beeday

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• beeday
      beeday, Sessiz Oyuncu Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      çok pardon tkl düşünmüştüm ben, çok fazla kullanımın var ise numeric tuşlar ile dediğin gibi alabilirsin yine tkl sini deneme fırsatım oldu hoş hissiyatı...
    • beeday
      beeday, Sessiz Oyuncu Klavye Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      mediamarkt da 2.300 amazonda ise 2bin civarı olması lazım apex 3'ün 1-2 gün oldu bakmıştım apex3 kesinlikle memnun eder seni hem bütçe olarak hem ses...
    • beeday
      beeday, Intel Arc B580 Ekran Kartı Tavsiye Eder Misiniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      B580'in özellikle 5600'ün de aralarında olduğu bazı işlemcilerle ilgili bir sorunu vardı bir zamanlar bende düşünmüştüm o zamanlardı fakat büyük ölçüde...
    • beeday
      beeday, Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yok yani alamıyorsun diyorum saçma bir şekilde 1000 olarak normalde bile 125 mb/s e yaklaşman gerek o bile olmuyor sağolsun issler
    • beeday
      beeday, Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      normal olmaması gerek fakat böyle sen byte olarak görüyorsun indirme hızını ayarlardan bit cinsine göre göster der isen 1000 değerlerine yakın göreceksin...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

Forum istatistikleri

Konular
1,233,006
Üyeler
201,095
Son üye
yarimayofficial

Geri