103 ekran kartın bütçen ne kadar?
  9. selcukhan

Sistemi ne kadar fiyata almayı planlıyorsun
  10. selcukhan

Benim aslında soracağım baika nir soru var sen bu sisteni alacak mısın? Yoksa oyunu mu soruyorsun?
  11. selcukhan

Bende steam sistem gereksinimlerini kontrol ettiğimde, minumum sisteme göre çok iyi ekran kartı ve işlemcin var ben 8 GB ekran kartı kullanmanı tavsiye ederim. Çoğu oyunu 30-60fps arasında oynayabilirsin.
  12. selcukhan

Yabanci dizilerde Fransızlar neden hep eşcinsel oluyor?

Ben ülke olarak bu durumu fark etmedim ama bu durum beni de baydı. Her dizide bir tane ekliyorlar. Okey onları gördük tanıdık kabul ettik falanda sıktılar artık. Sanki çevrem eşcinsel doluda gözüme çarpıyorlar... Neden neden neden?
  13. selcukhan

Hikayeli oyun onerısı yapıcak

Mafia 1 definitive edition Mafia 2 Mafia 4 geçmiş zaman 3ü oynama Kingdom come deliverence 2 Hogwarts.... Bu arkadaşın yazdıklarıda klasik oyunlar baya baya iyidir hepsi, zaman ile ilgili problemin varsa sıralamayı Saat bazlı yapabilirsin yani oyun kaç saat 10 saat önce onu oyna gibi...
  14. selcukhan

12K BTU Klima Önerisi

1777810622 Hocam bunlar günümüz dünyasında gayet normal artık. Servis imkanı müşteri memnuniyetine bakmak lazım. Bosch ürünlerini nerede üretiliyor? Ben türkiye diye biliyorum...
  15. selcukhan

15-20 bin fiyat aralığına 2. el sistem tavsiyesi

SSD sıfır da alabilirsin 2.elde alabilirsin pahalı yazıyorum, 500 gb m2 ssd 3kya aldın. Güç kaynağı iyi bir 500w 550w gayet iyi olur işte corsair gibi 80+plus sertifakalı eski güçkaynakları 1kya kralını alırsın. ekran kartı önerim 8 gb üstü olan modeller ama eski ekran kartıları değil. En...
Geri