beeday

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• beeday
      beeday, Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      yok yani alamıyorsun diyorum saçma bir şekilde 1000 olarak normalde bile 125 mb/s e yaklaşman gerek o bile olmuyor sağolsun issler
    • beeday
      beeday, Çözüldü✓ Steam İndirme Hızı Sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      normal olmaması gerek fakat böyle sen byte olarak görüyorsun indirme hızını ayarlardan bit cinsine göre göster der isen 1000 değerlerine yakın göreceksin...
    • beeday
      beeday, Ekran kartı fan ayarı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      şimdi RPM değerlerine bakıp hangi değerde bu uğultu başlıyor biliyor musun ? kartı daha önce açıp macun yenilemesi veya hava tuttun mu hiç ve bu sorun...
    • beeday
      beeday, Ekran kartı fan ayarı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      kullandığın model marka hangisi tek fan çift fan mı bir model atabilir misin ayrıca kasa nasıl donanım yerleşimi nasıl cpu fanın ekran kartına bakıp üflüyor...
    • beeday
      beeday, SSD - HDD sağlık durumu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dostum crystaldiskinfo yu indirip resimleri atabilir misin hangi bölümlerle sorunlar var mış görelim. Buradan indirebilirsin CRYSTAL
    • beeday
      Çok iyi anlıyorum sizi azıcık bi keyfim var onua zehir ediyorlar diyorsunuz haklısınız bir temsilcinin bildiği ile diğerinin ki asla aynı olmuyor bazı...
    • beeday
      beeday, Yardım Yeni Nvidia Driveri Hakkında? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      nvidia kaynaklı bir sürücü sorunu vardı son güncellemeyi kontrol edin 595.71 olmalı bir önceki sürümünde fanların çalışmasını etkileyen bir durum oldu rica...
    • beeday
      o zaman ilk dediğimi uygula bakalım ne çıkacak temiz kurulum ile
    • beeday
      Muhtemel bir TDR olabilir, yeni sürüm kaynaklı bir çakışma olabilir bir DDU ile temiz grafik sürücüsü kurulumunu tekrar yap fakat tekrar anı durumu yaşarsan...
    • beeday
      yüksek ihtimal arka planda yani bilgisayar açıldığında başlat da programlar var görev yöneticisinden görüntüleyebilir misin neler var başlangıçta çalıştır...
    • beeday
      beeday, Ekran kartımda bir sorun var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır
    • beeday
      beeday, Ekran kartımda bir sorun var başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      donanımlarınızı paylaşabilir misiniz ayrıca ekran kartı güncellemeleri yaparken bir yazılım çakışması olmuş olabilir DDU ile temiz kurulum yaparak tekrar...
    • beeday
      beeday, Turkcell Faturaya Yansıyan Ek Hizmet Bedeli başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      dönüş yaptıkları zaman zaten sorun olduğunu onlar da tespit etmiş kanıt niteliğinde direk önerim arayın şikayet kaydı açtırın ses kaydını gün saat...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,401
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri